Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Rumuz:arzucuk25
Başlangıç tarihi:15/12/2014
Başlangıç kg:79.600
Geçen hafta:71.700
Bu hafta:71
Fark:-700
Toplam fark:8.600
Boy:1.61
Hedef:ilk hedef 75 ulasildi ikinci hedef 70 gerisi odull
n hafta bulgir yedim 1kac kere o buyuk ir ihtimal siskinlik yapti ve adateim bugun yarin yolda ama olsun buda beni mutlu ediyo
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu diyeti yapanlarida kutluyorum mucuxxx koltugu kime kaptirdim acaba

ne güzel aralıktan beri harika vermissiniz ben 4 ay olacak hala 76 da takılıyım son kalan8 kg gitmek bilmedi. benide gaza getirdin bu hafta 75,6 hedef koydum cuma günü 76 idim

ben yapmak isterim ama vakit bulunca yapsam olur mu . çocuklardan fırsat bulunca ? ya da başkası da yapabilir .. daha müsait olan :) benim için fark etmez :)
tşkler canım baska gonullu cıkmazsa gec te olsa vakıt bulunca yaparsın benım gonullu cıtırım hep sen gonullu oluyorsun
allah kolaylık versın canım
Sul ablam bu arada aksam kuruyemis yasak demissniz ceviz degil ama ben sabahtan kaln kuruyemisim aksam yemeginin arkasina yiyorum yarim cy bardagi oluyo olmuyo simdi olmuyomu bu
cevız derken kuruyemıs lerın hepsı aksam olmaz....olcu sabah proteın karbonhıdrat dengesıne gore ayarlanmıs onun ıcın sabah herseyı yemek lazım kı metabolızma % 30 fazla çalıssın denılıyor

Herkese Günaydın...
Kahvaltım:2 yumurta
9 zeytin
peynir
1 bardak süt
ah zeze ah yıne kuruyemıs ve yesıllık yok
bende oyleydım canım , et dırek yemıyorum ama kıyma olarak tuketıyorum sırf hayvansal proteın yıyeyım dıye...

merhaba aramıza hosgeldın
tarhana harıc unlu corba yok
bugdayın her cesıdı serbesti bulgur haftada bır 3-4 kasıgı gecmeyecek, ırmık yok
cıcıek yagı yok...sızma ve soguk sıkım var
kalkıs saatıne gore 2 , 3 yada 2i5 ogun
kahvaltı da yumurta 2 olmalı, en az 10 zeytın ve yesıllık te olmalı.....sen 2i5 ogun yapmalısın baslarda errken kahvaltı yapıyorsun

tebrıkler canım gıden odem ama olsun sana motıve oluyor ya onemlı olan da o

aramıza hosgeldın
tabııkı haftaya gırebılırsın
sut ıcebılırsın canım
peynır tam avuc olacak
zeytını en az 10 tane ve bol yagda yemelısın yag yagı yakar
domates kısın yok canım
yesıllık eklemeyı unutma dereotu bol ye sut olsun

tunayıdn canım

oh afıyet olsun yaraın bol yag yaktırsın

arzucuk massallah 9 kg ya yaklastın

2. hedefe 1 kg kaldı hadı bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…