Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

şekersiz türk kahvesi ve filtre kahve serbest canım
Kizlar kahvaltida annemin arkadaslari vardi biraz kacirdim
1yumurta 3ceviz domates 4 zeytin bir dilim borek peynir
birde sali gunu sizlere katildim 1,200 gr gitmis iyi galiba sizce
kaçamak kaçamağı dogururu onun için bastan sıkı tutun ki insülin direnci kırılsın kg lar gıtsın yoksa verırsınız geri alırsınız

doğru tabi daha dikkatli olucam giden kılo iyimi peki
şekersiz türk kahvesi ve filtre kahve serbest canım
kaçamak kaçamağı dogururu onun için bastan sıkı tutun ki insülin direnci kırılsın kg lar gıtsın yoksa verırsınız geri alırsınız

kilo veren arkadaşlara gıpta ediyorum ne güzelll yarım kilo bile gittiğini görsem o kadar sevineceğim ki ama gitmiyor sanırım şu an regl dönemindeyim ama bakalım pazartesi ne olacak kilo veremezsem şevkim kaçabilir

evet gül abla kadın hücreyi anlatıyor ama anlamak istemeyen bi sebep buluyor ışte.

ben çok seviyorum onu destekliyorum . dediğini yapamsakta zaman zaman doğru söylediğini biliyorum .

bence regl dönemindendir yoksa vermissindr canım

tamam canım ben bir araştırayım o programı eğer bulabilirsem benim için çok iyi olacak cidden :) ihtiyacım var resmen hatırlatmalara

aynen aynen pantolon rahat olduğundaki halim görülmeye değer kendim bizzat koşamasam da içim deli gibi koştu şimdi yeni bir pantolonumu hedef koydum şuan o da olmuyor düğme kavuşmuyor. onun da içine girebilmek için uğraşacağım. ve onun da içinde girdiğimde yine paylaşacağım :)

aman kaçmasın sakın benim kilom da yaklaşık 3 hafta kadar hiç oynamadı. sonra azcık azcık vermeye başladım yine. benim kendimce sebebim hedefe yaklaştıkça daha yavaş gitmeye başladı kilolarım. önceden haftada 1 kilo verebilirken şimdi yarım yarım gidiyor. dursa da pes etme

evet gül abla kadın hücreyi anlatıyor ama anlamak istemeyen bi sebep buluyor ışte.

ben çok seviyorum onu destekliyorum . dediğini yapamsakta zaman zaman doğru söylediğini biliyorum .

aynen programda şunu demişti: aç kalarak kilo verirsin ama hücren mahvolur. birinin bacağını kes kilosu azalır. aç kalarak kilo vermekle bacağını keserek kilosunun azalması aynı şeydir. biz bunu yapmıyoruz demişti.

Yaa aslinda ben cuma yarışma gruplarına yeni katıldım ama karatay beslenme programını uyguluyorum kadının kitaplarını aldim okudum bilinçli bir şekilde uygulsmak istedim ve inşallah yaşam şekli haline getirmeye çalışıyorum. İnşallah basaririmda. Canan hocanın söylediği hersey kafama yatıyor. Sizin aranizda farklı seylerde öğreniyorum
Bir sey sormak istiyorum , ayni anda 2 grupta birden olabiliyormuyuz? ? Yoksa sadece 1 gruba mi dahil olabiliriz? 1 haftadır forumda aktifim ve Bu grubu da 1 haftadır surekli takip ediyorum

yani karatayda olup aynı zamanda zayifalama takımlarında olmanın ne sakincasi olabilir ki? nesli arkadaş 4.takım kaptaniymis yanlış hatirlmaiyorsam .

:))) bende senin durumdayım ben 6. takımdayım 1 ay 8. takımda misafir oyuncuyum :)
burdaki kızları ve gülü çok sevdim bende takılıyorum bakalım girsekmi grubada hakkaten :)
takımı bırakmayı dusunmuyorum zaten

ben bugünkü mönümü de yazayım akşam giremem belki :)
sabah: kkk
akşam: fırında salça soslu köfte (patatesleri yenmeyecek ) & yoğurt

bende öğlen sabahtan kalma ceviz ve gün kurusu
1 kutu ayran
akşamda yeşil mercimek yemeği
tavuk sote, ayran düşünüyorum, eve gidince yapılacak bu yemekler

sanırım pirasa yapacağım başka bi şey yok evde

yedim pirasayi
buğdayli yayla
salata
su

Aynen bende sevdim burayı :) bende takımı bırakmayı düşünmüyorum ama buraya da katılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…