- 12 Ağustos 2014
- 100
- 334
- 73
- 47
bende o şekilde bırakıp işe çok geldim, hala kızım 5,5 yaşında olmasına rağmen gözünü üstümden ayırmıyor, bende bazen bu gibi durumlarda çok isyan ediyorum çalışmamagece kızım pek fazla uyumadı hatta bi ara yatağında oyun oynadı gecenin kaçıydı bilmiyorum sabah da işe gideceğimi anlıyor kucağımda uyuyor yatağına yatırayım diyorum uyanıyor ve ağlıyor neyse uyuttum falan ama bu sefer de rüyasında ağlıyordu kuzucum içini çeke çekeçalışan anne olmak ne zor yaaa şimdi aklım kuzucuğumda...
melekcim bazı arkadaşlar watır bilmemne diye bi program kullanıyor akıllı telefonlara indiriliyormuş su içmeyi hatırlatıyormuş duymuşmuydun goglplayden bak istersen.coşmuşsunuz kızlar bugünn :) baya yazı okudum. okuduklarımdan bir soruya tam yanıt göremedim ya da kaçırmış da olabilirm. bir cevaplayaverin hanımlar. kahvaltıdan sonra 4-5 saat geçmeden içilen şekersiz türk kahvesi leptini engelliyor mu ??
bugünkü mönümüde yazayım hemen :
sabah: kkk
akşam: mercimek yemeği & ayran koca bardakta hem de :)
ya ben suyu tüketmeye çok gayret ediyorum ama bazen unutuyorum resmen su içmeyi napcam ben yaa
çok güzel insan eski kyafetlerine kavuşunca koşmak istiyorbugün bana olmayan, düğmesi kapanmayan hatta kavuşmayan kalçamın yarısından yukarı çıkamayan kot pantolonumu denedim ve tamamen rahat bir şekilde oldu düğme çok rahat kapandı :) bugün çok mutluydum o yüzden. böyle şeyler çok azimlendiriyor insanı yaa :)
benım kızkardesım de yeşilyurtta oturuyor :)TÜM HEMŞERİLERİM BURDAYMIŞ HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM
ZEZECİM OKUDUM TOKATLI OLDUĞUNU BAHSETTİM ZANNIMCA MESAJLARDA. AMA İZMİR KISMINI KAÇIRDIM TOPLAM 4 TOPİĞE YAZIYORUMKAÇMIŞ DEMEK ARADAN. BEN İZMİR YEŞİLYURTTA MEVKİİNDE ESKİİZMİRDE BÜYÜDÜM. ÜNİVERSİTEDE Bİ ÇIKTIM ANTALYAYA SONRA EVLENİP ALANYA YA YERLEŞTİM BURDA YAŞIYORUM.SEN NERESİNDENSİN İZMİRİN ÇOK ÖZLEDİM İZMİRİ HERYIL OLMASADA GİTMEYE ÇALIŞIYORUM AİLEMDE ALANYA YA YERLEŞTİ 6 SENEDİR AMA AKRABALARA GİDERİM.
SALİHACIM AMASYAYA GİRMEDEN TOKATA DÖNERYA OTOBUS İŞTE O NOKTADAN 10DK BİZİM KÖY SEVİNCER KÖYÜ BİLİRMİSİN YOL ÜZERİNDE
yemekler proteın agırlıklı olacak canımgül abla ben de akşam pırası yiycektim. mutlaka yanında protein mi almam gerikiyor. olmamışmı
10da yapmistim suan annemdeym kendi evime gecince 6da yapiyorum kahvaltiyi karatay icin iyi bi saat dimi
Zezee bende tokatliyim amasyayida cok severim :)
yemedim 3 gundur zaten canim sadece sordum hic sevmem.hatta
MESAJ ALINDI GÜLCÜM ELİMDEN GELDİĞİNCE KAÇAMAĞA SON
Bende aynı şeyleri yaşıyorum yalnız değilmişiz demekki.gece kızım pek fazla uyumadı hatta bi ara yatağında oyun oynadı gecenin kaçıydı bilmiyorum sabah da işe gideceğimi anlıyor kucağımda uyuyor yatağına yatırayım diyorum uyanıyor ve ağlıyor neyse uyuttum falan ama bu sefer de rüyasında ağlıyordu kuzucum içini çeke çekeçalışan anne olmak ne zor yaaa şimdi aklım kuzucuğumda...
Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruzbi de işten eve gidince gün boyu yanında olamamamın acısını çıkarıyor ananesine babanesine yapmadıklarını bana yapıyor mızmızlaşıyor altını bağlatmak istemiyor neler yapıyor neler cadııı
Bu hafta hoc veremedimferayeee hiç kilo veremedin mii
Bu hafta hoc veremedim
Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz
Çoğu zaman ayakta bağlıyorum altını!
Benimkine babaannesi bakıyor oda sana yaptıklarını bana yapmıyor diyor
Allah yardımcın olsun canımgece kızım pek fazla uyumadı hatta bi ara yatağında oyun oynadı gecenin kaçıydı bilmiyorum sabah da işe gideceğimi anlıyor kucağımda uyuyor yatağına yatırayım diyorum uyanıyor ve ağlıyor neyse uyuttum falan ama bu sefer de rüyasında ağlıyordu kuzucum içini çeke çekeçalışan anne olmak ne zor yaaa şimdi aklım kuzucuğumda...
tesekkur ederim arkadasımincir ve siyah üzüm yenilmiyor karatayda, incirden kesin eminim ama gül hanım kuru üzümü tahin içinde yiyordu herhalde balık yediği zamanlar tam emin değilim ama
rahmetli annem yozgat lıydı oralarda da söylenirbugün benim gobeller zinde maşallah . makinaya çamaşır bile attirmadilar
bugün bana olmayan, düğmesi kapanmayan hatta kavuşmayan kalçamın yarısından yukarı çıkamayan kot pantolonumu denedim ve tamamen rahat bir şekilde oldu düğme çok rahat kapandı :) bugün çok mutluydum o yüzden. böyle şeyler çok azimlendiriyor insanı yaa :)
canan hoca yemek sonrası dıyor..bende omega 3 almak ıcın arastırırken o sıtede okumustum ac karnına kg yapar ,,arada ıcılırse dengeler...tok karnına kg verdırır yazıyordu....omega 3 yemek ustune alınırsa kg yapmaz ki biz verdik
incir yok canım, siyah kuru üzüm ü ben 5-6 tane ıslatıp tahının ıcıne dograyıp balık yanında tahın helvası yerıne yıyorumAksam yemegi
Mercimek.corbasi,lahana dolmasi
caylada kuru incir yedim 2 tane
Birde bu siyah kuru uzumu nasil tuketicez
aynen canım dikkatlisinincir ve siyah üzüm yenilmiyor karatayda, incirden kesin eminim ama gül hanım kuru üzümü tahin içinde yiyordu herhalde balık yediği zamanlar tam emin değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?