• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

tabii ki oldu olmaz mi hiç.. benim gogus bölgemize suan biraz iri yoksa çok inceldim arkadaşlarım ne kadar zayifladin sen dediler :)

hayatında yapacağın güzel vi değişiklik olacak . hiç düşünme

selam arkadaşlar;
kkk 6.30:13 zeytin-1yum.-peynir-yarım muz+mandalina(akşamdan gözüm kalmıştı,ilk onu yedim)-biraz kuruyemiş
öğlen 12.30:balık+helva
akşam 19.00:tarçınlı yoğurt+kuruyemiş
spor:40 dk.tempolu yürüyüş
henüz kaçamak yok :KK9:

ben hergün tartılanlardanım tartı bugün moralimi bozdu azcık.:KK53: çok zor gidiyor bu kilolar.

içindeki bulgur 3-4 kasık bulgura denk gelecek kadar
bugday turlerı serbest canım...bulgur haftada bır 3-4 kasıgı gecmeyecek
Ya ben kitabında okumuştum bulgur serbest diye hatırlıyorum acaba yanlış mı kalmış aklımda serbest diye haftada birkaç gun kullanıyordum bende :oops: en iyisi kitabı bir daha okuyayım ben. Uyardiginiz için sağolun.

tabii ki oldu olmaz mi hiç.. benim gogus bölgemize suan biraz iri yoksa çok inceldim arkadaşlarım ne kadar zayifladin sen dediler :)

hayatında yapacağın güzel vi değişiklik olacak . hiç düşünme
Basladim canim limonlu ictim bi fincan cayi saat 5te bende insallah alisicam:)
akşam
1kase tarhana corbasi
2tabak pirasa yemeği
salata
su
Bende 4 te yemistim ama biraz once kereviz corbasi ictim cok acikmadim ama.annem israr etti bende yanina gelmisim kirmak istemedim :(
Sence nasil menulerim arkadasim

Ya ben kitabında okumuştum bulgur serbest diye hatırlıyorum acaba yanlış mı kalmış aklımda serbest diye haftada birkaç gun kullanıyordum bende :oops: en iyisi kitabı bir daha okuyayım ben. Uyardiginiz için sağolun.

zzayiflatmayi yavaslatiyor diye haftada 3 kaşık yiyoruz . zayıf olanlara serbest tabii ..
bug

sevgili zeynep
sabah zeytini az yemissin 12-13 tane yesen daha uzun süre tok kalirsin . bal yemiyoruz. çay zaten şekersiz olacak. onların yerine gün kurusu yersin

patates ve havuç pişmiş yemiyoruz :(
bulgur haftalık 3 kaşık

Ay benimki tam bir fiyaskoymus :KK43: sagol bilgiler icin
sevgili zeynep
sabah zeytini az yemissin 12-13 tane yesen daha uzun süre tok kalirsin . bal yemiyoruz. çay zaten şekersiz olacak. onların yerine gün kurusu yersin

patates ve havuç pişmiş yemiyoruz :KK43:
bulgur haftalık 3 kaşık

bir de ben hergün düzenli tuvalete çıkamıyorum hala...et beni kabız yapıyor..yanında bol salata yiyorum, kayısı kurusu sabahları 3 tane tüketiyorum ama yeterli gelmiyor sanırım

zeynepcim ben de haşimoto yok ama hipoglisemi yani düşük şeker vardı şimdi rahatım. evde de olsam rahatım. kkk kaliteli karatay kahvaltisi demek
gül abla yardımcı olur tabi ama gel takıl bize bu aksamdan başla menuleri yaz eksik ya da fazla olanları beraber duzeltelim. bizim menulere bakarak da duzeltebilirsin :)
kolay gelsin
Saliha merhaba canım sana bişey sormak istiyorum hipogliseminin belirtisi nedir acaba nasıl anlayabiliyoruz bu durumu

ani şeker düşmesi açlığa dayanamama ortalık kararmasi , hemen yemek yeme istediği yemek gecikirse sinirlilik. dr sadece az ve sık ye dedi bunun ilacı yok dedi . ama sık yeyince de kilo yapıyor . o da yine insulin direnci ile irtibatli. canan hocanın dediği gibi beslenince düşük glisemik indeksli besinler Hipoglisemiyi engelliyor .

bir de ben hergün düzenli tuvalete çıkamıyorum hala...et beni kabız yapıyor..yanında bol salata yiyorum, kayısı kurusu sabahları 3 tane tüketiyorum ama yeterli gelmiyor sanırım
Bende kabizlik cekiyorum cerrah tiroidin getirdigi bisey bu demisti mercimek mesela gaz yapar.tikar demisti

selam arkadaslar yazilarinizin bircogunu okudum cok guzel paylasimlar olmus ben 155 boy 70 kilodayim ve hasimato hastasi bir bayanim ve ne yapsamda kilolar gitmiyor bir cok ilacida denedim diyetide son olarak isvec dukan karatay diyeti kaldi fakat canan hanimin programlardaki sozleri cok mantikli geldi ve karataya baslamaya karar verdim ilk hedef olarak en az 10 kilo vermem gerekiyor ve Eylulde dugunum var bu hasimato hastaliginla anca veririm eylule kadar ama nasil nereden neresinden baslicagim konusunda bocalama olustu bende kitabinida temin etmedim :(

günaydın arkadaşlar. doğumdan sonra karatayla 36 bedene düşüp, sonra bırakıp 160 boya 67 kilo olan ben forumda 5te5 , lahana çorbası, tavuk diyetlerini yapmaya çalışıp tansiyon düşüklüğü ile yataklara düşünce yine buraya döndüm. bu sefer bozmamaya çalışıcam.
ya bizim apartmanda çok gezme ve günler oluyor. peki günlerde ne yapıyosunuz. nasıl dayanıyorsunuz. (bunu sormam ilginç ben ki zamanında mangala giderken ekmek yememek için yanımda bulgur pilavı taşımış insanım. ama şumdi yapamıyorum)
bi de şeyi sorucam bulgur 3 kaşıkmış ya haftada. mesela mercimek köftesini bulgursuz yapsak yesek, kırmızı mercimek için böyle bir kısıtlama varmı, ya da yarma için. sadece bulgur için mi böyle bir kısıtlama var

Herkese Günaydın...
Kahvaltım:2 yumurta
peynir
10 zeytin çay saat:07.10
Gül hanım bugün vakit ayırıp iyi bi kahvaltı yaptım kuruyemiş ve yeşillik yok kuruyemişi öğlen yicem olur demi

Back