çok memnun oldum salihacımben de samsundayim 5aydır. mardinden geldik.
ben kaç senedir suyuma çubuk tarçın atarım.günde 4 litre su içiyorum.harika oluyor.iyi yapmışsın.tarçın şeker krizini önlüyor mis gibi de kokuyorbi de ben bugün suyumun içine küçük bi parça limon ve kabuk tarçın attım. harika oldu. zaten acıkmamıştım da bişey yeme isteğimi kesti, beni oyaladı. su içmeyi sevmeyenler, sade limonlu, sade tarçınlı veya karanfilli içebilirler
Allah bagislasin canim Rabbim olmayanlara da nasip etsinZeyneb21 ben evliyim 1 yaşında bi kızım var
aramıza hosgeldınız
dogru karar vermıssınız karatay saglıklı beslenme sonucta
ılk sayfa da kurallar ve yenmeyecegı gıbı bılgıler var
aramıza hosgeldınız
ben 21 ay oldu hala gune gıderken kendı yıyecegımı goturuyorum hatır ıcın de olsa elımı surmuyorum
sıgara dumanı bıle etkıledıgıne gore sıgarayı dusun artık
Sigarayi birakmayi deniycem ama bu konuda soz veremiyorum kendime ,kahve sigara keyfini cok seviyorum cunkugunaydın
1 yumurta eksık
3 cevız bır bardak yapmaz canım tahmını 5-6 oluyor
Tedavi tam.anlamiyla olmadim yani regliyken 3.gunu kan verdm prolaktin azcik yuksek cikti oda duzeldi baska.sorunum yok ama iste olmadida en son doktor hsg onerdi ama artik.bunaldim gitmiyorum daha doktora biraz bosvermek istiyorum..evet sabahları ,zaten kür şeklinde değil.inşallah seninde bir an önce bebeğin olur.tedavilerin bittimi
ben de çok severim . bizim tokatda da bat yaparlar ona benziyor biraz tarifin . ben de batı anlatayim :)
mercimek haslanir. soğan domates biber maydanoz salça hepsi çığ olacak ama bi de çekilmiş ceviz eklenir . tuz karabiber kırmızı biber . bunlar hepsi kariatirilir. ve tercihe göre asma yapragina sarılıp yenir . bizim orada kisira rakiptir. günlerde bu batı yapar kadinlar :)
kizlaaar bende tokatliyimay bilmemmi batı bende amasyalıyım köyüm tokat yolu üzerindedir. batıda severim hatta buna benzer bir içle yarma bulgur katılarak sarma yapılır tam karataylık bende öyle yaparım piriç asla kullanmam
bi de ben bugün suyumun içine küçük bi parça limon ve kabuk tarçın attım. harika oldu. zaten acıkmamıştım da bişey yeme isteğimi kesti, beni oyaladı. su içmeyi sevmeyenler, sade limonlu, sade tarçınlı veya karanfilli içebilirler
ben kaç senedir suyuma çubuk tarçın atarım.günde 4 litre su içiyorum.harika oluyor.iyi yapmışsın.tarçın şeker krizini önlüyor mis gibi de kokuyor
Erbaa sentokatın neresinden bi de tanış cikiyirmusuz:)
ben de niksarliyim :) aa çok heyecanlandim :)
sakin gitmekardeş :) sigarayi da birak hemen kiyamam ..bak değerlerini yukseltirmis
aramıza hosgeldınız
dogru karar vermıssınız karatay saglıklı beslenme sonucta
ılk sayfa da kurallar ve yenmeyecegı gıbı bılgıler var
aramıza hosgeldınız
ben 21 ay oldu hala gune gıderken kendı yıyecegımı goturuyorum hatır ıcın de olsa elımı surmuyorum
sıgara dumanı bıle etkıledıgıne gore sıgarayı dusun artık
