karataya baslarken beyne format atıp yasakları bırakırsak kaçamaksız devam ederiz..merhaba günü tamamlamak üzereyim.
bugün sabah kkk.
öğlen bişey yemicem demiştim. ama evde karalahana dolması vardı. bikaç tane yedim. ama içinde bulgur, pirinç, kıyma vardı. bi daha pirinç koydurmıcam. bi de 125 ml süt içtim.
akşam zeytinyağlı barbunya var . çok severim. üzerine bol maydonoz ve limon.
ya bu şekilde bi süre devam edebilsem gidecek de işte cuma yine misafir gelecek. onlara zeytinyağlı sarma, kahveli kurabiye, profiterol, poğaça yapıcam. ben de koklar doyarım artık.
aksam pırasa proteın olmadıgı ıcın olmamıs mutlaka proteınlı bısey yeyınSabah bir yumurta peynir badem
oğle bir lahmacun
aksam pirasa yemeği
canım emzırıdıgın ıcın oyle sonra kuculur benım bıle kuculdukten sonraakşam
fırında tavuk
yogurt
salata
pirasa dolması bulgurlu. 3tane yemisimdir maksimum .
bol su icecem
yaaben zayifalyinca gogsumun büyüklüğü ortaya cikiyor . . . acaba tüm yağlar eridikten sonra mi gogsumdeki yağlara gelecek sıra? ?
mesaj atıyorum canımgulcum hasimato hastaligi icin izmirdeki doktorun adini yazabilirmisin bana rica etsem ?
kahvaltıyı gec mı yapmıstın canım
Rengarenk Nesli dün yazdım ama görmedin sanırım hemşeriyiz aslında hem Amasya hem İzmir çift taraflı...
memleketim Amasya Amasya doğumluyum ama İzmirde büyüdüm ailem de orda
şekersiz tr kahvesinin tadı daama alışmaya çalışacam
TÜM HEMŞERİLERİM BURDAYMIŞ HEPİNİZİ ÇOK SEVDİMbiz de hep amasya dan geçeriz :)
hayatımda hiç çayıma şeker atmadım ama kahve çok zor offf offşekersiz tr kahvesinin tadı daama alışmaya çalışacam
ayy çok güldüm benimki üstün zeka demek :) yok acıkmıyorumda işin aslı anlamadım gitti.günaydın kızlar ...
neden kg gitmedi ki
acaba aç mi hissediyorsunuz ?
Aç hissedince leptin bir sonraki ogünu depo yapıyor ... Aç hissedince fındık -fıstık -su atın agziniza korkmadan .
leptin bizden akilliymis valla :) beyinle iliskisi süper :)
BEN DE ALIŞIRKEN ZORLANMIŞTIM. AMA ŞİMDİ KAHVEYİ ASLA ŞEKERLE İÇEMEM OKADAR FARKLI VE GÜZELKİ TADI MMMMM MİSSShayatımda hiç çayıma şeker atmadım ama kahve çok zor offf off
canım eleştırmeye baslayayımBenim menumude elestirirmisiniz kizlar ve sevgili gul
bugunki menum
sabah kalkinca 2 brd su ve ispanak ve karalahanali blendirda vektigim suyum
kahvaltim 1 koy yumurta yereyagda. Peynir zeyin yesillik ve 4 ceviz
12.40 da cimlenmis mercimek yogurt yesillik 1 havuc 2 ceviz
aksam
18.00 de 1 kas mercimek corbasi . Firinda hamsi. 3 kasik makarna. 1 kare bitter
spor 40 dk kardiyo lesli plates karmaspor
70 ip atlamaa
sen de mi makarnacısınKizlar makarna tuketiyomusnz??
iyi yaparsın canımD vitamini ve kan değerlerim düşük d vitamini iğnesi olmaya karar verdim az önce yine canan karatay hocadan dinledim belki de kilo verememe sebebim buu
sende ilk sayfadakı kuralları okurmusun canımMakarna yiyomusun cnm aksam.sordum kimseden ses cikmadi :)
aynen canım ılac yerıne karatay beslenmesı çünki benim iğne ilezor duzelıp tekrar tekrar dusen degerlerım 21 aydır hep yukselıyorselam,
30 lu yaşlara kadar yum.beyazını yemeyip çöpe atanlardandım,taki unutkanlık vs.derken diyetisyenim kan tahlili istemişti.b12 çok düşük çıkmıştı.iğne kullanmıştım.dr.kesinlikle yum.beyazı yemelisin demişti.alıştım artık.b12 değerlerimde iyi.bence ilaç niyetine yemelisin.
