Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kizlar iyi gunler,
Tiroid hastasym bugun doktora gittim insulin direncime baktirmak icin ama gerek.gormedi benim.ne yapmam lazim ilacla tiroid normal.seviyede ama ben gungectikce kilo aliyorum acliga dayanamiyorum, yardimlarinizi bekliyorum.kizlar

Gül hanım yeşillik olarak ne yicem ki bu mevsimde sabah sabah marul maydanoz dereotu yenmez ki sabahın 7 sindee :):)
o yüzden yazı iple çekiyorum gelsin domates ve salatalık

zeze çığ badem ve fındık çok lezZetli . dene bir kere cayla güzel oluyor :) yeşillikde ben astim olduğum için tere yiyorum ciğerlerim için .. sağlığa faydalı yeşillikler . :)

Zeyneb21 ben de tiroid hastasıyım Gül Hanım da bizim haşimato şu an hipotiroide çevirdi ve çok çok zor kilo veriyorum ama Gül Hanım hastalığına rağmen baya kilo vermiş o sana aydınlatıcı şeyler söyleyebilir onun adına konuşmayayım ama herkese yardımcı oluyor

Zeyneb21 ben de tiroid hastasıyım Gül Hanım da bizim haşimato şu an hipotiroide çevirdi ve çok çok zor kilo veriyorum ama Gül Hanım hastalığına rağmen baya kilo vermiş o sana aydınlatıcı şeyler söyleyebilir onun adına konuşmayayım ama herkese yardımcı oluyor

zeze olur mu hiç ... :) ben de kahvaltımi yazayım

peynir
zeytin
marul
brokoli
2yumurta ...omlet
badem yarım çay bardağı .
3gün kurusu
şekersiz çay :)

gün kurularinin arasına bademleri koyup yiyincr pek bi lezzetli oluyor .. pasta gibi :)

Kizlar iyi gunler,
Tiroid hastasym bugun doktora gittim insulin direncime baktirmak icin ama gerek.gormedi benim.ne yapmam lazim ilacla tiroid normal.seviyede ama ben gungectikce kilo aliyorum acliga dayanamiyorum, yardimlarinizi bekliyorum.kizlar

sevgili zeynep ben de bu diyete baslamadan önce açlığa dayanamiyordum zaten açlığa kimse dayanamaz. ellerim titrer gözlerim kararirdi. bunlar hep yanlış beslenmekten kaynakli. drye gittim bana az ama sık ye dedi. eee zaten öyle yapiyordum ki .. bi sabah kkk yaptım ve ilk gün bile kararmalar gitti. basta çok zorlandım tabi ama şimdi daha kolay geliyor . aliskanliklardan vazgeçmek zor ama sağlık elden gidiyor

sev

Gul hanim girdiginde bana yardimci olsun lutfen
sende sagol arkadasim ayni senin gibiyim yavas kilo verme bi yana hic veremiyorum

aynen acliga dayanmak cok zor yani helede evdeysem hani disarda falan oyalaniyo insan ama evde hic duramiyorim kkk yaptim derken canim ? Karatay kitabi var ama yapan nerde okuyup bi kenara koyuyorum hic iradem yok kendime.kiziyorum sizdemi hashimoto hastasisiniz???

Aclik.kan sekerimi olcsem.insulin direnci icin yeterlimi kizlar sizlerde varmi bu dert

günaydın canım
yıne az yemıssın kuruyemıs ve yesıllık yok

Selam banada yardimci olurmusunu? Hashimoto var ilacla duzgun ama kilodan dertliyim, karatay kitabida var ama sadece var malesef uygulayan yok
yani ben oyle hic uzun uzun diyet yapmadim zaten amacim diyette degil duzgun beslenmeyi bilmek arada bi kacamak olursa ne ala ama bemim yemeklerim genelde hep kacamak sanirim kendimi anlatabildim kilomda 74, evimde kosu bandi var sagolsun esim aldi ama ben onuda bi hafta falan duzenli kullandim sonra hepten unuttum gitti arada kullaniyorum ama halsizlik beni benden aliyo

zeynepcim ben de haşimoto yok ama hipoglisemi yani düşük şeker vardı şimdi rahatım. evde de olsam rahatım. kkk kaliteli karatay kahvaltisi demek
gül abla yardımcı olur tabi ama gel takıl bize bu aksamdan başla menuleri yaz eksik ya da fazla olanları beraber duzeltelim. bizim menulere bakarak da duzeltebilirsin :)
kolay gelsin

Tamam canim cok sevinirim araniza aldiginiz icin tesekkur ederim :)
Sizler sifir seker dimi cay kahve vs.

Ben 10 da kahvalti yaptim sanirim karatay 4,5 saat olmali diyor ogun arasi dogrumu biliyorum
simdide turk kahvesi iciyorum ama sekerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…