Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
actim :) :) izliyorumcanan hoca haberturkte canlar. ..
ben de ona bakıyorum :)canan hoca haberturkte canlar. ..
Erbaa sen
aaa ikisindede akrabalarim var kiz almislar koyden xok duyarim bu ilceleri. Ben izmirde dogdum buyudumben de niksarliyim :) aa çok heyecanlandim :)
sakin gitmekardeş :) sigarayi da birak hemen kiyamam ..bak değerlerini yukseltirmis
Niye acaba kan sekerimi dusmusilk başta bana da oluyordu . terleme ile birlikte .
Benim menumude elestirirmisiniz kizlar ve sevgili gul
bugunki menum
sabah kalkinca 2 brd su ve ispanak ve karalahanali blendirda vektigim suyum
kahvaltim 1 koy yumurta yereyagda. Peynir zeyin yesillik ve 4 ceviz
12.40 da cimlenmis mercimek yogurt yesillik 1 havuc 2 ceviz
aksam
18.00 de 1 kas mercimek corbasi . Firinda hamsi. 3 kasik makarna. 1 kare bitter
spor 40 dk kardiyo lesli plates karmaspor
70 ip atlamaa
Kizlar makarna tuketiyomusnz??
Niye acaba kan sekerimi dusmus
Evet canim olabilir hele bizde hashimoto hastasinda bagirsak biseysi bozuk oldugu icin d vitamni b12 vitamini dusuk olurmus, benim d vitamini 6ydi iki ay once , damla kullandim 28 cikti damlaya devam ediyorum canim guclu bi bagisiklik icin b12 de dvitaminide 80 olmaliydi yanlis hatirlamiyosamD vitamini ve kan değerlerim düşük d vitamini iğnesi olmaya karar verdim az önce yine canan karatay hocadan dinledim belki de kilo verememe sebebim buu
Dimi seker tam bi bas belasiymis bende cay icmekten zevk almiyorum birakicam cayi bu gidislebilmiyorum ki neden ? belki şekerim düzenlendiği için ? belki de bağımlılık yapan şekeri biraktigim için birden şok etkisi oldu. sigarayi bırakanlar da ilk başta nasıl zorlanirsa öyle oluyor sanırım...
Makarna yiyomusun cnm aksam.sordum kimseden ses cikmadi :)yok yok bırakma . 1 hafta 10 gün keyif geri geliyor . sadece biraz sabır .
sarısini ye . bazı kahvaltılara yerli muz ekle . brokoli yiyebilirsin Ca için.
D vitamini ve kan değerlerim düşük d vitamini iğnesi olmaya karar verdim az önce yine canan karatay hocadan dinledim belki de kilo verememe sebebim buu
yok yok bırakma . 1 hafta 10 gün keyif geri geliyor . sadece biraz sabır .
sarısini ye . bazı kahvaltılara yerli muz ekle . brokoli yiyebilirsin Ca için.