• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

selam arkadaşlar,
öğlen:tavuk-mercimek çorbası-salata-turp-yoğurtlu karnabahar(kıtlıktan çıkmış gibi liste pek kabarık)
omega 3 e benim gittiğim diyetisyenlerde hep aç karnına iç diyordu.şimdi de böyle deneyelim artık.
bizim burda da(malatya) göbel=çağa
ben de çamaşırları bizim çağalardan dolayı iki saat gecikmeli serdim.canları sağolsun.
ilk yüz sayfayı okudum.gül hanımın ilk yazdıklarını bir daha okuyayım.

Kizlar oglenle sabah arasi 4 saat oldu bugun
dune gore daha cabuk aciktim temizlik yaptim,ondanmi acaba o_O
ogle yemegi et sote, yogurt
uygunmudur?? _Saliha_ _Saliha_ gul_0663 gul_0663
sabah az yada eksık yemıs te olablırısın canım okuyorum ama işim cok dıkkatlı okuyamıyorum, hemen cevap yazıyorum kım yazdıgını farkedemıyorum ...herkes cıktı ben hala calısıyorum genel muduru beklıyorum o sırada 1..2 cevp yazayım dedım

NACİZANE FİKRİM ETLE YOĞURT TÜKETİMİNE BEN RİSKLİ BAKIYORUM ÇÜNKİ YOĞURT ETTEKİ BAZI ENZİMLERİ ÇÜRÜTÜYOR VE MİĞDEDE ASİTLENMEYE NEDEN OLUYOR SALATA TÜKETMEN DAHA DOĞRU OLUR BENİM FİKRİM AMA CEVAPLARIDA MERAK ETMEDİM DEĞİL. AFİYET OLSUN
tas devrı kıtabı na gore etle yogurt olmuyor ama karatay da örnek menulerde hep yogurt var...bende yıyıorum yogurt olmadan doymadım sanıyorum :)

sabah az yada eksık yemıs te olablırısın canım okuyorum ama işim cok dıkkatlı okuyamıyorum, hemen cevap yazıyorum kım yazdıgını farkedemıyorum ...herkes cıktı ben hala calısıyorum genel muduru beklıyorum o sırada 1..2 cevp yazayım dedım tas devrı kıtabı na gore etle yogurt olmuyor ama karatay da örnek menulerde hep yogurt var...bende yıyıorum yogurt olmadan doymadım sanıyorum :)

yogurtla et tuketince midemde yanma oldu gercekten RengarenkNesli RengarenkNesli sagolsun dikkat edicem birde bende sen gibiyim her yemekte yogurt yiyodum :)

sabah az yada eksık yemıs te olablırısın canım okuyorum ama işim cok dıkkatlı okuyamıyorum, hemen cevap yazıyorum kım yazdıgını farkedemıyorum ...herkes cıktı ben hala calısıyorum genel muduru beklıyorum o sırada 1..2 cevp yazayım dedım

tas devrı kıtabı na gore etle yogurt olmuyor ama karatay da örnek menulerde hep yogurt var...bende yıyıorum yogurt olmadan doymadım sanıyorum :)

yogurtla et tuketince midemde yanma oldu gercekten RengarenkNesli RengarenkNesli sagolsun dikkat edicem birde bende sen gibiyim her yemekte yogurt yiyodum :)
haklisin gulcum. Ben karataydan once tasdevri okumustum ben onunda siki takipcisiyim. 6 senedir koruyucu tip okuyorum. Raw. Alkali. Kan grubu.Tas devri. Karatay hepsini okudum en son karatay okudum simdi bildigim elzem bilgileri harmanlayarak karataya sadik kalarak yapiyorum kendimce. Saglikli yasam icin yapmayacagim yok artik. Neyse uzatmim optum sizi

coşmuşsunuz kızlar bugünn :) baya yazı okudum. okuduklarımdan bir soruya tam yanıt göremedim ya da kaçırmış da olabilirm. bir cevaplayaverin hanımlar. kahvaltıdan sonra 4-5 saat geçmeden içilen şekersiz türk kahvesi leptini engelliyor mu ??
bugünkü mönümüde yazayım hemen :
sabah: kkk
akşam: mercimek yemeği & ayran koca bardakta hem de :)

ya ben suyu tüketmeye çok gayret ediyorum ama bazen unutuyorum resmen su içmeyi napcam ben yaa:KK43:

bugün bana olmayan, düğmesi kapanmayan hatta kavuşmayan kalçamın yarısından yukarı çıkamayan kot pantolonumu denedim ve tamamen rahat bir şekilde oldu düğme çok rahat kapandı :) bugün çok mutluydum o yüzden. böyle şeyler çok azimlendiriyor insanı yaa :)

canan hoca yemek sonrası dıyor..bende omega 3 almak ıcın arastırırken o sıtede okumustum ac karnına kg yapar ,,arada ıcılırse dengeler...tok karnına kg verdırır yazıyordu....omega 3 yemek ustune alınırsa kg yapmaz ki biz verdik[/QUOTE]

Öyle mi!! Şaşırdım şimdi bu diyetisyenlerde iyice sşaşırmış valla şimdi arkadaşa soylesem bircok kişi karataya karşı önyargılı.! sürekli birşeyler anlatmak zorunda kalıyorum ama boşa birçok insan bu kadına karşı önyargılı yok zengin diyetiymis yok kadın kitabı cok satsin diye bu kadar ortalardaymis felan filan. .neyse bilgilendirdiğiniz icin cok teşekkür :KK15:

Aksam yemegi
Mercimek.corbasi,lahana dolmasi
caylada kuru incir yedim 2 tane
Birde bu siyah kuru uzumu nasil tuketicez

gece kızım pek fazla uyumadı hatta bi ara yatağında oyun oynadı gecenin kaçıydı bilmiyorum sabah da işe gideceğimi anlıyor kucağımda uyuyor yatağına yatırayım diyorum uyanıyor ve ağlıyor neyse uyuttum falan ama bu sefer de rüyasında ağlıyordu kuzucum içini çeke çeke :KK61::KK61:çalışan anne olmak ne zor yaaa şimdi aklım kuzucuğumda...

Back