Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Benim menumude elestirirmisiniz kizlar ve sevgili gul
bugunki menum
sabah kalkinca 2 brd su ve ispanak ve karalahanali blendirda vektigim suyum
kahvaltim 1 koy yumurta yereyagda. Peynir zeyin yesillik ve 4 ceviz
12.40 da cimlenmis mercimek yogurt yesillik 1 havuc 2 ceviz
aksam
18.00 de 1 kas mercimek corbasi . Firinda hamsi. 3 kasik makarna. 1 kare bitter
spor 40 dk kardiyo lesli plates karmaspor
70 ip atlamaa

canım o makarna 1kaşık bile olsa sana zarar. mercimek corbasi niye 1kaşık hepsini yeseydin ki bi zararı yok . sabah da yumurta 2tane yesen cevizi artirsan peynir de eklesen iyi olur :)

c

Niye acaba kan sekerimi dusmus

bilmiyorum ki neden ? belki şekerim düzenlendiği için ? belki de bağımlılık yapan şekeri biraktigim için birden şok etkisi oldu. sigarayi bırakanlar da ilk başta nasıl zorlanirsa öyle oluyor sanırım...

D vitamini ve kan değerlerim düşük d vitamini iğnesi olmaya karar verdim az önce yine canan karatay hocadan dinledim belki de kilo verememe sebebim buu

D vitamini ve kan değerlerim düşük d vitamini iğnesi olmaya karar verdim az önce yine canan karatay hocadan dinledim belki de kilo verememe sebebim buu
Evet canim olabilir hele bizde hashimoto hastasinda bagirsak biseysi bozuk oldugu icin d vitamni b12 vitamini dusuk olurmus, benim d vitamini 6ydi iki ay once , damla kullandim 28 cikti damlaya devam ediyorum canim guclu bi bagisiklik icin b12 de dvitaminide 80 olmaliydi yanlis hatirlamiyosam

Dimi seker tam bi bas belasiymis bende cay icmekten zevk almiyorum birakicam cayi bu gidisle

yok yok bırakma . 1 hafta 10 gün keyif geri geliyor . sadece biraz sabır .

sarısini ye . bazı kahvaltılara yerli muz ekle . brokoli yiyebilirsin Ca için.

kesin bende de düşüktür. olcturmeye gittim buradaki hastane olcmuyor. eczaneden alıp memlekette vurdurayim :)

makarna yemiyorum uzun süre
oldu .geçen kıştan dolayı mecburen yedik hemen geri aciktik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…