Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yok yok bırakmayi çay için zeynep e yazdım :) oğlum emiyor uyuyor o yüzdn zor yaziliyo :)

canım o makarna 1kaşık bile olsa sana zarar. mercimek corbasi niye 1kaşık hepsini yeseydin ki bi zararı yok . sabah da yumurta 2tane yesen cevizi artirsan peynir de eklesen iyi olur :)

c
Haklisin makarna son anda dayanamadim 4 kasikla kaldim. Mercimek corbasi kasik degil di kase yazmistim eksik yazmisim.

ohh be içim rahatladı bir anda beyazı nasıl yutarım diye korktum çok saol tatlım :)
selam,
30 lu yaşlara kadar yum.beyazını yemeyip çöpe atanlardandım,taki unutkanlık vs.derken diyetisyenim kan tahlili istemişti.b12 çok düşük çıkmıştı.iğne kullanmıştım.dr.kesinlikle yum.beyazı yemelisin demişti.alıştım artık.b12 değerlerimde iyi.bence ilaç niyetine yemelisin.

6.30 kkk
12.30 dünden kalan nohut-turp-ayran
17.30 omlet-kuruyemiş-ayran-peynir-zeytin
kaçamak yok,yürüyüş var ama şu kilolar pek inatçı.bazen diyorum şu kuruyemişler mi kiloya engel.
istediğim kiloya gelirsem eğer çok sevdiğim kuruyemişleri görmek istemiyorum artık.çünkü zor yiyorum ,tiksindim,yemesem de sanki aç kalmış gibi oluyorum.özellikle kahvaltıda.

Omega 3 ile ilgili birsey sormak istiyorum. Ne zaman alıyorsunuz omega 3 lerinizi ? Aç karnına mi yoksa tok mu? Bir arkadaşımın diyetisyeni aç karnına alirsan kilo vermene yardimci olur yoksa kilo aldırır demiş o aç karnına alıyordu. Canan hoca ne diyor bu konuda biliyor musunuz?

Ay bayila bayila okudm msj lari cosmusunuz ben girip yazamiyorum ama mutlaka okuyorum yei kailan arkadasslar hasgeldiniz saliha formundasin sekerim super cvplr gul ablayi aratmiyosun cvplarinla yemek tarifleriniz harikawalla aciktim gece gece............karataya tam gaz devam ediyorum bu hfta merak ediyorum yine rekor bede olsun istiyorum yasasin kotulk dermisimsizleri seviyorum mucuxxxxxxxx

Hosbulduk arkadasim, insallah bizde sizler gibi basarili oluruz

biz de seni seviyoruz arzu . bakalim kim 1. olacak :) seni gidi seni koltuk sevdasi haa .

insallah annecigin iyidir . Allah acil sifa versin. Bizlerin de bildigimiz ve bilmedigimiz hastaliklarimiza sifa versin ...

biz de seni sev

günaydınlar herkese
bu sabahki kahvaltım sabah saat 6,30 7.00 arası
2 yumurtadan omlet
zeytin, peynir, yeşillik
1 bardak süt
1 ceviz ve 1 gün kurusu arasına kaymak
ceviz ve gün kurusunun3 parçasını öğlen yemeği düşünüyorum
şimdi ılık suyun içine limon dilimi ve taze zencefil akşama kadar

günaydın kızlar
sabah
2 yumurta
peynir
10 zeytin
dereotu,kıvırcık,roka
6 adet ceviz
sabah tartıldım bir gr yok eksilmemiş.bu hafta geçen hafta yok denecek kadar az kaçamak yaptım niye böyle

Da bes saat ol
günaydın kızlar
sabah
2 yumurta
peynir
10 zeytin
dereotu,kıvırcık,roka
6 adet ceviz
sabah tartıldım bir gr yok eksilmemiş.bu hafta geçen hafta yok denecek kadar az kaçamak yaptım niye böyle
Cnm aralarda 5 saat oluyor mu yemek saatlerin arasinda hic kacamak yapiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…