6.30 kkk
12.30 dünden kalan nohut-turp-ayran
17.30 omlet-kuruyemiş-ayran-peynir-zeytin
kaçamak yok,yürüyüş var ama şu kilolar pek inatçı.bazen diyorum şu kuruyemişler mi kiloya engel.
istediğim kiloya gelirsem eğer çok sevdiğim kuruyemişleri görmek istemiyorum artık.çünkü zor yiyorum ,tiksindim,yemesem de sanki aç kalmış gibi oluyorum.özellikle kahvaltıda.
canan hoca yemek sonrası dıyor..bende omega 3 almak ıcın arastırırken o sıtede okumustum ac karnına kg yapar ,,arada ıcılırse dengeler...tok karnına kg verdırır yazıyordu....omega 3 yemek ustune alınırsa kg yapmaz ki biz verdikOmega 3 ile ilgili birsey sormak istiyorum. Ne zaman alıyorsunuz omega 3 lerinizi ? Aç karnına mi yoksa tok mu? Bir arkadaşımın diyetisyeni aç karnına alirsan kilo vermene yardimci olur yoksa kilo aldırır demiş o aç karnına alıyordu. Canan hoca ne diyor bu konuda biliyor musunuz?
Ilk haftalarda kacamak yaptigim halde gidiyordu kilolar simdi benimde durdu hatta kilo aliorum artiksabah öğle arası 4,5 saat 7 saat nerdeyse akşamda yeşillik yoğurt yiyorum bir dahada bir şey yemiyorum.eşim bile hayret ediyor.64 kiloyum şuan
10da yapmistim suan annemdeym kendi evime gecince 6da yapiyorum kahvaltiyi karatay icin iyi bi saat dimikarataya baslarken beyne format atıp yasakları bırakırsak kaçamaksız devam ederiz..
prinç kesin çıkacak hayattan
misafirlere yaparken karataya uygun bıseylerde yapıp kendın yersın
sarmanın yarısını bulgurlu sarabılırsın
kısır yapabılırsın
mercımek köftesi yapabilirsin
aksam pırasa proteın olmadıgı ıcın olmamıs mutlaka proteınlı bısey yeyın
canım emzırıdıgın ıcın oyle sonra kuculur benım bıle kuculdukten sonra
mesaj atıyorum canım
kahvaltıyı gec mı yapmıstın canım
Zezee bende tokatliyim amasyayida cok severim :)dün öğrenmiş oldum Saliha Tokatlı olduğunu senle de hemşeri sayılırız :)
canım eleştırmeye baslayayım
blendır kullanmıyoruz
yumurta 2 olacak
ceviz bır bardaga denk gelecek 5-6 tane gıbı
MAKARNA mııııııııııııııııııııı o nereden cıktı canım....sen ilk sayfadakı kuralları okumadın sanırım
birde bitter ohhhh buda olmadı ... kalan kg ları vermek ıcın bunları yapmamam lazım canım
sen de mi makarnacısın
iyi yaparsın canım
sende ilk sayfadakı kuralları okurmusun canım
MEMNUN OLDUMİzmir Bornova canım
AYNEN İKL ZAMANLAR KAÇAMAK TÖLEREYDİ AMA SON KALAN KİLOLAR AFFETMİYORIlk haftalarda kacamak yaptigim halde gidiyordu kilolar simdi benimde durdu hatta kilo aliorum artik
AAA BİR HEMŞERİ DAHA SELAM CNM BEN AMASYALIYIM MEMNUN OLDUM ZEYNEPCİM10da yapmistim suan annemdeym kendi evime gecince 6da yapiyorum kahvaltiyi karatay icin iyi bi saat dimi
Zezee bende tokatliyim amasyayida cok severim :)
yemedim 3 gundur zaten canim sadece sordum hic sevmem.hatta
MESAJ ALINDI GÜLCÜM ELİMDEN GELDİĞİNCE KAÇAMAĞA SONcanım eleştırmeye baslayayım
blendır kullanmıyoruz
yumurta 2 olacak
ceviz bır bardaga denk gelecek 5-6 tane gıbı
MAKARNA mııııııııııııııııııııı o nereden cıktı canım....sen ilk sayfadakı kuralları okumadın sanırım
birde bitter ohhhh buda olmadı ... kalan kg ları vermek ıcın bunları yapmamam lazım canım
sen de mi makarnacısın
iyi yaparsın canım
sende ilk sayfadakı kuralları okurmusun canım
Ooooo izmirlilerde var bende izmirdeyimİzmir Bornova canım
MERHABA ARZUCUM BENDE MİSAFİR AMASYALI, DOĞMA BUYUME İZMİRLİYİM MEMNUN OLDUMOoooo izmirlilerde var bende izmirdeyim
Ama birden birakkki vucut soka girsin sen seker olamiycan kendi sekerini kullansin yaglari yaksin ben 2aydir tane seker kullanmadim ben tam bir khve tirkayisiyim hamileyken aserdimgunde 4fincan iki buyuk fincan ve sekersiz mumkun degil diyodum sekersin yaparken biraz kahveyi az attki tadini al aci olmasin ama oluyo suan nasil alistim kahvenin tadi bile baskaymishayatımda hiç çayıma şeker atmadım ama kahve çok zor offf off
Merhaba canim hala izmirdemisin ben suan izmirdyim en almanyadan izmire gelin geldim8 senedir izmirdeyim aslen kayseriliyimMERHABA ARZUCUM BENDE MİSAFİR AMASYALI, DOĞMA BUYUME İZMİRLİYİM MEMNUN OLDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?