• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bir de demin sormayi unuttugum bisey daha var.. ben sizlerden coook daha fazla yiyorum, yani mesala bu aksam 2 tabak kuru fasulye yarim.kase corba sayisini bilmedigim kadar ceviz ve tonbalikli sakata yedim.. bu hafta 3 gunde 1 kiloya yakin verdim bu sekilde yiyerek.. boyle devam edersem kilo verme hizim duser mi? Hocanin kitaplarini okudum ama yillar gecti ustunden, detaylari unutmusum.. suzce azaltmalimiyim menumu ??
canım herkesın kapasıtesı farklıdır onemlı olan uygun ve doyana kadar yemek ama sen yanlıs yemıssın....
aksam cevız yok ...
tonbalık ta yasak
corbada un varsa oda yasak
bızım amacımız kg vermek degıl karatayı saglıklı beslenme olarak uygulayarak verdıgımızı almamak ve saglıgımızı korumak

aramıza hosgeldın canım
bebegın hayırlı olsun canım gule gule buyut
bızde cevız sadece kahvaltıda ınce bellı cay bardagı kadar var oda kahvaltıda kı proteın karbonhıdrat dengesını saglamak ıcın fazla yeyınce glısemık yuk yapar kg aldırır
Gul hanim cok tesekkurler cevap icin.. iyi dilekleriniz icin ayrica tesekkurler..derhal kesiyorum o zaman ben de .. zaten bana da biraz cok yiyorum gibi geliyordu :))

canım herkesın kapasıtesı farklıdır onemlı olan uygun ve doyana kadar yemek ama sen yanlıs yemıssın....
aksam cevız yok ...
tonbalık ta yasak
corbada un varsa oda yasak
bızım amacımız kg vermek degıl karatayı saglıklı beslenme olarak uygulayarak verdıgımızı almamak ve saglıgımızı korumak
Haklisiniz gul hanim
Evet ton balik yasak biliyorum aslinda .. ama malesef coook severim kendilerini :)) evdeki depolar bitince almama karari aldim ben de :)
Ceviz meselesini anladim ama hoca oglenleri sanki bi tabak yiyebilirsiniz yaziyodu kitapta ?? Ben ordan esinlenerek yiyodum ama kesicem artik ben de.. zaten doyurucu oluyo menuler

:nazar: daha iyi günlerini de görürsün inşaalah.allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.

kkk:11.00
18.00 balık-kuruyemiş(doymuyorum ne yapayım:KK48:)-turp-soğan-roka-helva
2lt limonlu su-yeşil çay
40 dak.yürüyüş(bantta)
afıyet olsun canım sabah kuruyemıs yendıgı ıcın aksam yeme doymak ıcın menunu cogalt bı corba yapabılırdın

Haklisiniz gul hanim
Evet ton balik yasak biliyorum aslinda .. ama malesef coook severim kendilerini :)) evdeki depolar bitince almama karari aldim ben de :)
Ceviz meselesini anladim ama hoca oglenleri sanki bi tabak yiyebilirsiniz yaziyodu kitapta ?? Ben ordan esinlenerek yiyodum ama kesicem artik ben de.. zaten doyurucu oluyo menuler
canım kıtapta ara ogunde var ama bız yapmıyoruz....arada sur ayran ve yogurt ta var ama yemıyoruz azda olsa leptını engellermıs,,,,,

ben yapmak isterim ama vakit bulunca yapsam olur mu . çocuklardan fırsat bulunca ? ya da başkası da yapabilir .. daha müsait olan :) benim için fark etmez :)

cevaplarınız için teşekkürler:) akşam şehir dışından misafirlerim geldi iş ,misafir,çocuk derken 3-4 gün çok yoğun geçecek galiba. bu yoğunluktan sonra aktif katılım sağlayacağım inşallah:)) herkese iyi geceler:)

hayırlı sabahlar ben cts gununden berı ekmek yemıyorum bazı sorularım cevaplarsanız sevinirim
un koydugumuz corbalarıdamı yemıyecegız
bugday ve irmik yiyebilirmiyim
birde çiçek yagıyla pisirdigim sebzeleri yiyebirmiyim
gunde ıkı ogunmu yıyorsunuz hangı saatlerde
not;ben kazakistanda yasıyorum sızden 4 saat ondeyım kahvaltımı saat 8 de yapıyorum bır tane yogurtlu yumurta uzeri tereyagli bıraz beyaz peynır 6 butun cevız yedım
alisasiya kadar basinizi agritacagim birazciko_O

Son düzenleme:
günaydınlar herkese
hafta sonu listemi yazamadım ama devam ettim sağlıklı beslenmeye
bu sabah yumurta ve yeşillik yiyemedim çünkü geç kalktım
peynir, zeytin, gün kurusu, ceviz işyerinde yaptım kahvaltımı

Rumuz:yagmurcucu
Başlangıç tarihi:11/02/2015
Başlangıç kg:64.7
Geçen hafta:64.7
Bu hafta:63.4
Fark:-1.30
Toplam fark:1.30
Beden:42
Spor:henüz başlayamadım
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 58 kg...ikinci 55 kg
Yüzdesi:

Haftasonu misafir ve temizlikle geçti o yüzden de yazamadım kusura bakmayın benim kitabı alıp okumam lazım kafama takılan şeyler var protein ağırlıklı beslenmek gibi ben sebze seven biriyim et de yerim ama canım istedikçe yerimm

Ben de menu bildirmek istiyorum artik.. uzun zamandir sizleri okuyorum.. haftaya da listelere girebilirmiyim bu durumda ??
sabah
1 yumurta
yarim.avuc peynir
3 gun kurusu kayisi
6 zeytin
1 bardak ceviz
bi tabak domates
bir ufak muz (ikinci yumurta yerine, emzirdigim icin kahvaltida meyve de olsun dedim)
Yarim bardak da sut iccem birazdan kahvalti masasindan yaziyorum unutmuyum diye :))

canım yag yagı yakar onun ıcın zeytını bol yagda yemek lazım kı gun boyu hem enerjı versın hem tok tutsun,,,,eskıden kullandıgımızın 5 katı 10 katı fazla kullanmamız lazımmıs
cümleten gunaydın sevgili topik sakinleri
ben zeytinime bi yağ hazırlıyorum içine: kekik,biberiye,pulbiber,nane, safran, hatırlayamadım bir çok baharat koyuyorum limon dilimliyorum ve bu yağa zeytinlerimi atıyorum tadıda kendiside çok güzel oluyor. yağ ile faydalı antioksidanlarıda almış oluyorum. yağ yağı yakar kanıtlanmış bir şey kesinlikle

Back