Haklisin makarna son anda dayanamadim 4 kasikla kaldim. Mercimek corbasi kasik degil di kase yazmistim eksik yazmisim.canım o makarna 1kaşık bile olsa sana zarar. mercimek corbasi niye 1kaşık hepsini yeseydin ki bi zararı yok . sabah da yumurta 2tane yesen cevizi artirsan peynir de eklesen iyi olur :)
c
selam,ohh beiçim rahatladı bir anda beyazı nasıl yutarım diye korktum çok saol tatlım :)
ne yapmak gerek acabaBende kabizlik cekiyorum cerrah tiroidin getirdigi bisey bu demisti mercimek mesela gaz yapar.tikar demisti
selam,
30 lu yaşlara kadar yum.beyazını yemeyip çöpe atanlardandım,taki unutkanlık vs.derken diyetisyenim kan tahlili istemişti.b12 çok düşük çıkmıştı.iğne kullanmıştım.dr.kesinlikle yum.beyazı yemelisin demişti.alıştım artık.b12 değerlerimde iyi.bence ilaç niyetine yemelisin.
evt haklısın benimde b12 düşük ama yiyemiyom bi türlü o beyazı içim kalkıyo
Bol bol yuruyus hareket ve sebze yemegi sanirimne yapmak gerek acaba
Hosbulduk arkadasim, insallah bizde sizler gibi basarili oluruzAy bayila bayila okudm msj lari cosmusunuz ben girip yazamiyorum ama mutlaka okuyorum yei kailan arkadasslar hasgeldiniz saliha formundasin sekerim super cvplr gul ablayi aratmiyosun cvplarinla yemek tarifleriniz harikawalla aciktim gece gece............karataya tam gaz devam ediyorum bu hfta merak ediyorum yine rekor bede olsun istiyorum yasasin kotulk dermisimsizleri seviyorum mucuxxxxxxxx
Ay bayila bayila okudm msj lari cosmusunuz ben girip yazamiyorum ama mutlaka okuyorum yei kailan arkadasslar hasgeldiniz saliha formundasin sekerim super cvplr gul ablayi aratmiyosun cvplarinla yemek tarifleriniz harikawalla aciktim gece gece............karataya tam gaz devam ediyorum bu hfta merak ediyorum yine rekor bede olsun istiyorum yasasin kotulk dermisimsizleri seviyorum mucuxxxxxxxx
Koy yumurtam yoktu bende corba ictim yeter heralde doyurucuydu inşaallah yarin gelecek yumurtamçorba yetecek mi tam bi kahvaltı yapsaydın daha iyi olurdu
günaydın kızlar
sabah
2 yumurta
peynir
10 zeytin
dereotu,kıvırcık,roka
6 adet ceviz
sabah tartıldım bir gr yok eksilmemiş.bu hafta geçen hafta yok denecek kadar az kaçamak yaptımniye böyle
Cnm aralarda 5 saat oluyor mu yemek saatlerin arasinda hic kacamak yapiyor musungünaydın kızlar
sabah
2 yumurta
peynir
10 zeytin
dereotu,kıvırcık,roka
6 adet ceviz
sabah tartıldım bir gr yok eksilmemiş.bu hafta geçen hafta yok denecek kadar az kaçamak yaptımniye böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?