Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın kızlar
bu sabah bende 2 yumurta haşladım ama sadece birini zor yedim rafadan olmuş
peynir, zeytin yeşillik ve 1 bardak süt
2 tane ceviz,1 tanede g.kurusu
diğer ceviz ve g.kurusu öğlen yiyecem

dün ben faceden baktım şekersiz tr kahve içiliyormuş, aralarda serbest gözüküyor ama gül hanım bizden tecrübeli
vakti olunca cevaplar bizim için

bende o şekilde bırakıp işe çok geldim, hala kızım 5,5 yaşında olmasına rağmen gözünü üstümden ayırmıyor, bende bazen bu gibi durumlarda çok isyan ediyorum çalışmama

günaydın kızlar.
melekcim bazı arkadaşlar watır bilmemne diye bi program kullanıyor akıllı telefonlara indiriliyormuş su içmeyi hatırlatıyormuş duymuşmuydun goglplayden bak istersen.

çok güzel insan eski kyafetlerine kavuşunca koşmak istiyor
kızlar bu gün bizim takımların tartılma günü ve ben 3 aydır kilo vermeiyordum. geçen hafta 76,5 ken bu gun 76,00 görünce havalara uçtum. değişik ortamlarda guzel fikirler yakalamak iyi geldi sanırım sizlerede teşekkür ederim

benım kızkardesım de yeşilyurtta oturuyor :)
gül abla ben de akşam pırası yiycektim. mutlaka yanında protein mi almam gerikiyor. olmamışmı
yemekler proteın agırlıklı olacak canım
10da yapmistim suan annemdeym kendi evime gecince 6da yapiyorum kahvaltiyi karatay icin iyi bi saat dimi

Zezee bende tokatliyim amasyayida cok severim :)

yemedim 3 gundur zaten canim sadece sordum hic sevmem.hatta

MESAJ ALINDI GÜLCÜM ELİMDEN GELDİĞİNCE KAÇAMAĞA SON

zezecim ben de kizimda izin anlamamıştım ve aglayarak gidiyordum ise. ama pedagog adem gunesi takip ettim ben hala da ediyorum kitaplarını okuyorum . o 2 yaşına kadar bebekle aynı yatakta yatilmasini söylüyor güvenli baglanmanin gerçekleşmesi için . yoksa bağımlı oluyor cocuk anneye.

Bende aynı şeyleri yaşıyorum yalnız değilmişiz demekki.

Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz
Çoğu zaman ayakta bağlıyorum altını!
Benimkine babaannesi bakıyor oda sana yaptıklarını bana yapmıyor diyor

Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz
Çoğu zaman ayakta bağlıyorum altını!
Benimkine babaannesi bakıyor oda sana yaptıklarını bana yapmıyor diyor

ccanlarim benim kuzular :) hep aynilar Allah in hikmeti kendilerini bağlıyorlar :) benim de öyleydi :) sırf onla olmak için 2.yi istedim şimdi evdeyim ikisiyle . :) ama zaman hızlı geçiyor 2 yıl da biter
c

Allah yardımcın olsun canım

incir ve siyah üzüm yenilmiyor karatayda, incirden kesin eminim ama gül hanım kuru üzümü tahin içinde yiyordu herhalde balık yediği zamanlar tam emin değilim ama
tesekkur ederim arkadasım

oo çok iyi

keşke yemeseydin
! ama yedim diye de birakma

bugün benim gobeller zinde maşallah . makinaya çamaşır bile attirmadilar
rahmetli annem yozgat lıydı oralarda da söylenir

Öyle mi!! Şaşırdım şimdi bu diyetisyenlerde iyice sşaşırmış valla şimdi arkadaşa soylesem bircok kişi karataya karşı önyargılı.! sürekli birşeyler anlatmak zorunda kalıyorum ama boşa birçok insan bu kadına karşı önyargılı yok zengin diyetiymis yok kadın kitabı cok satsin diye bu kadar ortalardaymis felan filan. .neyse bilgilendirdiğiniz icin cok teşekkür [/QUOTE]
kıtap ınternette bedava nasıl kazanacak karatay....kitaplardan gelecek paraya ıhtıyacı yok ki ınternette gruplar var herseyı anlatıyor benim gibi adminler var gece gunduz demeyız ugrasıyor anlatmak ıcın herkes kıtap almıyorki ücretsiz indiriyor grup lara uye olup admınlere soruyorlar.. bende boyle dıyene anlatmaya calısıyroum konuyu para caldırmasına getırıyorlar akıllı olsa para kaptırmazdı dıye ne alaka ınsanın bır anlık bosluguna denk gelebilir sen aklıllısın onjun okudugu bılımı okuyabılırmısın deyınce susuyor
Aksam yemegi
Mercimek.corbasi,lahana dolmasi
caylada kuru incir yedim 2 tane
Birde bu siyah kuru uzumu nasil tuketicez
incir yok canım, siyah kuru üzüm ü ben 5-6 tane ıslatıp tahının ıcıne dograyıp balık yanında tahın helvası yerıne yıyorum
incir ve siyah üzüm yenilmiyor karatayda, incirden kesin eminim ama gül hanım kuru üzümü tahin içinde yiyordu herhalde balık yediği zamanlar tam emin değilim ama
aynen canım dikkatlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…