• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

:))) bende senin durumdayım ben 6. takımdayım 1 ay 8. takımda misafir oyuncuyum :)
burdaki kızları ve gülü çok sevdim bende takılıyorum bakalım girsekmi grubada hakkaten :)
takımı bırakmayı dusunmuyorum zaten
sagol canım karsılıklı sevgımız ıyı kı geldın tanıdık senı rengarenk
Bugün evlilik yıldönümü müz yemeği evde yedik ve de tek kişilik pastayı 3 , kızımı sayar Sak 4 kişi yedik ben 2 3 çatal yedim böylece bugünü fazla kalori almadan geçirdimmm
nıce mutlu senelere canım

günaydın arkadaşlar,
kaçamaksız 13.günüm.sadece 2 gün yürüyüş yapmadım o da çok yorulmuştum.ama gram gitmez mi hiiiç.çok mutsuzum.sağlıklı yaşıyoruz da;uzun süre aynı kilodaysan vücudun direnip kilo verme süreci uzar diyor. bilemedim şimdi.motivasyonumun düşmemesi için ne yapmam lazım of.
canım mutlaka yanlıs bıseyler yapıyorsundur her ogununu yaz kı hata varsa duzeltelım... kan degerlerıne baktırdınmı canım

slm hanimlar ben omrumde hic diyet yapmadim son gunlerde canan karatayin programlarini izledikce denemeye karar verdim.cok gecmis sayfalari okuyamadim ilk sayfadaki kurallar hala gecerlimi 2013 de acilmis konu onun icin soruyorum nerden ve nasil basliyacagim yardimci olursaniz sevinirim.
5 dogum ama 4 cocuk annesiyim 34 yasimdayim 162 boyum 69.300 kilom 60
aramıza hosgeldınız
çizelge harıc hepsı gecerlı artık cızelgeler gorunmuyor

Merhaba arkadaşlar karatay sayesinde 15 günde 1.5 kilo verdim bu benim için gerçek bir rekor hedefime 1-2 kilo kaldı ama asıl beni mutlu eden pirinç pilavı ekmek ve paket gıda hiç tüketmedim haftasonları dışında 2 öğün yapamadım 3 öğün veya ara öğün bile oldu.sonuç hamile gibi şiş duran göbeğim yok oldu nerdeyse dümdüz oldu burada bizi bilinçlendirerek motive eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.herkes umarım en kısa zamanda hedrf kilosuna ulaşır
canım kg verdım dıye sakın kendını salma almak cok kolay vermek zor....
Sabah kkk
oglen elma+2dilim portakal
aksam 3 kasik bulgur pilavi
canım öğlen meyva yemıyoruz o olmamıs
meyva proteın yanında yenmesı gerekır ve sabah
aksam da yetersız bız ac durarak zayıflamıyoruz...doyana kadar yıyerek ve proteın agırlıklı beslenerek zayıflıyoruz...aksama mutlaka proteın ve yesıllık eklemen gerekır

Herkese merhabalar
Yarın misafir gelecek o yüzden çok yoğunum yazamadım çocukla daha zor oluyor hem temizlik hem ikram yapıyorum ama yemeyi düşünmüyorum tartı öncesi:) :) benim size ve özellikle Gül Hanım a bir sorum olacak akşam yemeği veya öğlen protein ağırlıklı mı olmalı ben böyle bilmiyordum sağlıklı kaçamak sız sebze protein farketmez diye biliyordum işin püf noktası bu o zaman benim için buna dikkat etmiyorum

canım kg verdım dıye sakın kendını salma almak cok kolay vermek zor....

canım öğlen meyva yemıyoruz o olmamıs
meyva proteın yanında yenmesı gerekır ve sabah
aksam da yetersız bız ac durarak zayıflamıyoruz...doyana kadar yıyerek ve proteın agırlıklı beslenerek zayıflıyoruz...aksama mutlaka proteın ve yesıllık eklemen gerekır
Rahatszdm ondan yiyemedimm :(
meyve sabahmi yenilcek yani

gül hanım(bu arada adaşız) kitabı ve sağlıklı yaşıyoruzu didik didik ettim,akıllı bir öğrenciyim yani.kan tahilili yaptırdım da bir d vit. ni unutmuşum.bir de omega 3 bugün sipariş verdim.kilo veremiyorum diyemem.diyetisyene giderkende 2 hafta direnmişti kilolar çok üzülmüştüm.3.haftada başladı gram gram 2 ayda 6 kilo verdim.biraz yavaş yani.

