vayyyy salıhacıgım helal sana sende 8 kg ya yaklastınbaşlangıç tarihi:22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta:64.8
bu hafta:63.4
fark:1, 4
toplam fark:7, 5
boy:168
beden :38-40-42 üst ksmim şişko olduğu için gogus 40-42 oluyor
buyuk bi zevkle yaparım ozaman cuma takım için tartılmıştım ogunki kilomu yazayım başlangıç için. bu gunden sonra hergun menude bildireyim. işallah hedefe sizinle ulaşırım takımda 3 aydır sabitim kızların hakkına tecavuz gibi hissediyom gerekirse ayrılırım ordanHani sen neden bildirim yapmadin yada ben goremedim
hafta sonu çok kaçamak yaptım. ama bundan sonra hem cuma hem p.tesi tartılıcam korkusuyla daha kaçamak tan korkarım heralde. sağol gülcümtunayıdn canım
oh afıyet olsun yaraın bol yag yaktırsın
evet menunu sık sık paylas kı yanlıs varsa hemen duzeltelım canım...takıpte olunca kacamak ta yapılmaz daha cabuk verırsın...bı grup ta kacamak yapıp yapıp yanına cıss cısssı yazıyorlardı sınır oluyordum ya kardesım karatay mı yapıyorsunuz cııssss cılık mı oynuyorsunuz 5 ay zor tahammul ettım sonra burayı actım cıssss olmayacak dıye bastan sıkı tuttum o zamankı uyeler cok guzel kg lar verdıler ben sıktım onlar kaçamak yapmadılarbuyuk bi zevkle yaparım ozaman cuma takım için tartılmıştım ogunki kilomu yazayım başlangıç için. bu gunden sonra hergun menude bildireyim. işallah hedefe sizinle ulaşırım takımda 3 aydır sabitim kızların hakkına tecavuz gibi hissediyom gerekirse ayrılırım ordan
başlangıç: 13/02/2015
başlangıç kilom: 76,00
bu hafta hedef: 75,6
mezuniyet hedefim: 68,00
boy:169cm
beden:42 bazen 44
kayıt için yeterli sanırım.
teşekkür ederim
kaçamak kaçamagı dogurur canım beynıne bır format at ve karataya uyanları ye hem acıkmaz hem canın baskka sey ıstemez bıde omega 3 kullansan hıc tatlı ıstegıde olmazhafta sonu çok kaçamak yaptım. ama bundan sonra hem cuma hem p.tesi tartılıcam korkusuyla daha kaçamak tan korkarım heralde. sağol gülcüm
ah gülcüm haklısın. elini korkak alıştırma teslim oldum sana ozamanevet menunu sık sık paylas kı yanlıs varsa hemen duzeltelım canım...takıpte olunca kacamak ta yapılmaz daha cabuk verırsın...bı grup ta kacamak yapıp yapıp yanına cıss cısssı yazıyorlardı sınır oluyordum ya kardesım karatay mı yapıyorsunuz cııssss cılık mı oynuyorsunuz 5 ay zor tahammul ettım sonra burayı actım cıssss olmayacak dıye bastan sıkı tuttum o zamankı uyeler cok guzel kg lar verdıler ben sıktım onlar kaçamak yapmadılar
gülcüm omaga 3 takviyesi alıyorumkaçamak kaçamagı dogurur canım beynıne bır format at ve karataya uyanları ye hem acıkmaz hem canın baskka sey ıstemez bıde omega 3 kullansan hıc tatlı ıstegıde olmaz
ay resimdeki sizmisini inanamıyorum o şişko kadın 40 yaş üstü o çıtır kız 24 lük o kadar yaniRumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:62,0
Bu hafta:61,7
Fark: -0,300
Toplam fark:-18,200
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
DURAKLAMA DÖNEMİNE GİRİYORUM YAVAŞ YAVAŞ SANIRIM :))) Eki Görüntüle 1418223
ooooo massallah canım ya ne kadar cok artmıs hepsı degülcüm omaga 3 takviyesi alıyorum
d vit kullandım 140 çıktı bıraktım
b12 iğne kullandım 1800 çıkınca onuda bıraktım.
3 ayda bi ölçtürüp öyle devam edicem. sanırım benim bunye takviye istemiyor.
ben 6 yıldır organik yaşama gönül verdim. herşeyimle deterjanımıda kendim yaparım ekolojık yaşarım. çok hassasım. 14 kilomu kaçamaksız denecek seviyede yavaş yavaş verdim. ne zaman 75 gördüm 3 aydır cozuttum. canım çekmiyor nefsim aç sanırım. çünki tatlısız durabiliyorum gül cüm. tüm sıkıntı beynim. ben oldum havasına girdim sanırım. sen beni kendime getir daha 8kg var
aferim kendı cezanı ver yoksa bundan sonra ben ve dıger cıtırlar vereckler
birazcık var
canım erkeler ıcınde aynı erkek bayan ayırımı yok karatay da sen ınternette yanlıs sıtelere bakıyorsun galıba. karatay diyeti ile sağlıklı yaşıyoruz a da bir bak.Rumuz:alphinrosa
Başlangıç tarihi:02/02/2015
Başlangıç kg:67.5
Geçen hafta:66.9
Bu hafta:67.o
Fark:+100
Toplam fark:500
Beden:42-44
Spor:tempolu yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 60 kg...ikinci 57 kg
Yüzdesi:
galiba kuruyemiş işinde yanlışlık yaptım.ne bileyim internette ekmek yerine çay bardağı şeklinde 3 öğün yenebilir diyor.bence bu erkekler için uygun olabilir ama bana yaramadı.
kilo verenleri tebrik ederim.darısı bana.
gecmıs olsun canım ...dıkkat et yavrucugaSelam..haftasonu ugrayamadim hiç. Kızım hasta bu ara onunla uğraşıyorum
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 80,8
geçen hafta :78,3
bu hafta:77,7
Fark: -600 gr
toplam fark:3,1 kg
Spor yok
Ilk hedef 65 ikinci 55
Bir ay oldu nerdeyse ve ben sadece 3,1 kg verdim ...Üstelik bir de emziriyorum güya...
Çok mutsuzum...
Vücudum o kadar dirençli ki spor olmadan çok zor benim işim.
Bi de artık hiç kaçamak yapmiycam inşallah
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum darısı başıma
Pilates yapsam 45 dakika hergün yeterli olur mu
vayyy benım fıstıgım gelmıs.....Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:62,0
Bu hafta:61,7
Fark: -0,300
Toplam fark:-18,200
Beden: 38
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
DURAKLAMA DÖNEMİNE GİRİYORUM YAVAŞ YAVAŞ SANIRIM :))) Eki Görüntüle 1418223
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?