damla buket ben de haşimato hastasıyım ben de kilo vermekte zorlanıyorum öncelikle yalnız değilsin bunu bil Gül Hanım da haşimato hastası ve o gayet güzel kilo vermiş sana tavsiyem öncelikle kararlı olmalısın düğünün olacak vereceğin kiloları ve giyeceğin o güzel gelinliği düşün ve motive ol sonra 1. sayfadakileri oku aslında işin mantığı çok kolay ekmek hamurişleri makarna pirinç pilavı patates şekerli gıdalar şeker işlenmiş ürünler yok hazır paket ürünleri yok ligt bisküvi dahil yani glisemik indeksi yüksek ürünler yasak glisemik indeksi düşük ürünleri tüketebilirsin sabah kahvaltını zengin bir şekilde yap ki gün boyu acıkmayasın ayrıca kahvaltını ne kadar erken yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar yemek aralarını 4 5 saat tutmaya çalış ilk başta yapamazsan zamanla bu saatlere çekmeye çalış yemeklerini yasaklı ürünler olamaksızın doyasıya kadar yiyebilirsin 8 den sonra birşey yemek yok çok acıkırsan süt yoğurt ayran içebilirsin gün boyu bol su iç şekersiz bitki çayları serbest spor yaparsan işin daha da kolaylaşır benim sana ayrıca bi tavsiyem dereotu tüketmeye çalış tiroide iyi geliyor benim anladıklarım bu kadar inşş yanlış bişeyler söylememişimdir yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin