Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden dusunmuyorsun zeze :) ? acikirsan geç olmadan ye :) aç kalma sakin ...Öğlen yarım pide ayran yedim akşam bişey yemeyi düşünmüyorum belki süt içerim
sabah az yada eksık yemıs te olablırısın canım okuyorum ama işim cok dıkkatlı okuyamıyorum, hemen cevap yazıyorum kım yazdıgını farkedemıyorum ...herkes cıktı ben hala calısıyorum genel muduru beklıyorum o sırada 1..2 cevp yazayım dedım
tas devrı kıtabı na gore etle yogurt olmuyor ama karatay da örnek menulerde hep yogurt var...bende yıyıorum yogurt olmadan doymadım sanıyorum :)NACİZANE FİKRİM ETLE YOĞURT TÜKETİMİNE BEN RİSKLİ BAKIYORUM ÇÜNKİ YOĞURT ETTEKİ BAZI ENZİMLERİ ÇÜRÜTÜYOR VE MİĞDEDE ASİTLENMEYE NEDEN OLUYOR SALATA TÜKETMEN DAHA DOĞRU OLUR BENİM FİKRİM AMA CEVAPLARIDA MERAK ETMEDİM DEĞİL. AFİYET OLSUN
sabah az yada eksık yemıs te olablırısın canım okuyorum ama işim cok dıkkatlı okuyamıyorum, hemen cevap yazıyorum kım yazdıgını farkedemıyorum ...herkes cıktı ben hala calısıyorum genel muduru beklıyorum o sırada 1..2 cevp yazayım dedım tas devrı kıtabı na gore etle yogurt olmuyor ama karatay da örnek menulerde hep yogurt var...bende yıyıorum yogurt olmadan doymadım sanıyorum :)
sabah az yada eksık yemıs te olablırısın canım okuyorum ama işim cok dıkkatlı okuyamıyorum, hemen cevap yazıyorum kım yazdıgını farkedemıyorum ...herkes cıktı ben hala calısıyorum genel muduru beklıyorum o sırada 1..2 cevp yazayım dedım
tas devrı kıtabı na gore etle yogurt olmuyor ama karatay da örnek menulerde hep yogurt var...bende yıyıorum yogurt olmadan doymadım sanıyorum :)
haklisin gulcum. Ben karataydan once tasdevri okumustum ben onunda siki takipcisiyim. 6 senedir koruyucu tip okuyorum. Raw. Alkali. Kan grubu.Tas devri. Karatay hepsini okudum en son karatay okudum simdi bildigim elzem bilgileri harmanlayarak karataya sadik kalarak yapiyorum kendimce. Saglikli yasam icin yapmayacagim yok artik. Neyse uzatmim optum siziyogurtla et tuketince midemde yanma oldu gercekten RengarenkNesli sagolsun dikkat edicem birde bende sen gibiyim her yemekte yogurt yiyodum :)
incir ve siyah üzüm yenilmiyor karatayda, incirden kesin eminim ama gül hanım kuru üzümü tahin içinde yiyordu herhalde balık yediği zamanlar tam emin değilim amaAksam yemegi
Mercimek.corbasi,lahana dolmasi
caylada kuru incir yedim 2 tane
Birde bu siyah kuru uzumu nasil tuketicez