şekersiz türk kahvesi ve filtre kahve serbest canımgünaydın kızlar
bu sabah bende 2 yumurta haşladım ama sadece birini zor yedim rafadan olmuş
peynir, zeytin yeşillik ve 1 bardak süt
2 tane ceviz,1 tanede g.kurusu
diğer ceviz ve g.kurusu öğlen yiyecem
dün ben faceden baktım şekersiz tr kahve içiliyormuş, aralarda serbest gözüküyor ama gül hanım bizden tecrübeli
vakti olunca cevaplar bizim için
kaçamak kaçamağı dogururu onun için bastan sıkı tutun ki insülin direnci kırılsın kg lar gıtsın yoksa verırsınız geri alırsınızKizlar kahvaltida annemin arkadaslari vardi biraz kacirdim
1yumurta 3ceviz domates 4 zeytin bir dilim borek peynir
birde sali gunu sizlere katildim 1,200 gr gitmis iyi galiba sizce
şekersiz türk kahvesi ve filtre kahve serbest canım
kaçamak kaçamağı dogururu onun için bastan sıkı tutun ki insülin direnci kırılsın kg lar gıtsın yoksa verırsınız geri alırsınız
bence regl dönemindendir yoksa vermissindr canımkilo veren arkadaşlara gıpta ediyorum ne güzelll yarım kilo bile gittiğini görsem o kadar sevineceğim ki ama gitmiyor sanırım şu an regl dönemindeyim ama bakalım pazartesi ne olacak kilo veremezsem şevkim kaçabilir
incir yok canım, siyah kuru üzüm ü ben 5-6 tane ıslatıp tahının ıcıne dograyıp balık yanında tahın helvası yerıne yıyorum
günaydın kızlar.
melekcim bazı arkadaşlar watır bilmemne diye bi program kullanıyor akıllı telefonlara indiriliyormuş su içmeyi hatırlatıyormuş duymuşmuydun goglplayden bak istersen.
çok güzel insan eski kyafetlerine kavuşunca koşmak istiyor
kızlar bu gün bizim takımların tartılma günü ve ben 3 aydır kilo vermeiyordum. geçen hafta 76,5 ken bu gun 76,00 görünce havalara uçtum. değişik ortamlarda guzel fikirler yakalamak iyi geldi sanırım sizlerede teşekkür ederim
kilo veren arkadaşlara gıpta ediyorum ne güzelll yarım kilo bile gittiğini görsem o kadar sevineceğim ki ama gitmiyor sanırım şu an regl dönemindeyim ama bakalım pazartesi ne olacak kilo veremezsem şevkim kaçabilir
evet gül abla kadın hücreyi anlatıyor ama anlamak istemeyen bi sebep buluyor ışte.
ben çok seviyorum onu destekliyorum . dediğini yapamsakta zaman zaman doğru söylediğini biliyorum .
:))) bende senin durumdayım ben 6. takımdayım 1 ay 8. takımda misafir oyuncuyum :)Yaa aslinda ben cuma yarışma gruplarına yeni katıldım ama karatay beslenme programını uyguluyorum kadının kitaplarını aldim okudum bilinçli bir şekilde uygulsmak istedim ve inşallah yaşam şekli haline getirmeye çalışıyorum. İnşallah basaririmda. Canan hocanın söylediği hersey kafama yatıyor. Sizin aranizda farklı seylerde öğreniyorum
Bir sey sormak istiyorum , ayni anda 2 grupta birden olabiliyormuyuz? ? Yoksa sadece 1 gruba mi dahil olabiliriz? 1 haftadır forumda aktifim ve Bu grubu da 1 haftadır surekli takip ediyorum
:))) yanlış tatlım 6. takımda kaptan yardımcısıyani karatayda olup aynı zamanda zayifalama takımlarında olmanın ne sakincasi olabilir ki? nesli arkadaş 4.takım kaptaniymis yanlış hatirlmaiyorsam .
şöyle bol limonlu cok severim :) afiyet olsunsanırım pirasa yapacağım başka bi şey yok evde
Aynen bende sevdim burayı :) bende takımı bırakmayı düşünmüyorum ama buraya da katılmak istiyorum:))) bende senin durumdayım ben 6. takımdayım 1 ay 8. takımda misafir oyuncuyum :)
burdaki kızları ve gülü çok sevdim bende takılıyorum bakalım girsekmi grubada hakkaten :)
takımı bırakmayı dusunmuyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?