Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gunaydin kizlar
1yumurta
6 zeytin
Peynir
yumurtayi zorla yiyorum hic sevmiyorum haslanmis yumurtayi yaaa sabh sabah cok mizmizim

iki haftadır bir gr olmaz mı.çok üzülüyorum sorma.bende direniyorum ama nereye kadar
TATLIM SAKIN YILMA BAK 3 AYDIR Bİ 77 Bİ 76 GÖRMEKTEN BENDE SIKILDIM. CANIM O KADAR SIKKINKİ HAFTADA 5-6 GÜN 40-50DK LIK KARDİYO YAPMAMA RAGMEN GİTMİYOR. 90 KİLOYLA BAŞLADIĞIMDA KAÇAMAKLAR TÖLERE OLUYORDU AMA KALAN 8 KİLO İLE ARTIK KAÇAMAKLARIM TÖLERE OLMUYOR SANIRIM SON KALANLAR YAVAŞ GİDECEK VE MENUDE BİRAZ DEĞİŞİKLİK GEREKECEK DEDİM VE BEN KENDİMCE BİŞİLER YAPMAYA ÇABALADIKÇA KAÇAMAKLAR DA GELİYOR ŞAŞIRDIM NE YAPACAĞIMI
ARANIZA KARIŞTIM Bİ ÜMİTLE BANA İYİ GELMENİZİ DİLİYORUM. İŞALLAH BENDE SİZE
GÜNAYDIN SEVGİLİ GÜL

karatay da şeker hiç yok canım şeker=zehir

onun için sadece kahve de içmek te yok...

tek değilim demek vucudum kıtlıkla savaşı yor valla :)

günaydın.
karatay kahvaltımı yaptım.
yanımda limonlu ve kabuk tarçınlı suyum oyalıyor yine beni.
karatayı bıraktığımda devamlı bişey yemeye alıştığım için bu şekilde oyalanıyorum.
öğlen yemek yememeye çalışıcam.
akşam pırasa var. turşuyla yerim.
yalnız dün akşam zeytinyağlı yaprak sardım. ve içinin tadına baktım. napıyım tadına bakmadan yemek yapamıyorum. bugün de poğaça falan yapcam. of tadına ucundan bakıcam ama ucundan bakınca içime canavar giriyor. bi bakmışım tazmanya canavarı gibi yiyivermişim

tek değilim demek vucudum kıtlıkla savaşı yor valla :)
VALLAHİ TEK DEĞİLSİN UMARIM SENİNKİ DE BEN GİBİ 3 AY TAKILMAZ.

SELAM CNM MİSAFİRİM ARANIZDA. BEN ERKEN KALTIĞIM İÇİN KARATAYI 3 ÖĞÜN YAPIYORUM EN AZ 4-5 SAAT ARALAR VAR YEMEK SAATLERİMDE. BAZEN ÖĞLEYİ ATLIYORUM AMA GENELDE YİYORUM. BENDE EN AZINDAN ÖĞLENLERİ SALATA+HAŞLANMIŞ YADA ÇİMLENMİŞ KURUBAKLAGİLLE GEÇİYORUM YANINDA YOĞURT OLUYR. BAYA ALIŞTIM BU DÜZENE TEK DERDİM AKŞAM KAÇAMAKLARI ÖĞLEYE KADAR MÜKEMMEL AKŞAM BOZUYORUM. . SARMALARIMI BULGUR,YARMA,MERCİMEK, KIRIK BAKLA VE ETLE SARIYORUM KARATAYA UYGUN VE ÇOK YEMELİK OLUYOR ZATEN ALIŞIĞIM BİZİM AMASYA YÖRESİNDE SARMALARA PİRİNÇ KONMAZ.

GÜLCÜM BENDE MENU YAZSAM YORUMLARMISIN MİSAFİR OLARAK KABUL EDERMİSİN BENİ. BELKİ HATALARIMI GÖRÜRÜM BENDE . ZATEN BAYA BAYA MİSAFİR OLDUM

aramıza hosgeldın canım
3. takım kaptanıda aramız daydı eriğim dogum yapmıs olması lazım
kaçamak kaçamağı dogurur onun için kaçamağa başlamamak lazım ben 21 aydır hala yapmıyorum
banu cuğuıma da selamlar çok öpüyorum onu

canım bulgur haftada 3-4 kaşığı geçmeyeceği için mercimek çorbasına veya baska bir yemege koymamaya calısıyoruz...kendınızı bulgura alıstırmayım...ben bulgur la yapılan yemeklere bulgur yerıne artık kıyma koymaya calısıyorum et yemeyı sevmedıgım ıcın hem kıymadan proteın alıyorum hem bulgur fazlalıgı almamıs oluyorum

ÖYLEMİİ DEMEK BANUMU TANIYORSUN SELAMINI GÖTÜRÜCEM ONA. EVET ERİK DOĞUM YAPTI. BENDE TEMMUZDAN BERİ 6. TAKIMDAYIM. KIZLARLA YUZGÖZ OLDUM MENULERİMİ YAZMAKTAN UTANIYORUM DİYE 1 AY 8. TAKIMA YAZICAM VE LİSTEYE GİRİCEM. SİZİNDE ARANIZDA OLMAKTAN ÇOK MEMNUNUM

yok hayatım nerde.sınavlarım var hemde evliliyim.gece 12 ye kadar ders çalışıyorum sabah erkenden iş akşam 7,30 eve geliyorum düşün artık beni .haftasonu kurs
işin gerçekten zormuş, bende akşamları iş çıkışı son otobüse binmeyip eve kadar yürümek istiyorum, en az yarım saat yürürüm.

günaydın kızlar ...
neden kg gitmedi ki
acaba aç mi hissediyorsunuz ?
Aç hissedince leptin bir sonraki ogünu depo yapıyor ... Aç hissedince fındık -fıstık -su atın agziniza korkmadan .

leptin bizden akilliymis valla :) beyinle iliskisi süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…