- 25 Haziran 2013
- 232
- 415
- 108
Dimi ama: ))gelin kızlar farketmez yaaa. ortak amaç etrafında uğraşıyoruz zaten :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi ama: ))gelin kızlar farketmez yaaa. ortak amaç etrafında uğraşıyoruz zaten :)
Kacamak var ama cok az bide spor yok ama daha baslayali cok olmadi ki herkes ilk baslarda hizli verio. Bu hafta spor yapamadimneden veremedin ki acaba? kaçamak var mi? spor yok mu? regl vakti mi geldi?
Kacamak var ama cok az bide spor yok ama daha baslayali cok olmadi ki herkes ilk baslarda hizli verio. Bu hafta spor yapamadim
Canım ben düzenli giremiyorum girdiğim zamanda kitap okur gibi kaldığım sayfadan sonuna kadar okuyorum yeni bilgiler varsa öğreneyim de kaçırmayayım diye.yani çok katılamasamda hepinizi takip ediyorum ☺seinfeld ve stajyer nerelerdesiniz yahu?
slm hanimlar ben omrumde hic diyet yapmadim son gunlerde canan karatayin programlarini izledikce denemeye karar verdim.cok gecmis sayfalari okuyamadim ilk sayfadaki kurallar hala gecerlimi 2013 de acilmis konu onun icin soruyorum nerden ve nasil basliyacagim yardimci olursaniz sevinirim.
5 dogum ama 4 cocuk annesiyim 34 yasimdayim 162 boyum 69.300 kilom 60
Evet haklisiniz bundan sonra dahada dikkat ederim sporda yapmaya calisicsm kilom 61 once 58 sonra 55 falan olmak istiorumben de zezeye katılıyorum. herkesin bünyesi farklı. bir de kac kiloydun ideal kilona yakın olduğun için de olabilir.spor da ben evde yapıyorum kendi çapımda :)