cayla pek aram olmasada ictigimde sekersiz acik iciyorum dereotunu bende duydum ama uygulamadim pek her gun 50-100 hapim varDaamla buket bende hashimoto hastasym dunden beri sekersiz cayla.ise basladim limon katip.iciyorum alisiyorum, birde burdaki arkadaslarin menulerime bakiyorum bugun o sekil beslenicem mesela
zeze cim dereotu tiroide iyi evet ama benim gibi bebek isteyenlere kotu cunku dereotu sut hormonunu yukseltiyor , sut hormonuda hamile.kalmayi engelliyor ben 1,5 senedir ugrasiyorumda bebek icinama arkadasimiz bekar zaten sorun yok, birde vucudun dengeso soyleymis tiroid degeleri dustukce sut hormonu yani prolaktin yukselirmis e biz zaten ilacla dusurmeye calisiyoruz ama bu sefer digerini yukseltiyoruz onun.icinde ilac kullaniyoruz... sen evlimisin
gulcum hasimato hastaligi icin izmirdeki doktorun adini yazabilirmisin bana rica etsem ?canım ben ılaç kullanmıyorum 10 senedır kendımı koruyorum, haşimato hastalıgı nın caresını bulmaya calısan dunyada 4 kısı var bırı turk bırı ıngılız bırı alman dıgerını hatırlamıyorum 10 sene onca okumustum..turk olanı ızmır lı bır doktor onun telını ınternetten buldum aradım muayeneye gıtmek ıstedıgımı soyledım ben Ankara dayım o kadar yolu gelmeme degecek mı ınternetten arastırdım sızın sıtenızı okudum selenyumla denemıssınız baslarda faydalı gıbı olmus ama sonra yıne yukselmıs caresı yok omur boyu ılac dedım o da ıyı bır doktor mus gelmene gerek yok soyledıgın gıbı hala tedavısını bulamadık degerlerını soyle burdan yardımcı olayım,,, gazı hastanesınde bır prof a gıttıgımı ılaca henuz baslama dedıgını de ekledım su an baslardasın ılac kullansan da olur sen bılırsın ama degerlerı yukseltmemek ıcın yapman gerekenler var dedı,,,sıgara ıcmeyeceksın ben ıcmıyorum dedım, içilen ortamda bulunmayacaksın ben eve gelen mısafırlere bıle ıcırmıyorum cocuguma dokunuyor dıye dedım...konserve urunler yemeyeceksın, balık ayda 2 seferden fazla tuketmeyeceksın gıbı tio lar verdı o zmandan berı dıkkat edıyorum degerlerım yukselmıyor ve ılaca baslamıyorum...bızımkı kalıtımsalmıs duyunca hemen kızkardelerımı de goturup tahlıl yaptırdık bırınde cıktı o sıgara ıcıyor ve sıgara ıcılen ortamda cok duruyor ılac kullanıyor ama kendısını korumadıgı ıcın degerler habıre yukselıyor
bu arada bal yemıyoruz dogal bulmak zormus dogal dıye satılanları da yemeyın dıyor karatay hoca
patates ve havucun pısmısı de yasak
helal sana
o baklavalar yenmeyecek canım bana ne cıkolatalar tatlılar gelıyor sadece elımı suruyorum alıp kızlara goturuyorum
akşam
fırında tavuk
yogurt
salata
pirasa dolması bulgurlu. 3tane yemisimdir maksimum .
bol su icecem
yaaben zayifalyinca gogsumun büyüklüğü ortaya cikiyor . . . acaba tüm yağlar eridikten sonra mi gogsumdeki yağlara gelecek sıra? ?
hayirlisiyla bebisin saglikla olur dualarim seninleInsallah canim ama zaten her degerim.iyi yinede bebek olmuyo bu yuzden cok dertliyim bugun yine gittim doktora biseyin yok olur dedi ama ne zaman bilmiyorum
dua edin bana nolur
bende heycanlandim valla hemserim memnun oldum tanistigimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?