• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün evlilik yıldönümü müz yemeği evde yedik ve de tek kişilik pastayı 3 , kızımı sayar Sak 4 kişi yedik ben 2 3 çatal yedim böylece bugünü fazla kalori almadan geçirdimmm

Feraye herkesin bünyesi farklı kimi haftada 2 kilo verir kiminin de gram gitmez benim gibi yediklerine daha dikkat et kaçamak yapmamaya çalış o zaman verirsin bencee

Kacamak var ama cok az bide spor yok ama daha baslayali cok olmadi ki herkes ilk baslarda hizli verio. Bu hafta spor yapamadim

ben de zezeye katılıyorum. herkesin bünyesi farklı. bir de kac kiloydun ideal kilona yakın olduğun için de olabilir.spor da ben evde yapıyorum kendi çapımda :)

günaydın arkadaşlar,
kaçamaksız 13.günüm.sadece 2 gün yürüyüş yapmadım o da çok yorulmuştum.ama gram gitmez mi hiiiç.çok mutsuzum.sağlıklı yaşıyoruz da;uzun süre aynı kilodaysan vücudun direnip kilo verme süreci uzar diyor. bilemedim şimdi.motivasyonumun düşmemesi için ne yapmam lazım of.

Allah Allah neden gitmedi ki kilo . gül ablaaaaa neden kilo veremiyor arkadaşları bunun açıklaması nedir ?

kahvaltı

zeytin
pey ir
badem
3 yumurta
çay
brokoli
marul
gün kurusu

slm hanimlar ben omrumde hic diyet yapmadim son gunlerde canan karatayin programlarini izledikce denemeye karar verdim.cok gecmis sayfalari okuyamadim ilk sayfadaki kurallar hala gecerlimi 2013 de acilmis konu onun icin soruyorum nerden ve nasil basliyacagim yardimci olursaniz sevinirim.
5 dogum ama 4 cocuk annesiyim 34 yasimdayim 162 boyum 69.300 kilom 60

slm hanimlar ben omrumde hic diyet yapmadim son gunlerde canan karatayin programlarini izledikce denemeye karar verdim.cok gecmis sayfalari okuyamadim ilk sayfadaki kurallar hala gecerlimi 2013 de acilmis konu onun icin soruyorum nerden ve nasil basliyacagim yardimci olursaniz sevinirim.
5 dogum ama 4 cocuk annesiyim 34 yasimdayim 162 boyum 69.300 kilom 60

öncelikle hoşgeldiniz
çok doğru bir yerdesiniz
diğer dietler hücrelerin ölümü ile kilo verdirir ama bu diette hücreler tamir olur ve yağdan kilo verirsiniz.

baştaki kurallar nispeten geçerli. örneğin kilo cizelgesi vs olusturmuyoruz.

nasıl başlarım derseniz ekmeği bırakarak ve netten ücretsiz karatayin abcsi kitabın indirerek . kitaptan ve ilk sayfadan kuralları yani beslenme kurallarini öğrenebilirsiniz.

yeniden hoşgeldiniz....
on

Merhaba arkadaşlar karatay sayesinde 15 günde 1.5 kilo verdim bu benim için gerçek bir rekor hedefime 1-2 kilo kaldı ama asıl beni mutlu eden pirinç pilavı ekmek ve paket gıda hiç tüketmedim haftasonları dışında 2 öğün yapamadım 3 öğün veya ara öğün bile oldu.sonuç hamile gibi şiş duran göbeğim yok oldu nerdeyse dümdüz oldu burada bizi bilinçlendirerek motive eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.herkes umarım en kısa zamanda hedrf kilosuna ulaşır

bu ne biçim iş.ben diyet yaptım ,kocam tam 2kilo 100gr vermiş.o ekmeği felan kesmedi bir de.ama olsun sanki ben de emin adımlarla gidiyorum.

ben de zezeye katılıyorum. herkesin bünyesi farklı. bir de kac kiloydun ideal kilona yakın olduğun için de olabilir.spor da ben evde yapıyorum kendi çapımda :)
Evet haklisiniz bundan sonra dahada dikkat ederim sporda yapmaya calisicsm kilom 61 once 58 sonra 55 falan olmak istiorum:KK76:

Back