:KK69:sevgili zeze. açıkçası ben de senin gibi düşünüyordum . pasta,börek,çörek,şekerli bir şeyler yemeyince oluyor diye. aslında böyle de gidiyor kilolar.

Ama 1.yağlar
2.proteinler
3.k.hidradlar

bu gruptan ,vücuda enerji ihtiyacı olunca kullanılacak ilk grup k.hidradtır. Yani bi insan aç olsa ve protein yese tokluk duyacaktır ama vucud ya da hücreler onun yapı maddesi olan gruptan olduğunu anlayıp enerji için değil hücre vs yapı malzemesi olarak gönderecek ama hala enerji ihtiyacı var bu seferde depo yağlara yönelecek.Ama biz k.hidrad yiyince bakacak ki zaten enerji vereci gruptan gelmiş direk enerji için kullanacak ve depo yağlar yakılmayacak. ve biz zayıflamayacaz..

Zaten Canan Hocanın dediği zeytin yagi,tereyağı da yapı malzemesi onlarda yapı için harcanıyor..
Ama bizi şişmanlatan k.hidradlar ki depo edilirken trigliserd denilen yağa dönüşturulp depolanıyor . kötü ,pis ,zararlı yağ trigliserd..

sanki siz anlamadınız diye değil de ben kafamda biraz daha oturttum diye yazdım ...paylaşmak istedim.

aksam pırasa salata olunca direk enerji olarak harcanıyor ve depo yağımız yakılmıyor.Ama köfte salata yesek hücre yapısına gidiyor ve enerji açığı olduğu için depo yağ yakılıyor...

Iyi geceler canlar
Ben giremEDIM k AC GUNDUR AMA DIYETIMDE BIR AKSAKLIK YOK DUN KAHVALTI VE AKSM YEMEGIMI ARASI 10sAAT GECIRDIM 7de kalktim 8de kahvaltim aksam 6da yemek bucukta bitti yemek ve 1dk oturmadim sayilir annenmi hastanye oturup getiriyorum ve onunla ilgileniyorum bide malum oglum ancak yetisiyorum ama adetdonemim cok yaki sismeler basladi agrilar b hafta umarm veririm baya yoruluyorum yataga bi saatlerde giriyorum tlfonun elime alcak zaman yok yatak yap yatak topla kahvalti evi topla hemen aksam yemei aksam yemegi bulasik mutfak ide bakiyom aksami gec gece olmus amannnnn bende boyle iste bir zaman boyleyim ama yazilari firsat buldukca okuyorum gerci yoklugum pek fark edilmiyo ama :((((((( optummm iyi gecelerrrr byßß

Iyi geceler canlar
Ben giremEDIM k AC GUNDUR AMA DIYETIMDE BIR AKSAKLIK YOK DUN KAHVALTI VE AKSM YEMEGIMI ARASI 10sAAT GECIRDIM 7de kalktim 8de kahvaltim aksam 6da yemek bucukta bitti yemek ve 1dk oturmadim sayilir annenmi hastanye oturup getiriyorum ve onunla ilgileniyorum bide malum oglum ancak yetisiyorum ama adetdonemim cok yaki sismeler basladi agrilar b hafta umarm veririm baya yoruluyorum yataga bi saatlerde giriyorum tlfonun elime alcak zaman yok yatak yap yatak topla kahvalti evi topla hemen aksam yemei aksam yemegi bulasik mutfak ide bakiyom aksami gec gece olmus amannnnn bende boyle iste bir zaman boyleyim ama yazilari firsat buldukca okuyorum gerci yoklugum pek fark edilmiyo ama :KK43:(((((( optummm iyi gecelerrrr byßß
anamm nasıl laf o arzu:KK19:
edilmez mi? inan cok ediliyor . cok merak ediyorum anneni dua ediyorum aklıma geldikçe ....
Allah yardımcınız olsun kardeşim ..
Ama telden girmek o kadar zorki anca sayfa kapanıyor.
bilgisayarı açtım cockları uyutup ..

