Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba günü tamamlamak üzereyim.
bugün sabah kkk.
öğlen bişey yemicem demiştim. ama evde karalahana dolması vardı. bikaç tane yedim. ama içinde bulgur, pirinç, kıyma vardı. bi daha pirinç koydurmıcam. bi de 125 ml süt içtim.
akşam zeytinyağlı barbunya var . çok severim. üzerine bol maydonoz ve limon.
ya bu şekilde bi süre devam edebilsem gidecek de işte cuma yine misafir gelecek. onlara zeytinyağlı sarma, kahveli kurabiye, profiterol, poğaça yapıcam. ben de koklar doyarım artık.

ben kaç senedir suyuma çubuk tarçın atarım.günde 4 litre su içiyorum.harika oluyor.iyi yapmışsın.tarçın şeker krizini önlüyor mis gibi de kokuyor

Zeyneb21 ben evliyim 1 yaşında bi kızım var
Allah bagislasin canim Rabbim olmayanlara da nasip etsin

gunaydın
1 yumurta eksık
3 cevız bır bardak yapmaz canım tahmını 5-6 oluyor
Sigarayi birakmayi deniycem ama bu konuda soz veremiyorum kendime ,kahve sigara keyfini cok seviyorum cunku 5te yemek yedim brokoli haslamistm onu yedim,yogurt ve yine kereviz corbasi ictim iyimidir?? Bugun 2 ogun yaptim yani
evet sabahları ,zaten kür şeklinde değil.inşallah seninde bir an önce bebeğin olur.tedavilerin bittimi
Tedavi tam.anlamiyla olmadim yani regliyken 3.gunu kan verdm prolaktin azcik yuksek cikti oda duzeldi baska.sorunum yok ama iste olmadida en son doktor hsg onerdi ama artik.bunaldim gitmiyorum daha doktora biraz bosvermek istiyorum..

ay bilmemmi batı bende amasyalıyım köyüm tokat yolu üzerindedir. batıda severim hatta buna benzer bir içle yarma bulgur katılarak sarma yapılır tam karataylık bende öyle yaparım piriç asla kullanmam
kizlaaar bende tokatliyim bat pek sevmem cunku genelde bulgurdan yaparlar yani ince bulgur gibi biseyden adi ince aslik derler, mercimek.batini severim amma

ben kaç senedir suyuma çubuk tarçın atarım.günde 4 litre su içiyorum.harika oluyor.iyi yapmışsın.tarçın şeker krizini önlüyor mis gibi de kokuyor

tarifler icin sagolun kizlar bende deniycem

ben de niksarliyim :) aa çok heyecanlandim :)
sakin gitmekardeş :) sigarayi da birak hemen kiyamam ..bak değerlerini yukseltirmis

Insallah canim ama zaten her degerim.iyi yinede bebek olmuyo bu yuzden cok dertliyim bugun yine gittim doktora biseyin yok olur dedi ama ne zaman bilmiyorum
dua edin bana nolur
bende heycanlandim valla hemserim memnun oldum tanistigimiza
ben de niksarliyim :) aa çok heyecanlandim :)
sakin gitmekardeş :) sigarayi da birak hemen kiyamam ..bak değerlerini yukseltirmis

akşam
fırında tavuk
yogurt
salata
pirasa dolması bulgurlu. 3tane yemisimdir maksimum .
bol su icecem

yaa ben zayifalyinca gogsumun büyüklüğü ortaya cikiyor . . . acaba tüm yağlar eridikten sonra mi gogsumdeki yağlara gelecek sıra? ?

cok tsk ederim destekleriniz icin canan hn abc si kitabini indirdim telefonuma nasipse okucam onuda umutluyum v basarmaliyim :)
cayla pek aram olmasada ictigimde sekersiz acik iciyorum dereotunu bende duydum ama uygulamadim pek her gun 50-100 hapim var

gulcum hasimato hastaligi icin izmirdeki doktorun adini yazabilirmisin bana rica etsem ?

canım benim ilk göğsüm küçüldü. gerçi benimkiler çok büyük değiller zaten ama. kilo alınca onlar da büyümüştü. verince küçüldüler gene. sarkma olmasın da. gerçi üst beden çalışıyorsun sarkmaz diye düşünüyorum .

durmadan calisiyorum üst kısma. ama zaten 2. bebegimi emziriyorum zaten olan oldu
inşallah zayıflar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…