anamm nasıl laf o arzu:KK19:
edilmez mi? inan cok ediliyor . cok merak ediyorum anneni dua ediyorum aklıma geldikçe ....
Allah yardımcınız olsun kardeşim ..
Ama telden girmek o kadar zorki anca sayfa kapanıyor.
bilgisayarı açtım cockları uyutup ..
Saul kuzum suan bir mutluyum uyandim yazmak istedim annem geldiginde cok kotuydu zorla tulete gidiuodu sim kendi kendine abdest almis sandlyeyi odada gtirmis sbah namazini kiliyo sukurler olsun allahima daha iyi gunler gosstersin insallah

:KK69:sevgili zeze. açıkçası ben de senin gibi düşünüyordum . pasta,börek,çörek,şekerli bir şeyler yemeyince oluyor diye. aslında böyle de gidiyor kilolar.

Ama 1.yağlar
2.proteinler
3.k.hidradlar

bu gruptan ,vücuda enerji ihtiyacı olunca kullanılacak ilk grup k.hidradtır. Yani bi insan aç olsa ve protein yese tokluk duyacaktır ama vucud ya da hücreler onun yapı maddesi olan gruptan olduğunu anlayıp enerji için değil hücre vs yapı malzemesi olarak gönderecek ama hala enerji ihtiyacı var bu seferde depo yağlara yönelecek.Ama biz k.hidrad yiyince bakacak ki zaten enerji vereci gruptan gelmiş direk enerji için kullanacak ve depo yağlar yakılmayacak. ve biz zayıflamayacaz..

Zaten Canan Hocanın dediği zeytin yagi,tereyağı da yapı malzemesi onlarda yapı için harcanıyor..
Ama bizi şişmanlatan k.hidradlar ki depo edilirken trigliserd denilen yağa dönüşturulp depolanıyor . kötü ,pis ,zararlı yağ trigliserd..

sanki siz anlamadınız diye değil de ben kafamda biraz daha oturttum diye yazdım ...paylaşmak istedim.

aksam pırasa salata olunca direk enerji olarak harcanıyor ve depo yağımız yakılmıyor.Ama köfte salata yesek hücre yapısına gidiyor ve enerji açığı olduğu için depo yağ yakılıyor...
gerçekten çok açıklayıcı olmuş yaa ben kitabı okudum ama bu kadar ince detaylar aklımda kalmamış;( geçen haftalarda 1 hafta hiç bozmadım ama çok verememiştim ve ben o hafta sebze ağırlıklı beslenmiştim et çok yemek istememiştim demekki ondan kilo verememişim ,bunu öğrendiğim çok iyi oldu teşekkürler salihacım:)) yaaa bide buna dayanarak önemli birşey daha sormak istiyorum o zaman her akşam yemekte illaki et mi tüketeceğiz yoksa baklagiller, yumurta ,peynir de aynı görevi görürmü acaba yani et kadar etkili olur mu kilo vermede? malum tavuk yiyemiyoruz canan hoca köy tavuğu olmazsa önermiyor onuda bulmak zor ara sıra bulursak alıyorum ee tabi pahalıda oluyor et yemek daha cazip geliyor ama her günde insan et yemek istemiyor yani etten bıkmak istemiyorum hergün yiyip ete alternatif balık haricinde neler yiyorsunuz kızlar??? çok soru sordum dimi

Back