- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
Sekeri kesince kilonda degisiklik oldumu yani neler hissettin vucudundaevet :)
tekrardan teşekkür ederim çayı sekersiz içiyorum artık 3. hafta olacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sekeri kesince kilonda degisiklik oldumu yani neler hissettin vucudundaevet :)
tekrardan teşekkür ederim çayı sekersiz içiyorum artık 3. hafta olacak :)
merak etme yemedim:) paketledim eşime götürcem acaba onada kötülükmü yapıyorum bilemedim şimdi:) hemen baskasina ver :)
yersen yine canin tatli ceker bak demedi deme
Ya ben kitabında okumuştum bulgur serbest diye hatırlıyorum acaba yanlış mı kalmış aklımda serbest diye haftada birkaç gun kullanıyordum bende en iyisi kitabı bir daha okuyayım ben. Uyardiginiz için sağolun.içindeki bulgur 3-4 kasık bulgura denk gelecek kadar
bugday turlerı serbest canım...bulgur haftada bır 3-4 kasıgı gecmeyecek
Basladim canim limonlu ictim bi fincan cayi saat 5te bende insallah alisicam:)tabii ki oldu olmaz mi hiç.. benim gogus bölgemize suan biraz iri yoksa çok inceldim arkadaşlarım ne kadar zayifladin sen dediler :)
hayatında yapacağın güzel vi değişiklik olacak . hiç düşünme
Bende 4 te yemistim ama biraz once kereviz corbasi ictim cok acikmadim ama.annem israr etti bende yanina gelmisim kirmak istemedimakşam
1kase tarhana corbasi
2tabak pirasa yemeği
salata
su
Ya ben kitabında okumuştum bulgur serbest diye hatırlıyorum acaba yanlış mı kalmış aklımda serbest diye haftada birkaç gun kullanıyordum bende en iyisi kitabı bir daha okuyayım ben. Uyardiginiz için sağolun.
Anladım cok mantıklı düsünmüssünüz artık bende dikkat ederim inşallah.zzayiflatmayi yavaslatiyor diye haftada 3 kaşık yiyoruz . zayıf olanlara serbest tabii ..
bug
sevgili zeynep
sabah zeytini az yemissin 12-13 tane yesen daha uzun süre tok kalirsin . bal yemiyoruz. çay zaten şekersiz olacak. onların yerine gün kurusu yersin
patates ve havuç pişmiş yemiyoruz
bulgur haftalık 3 kaşık
Saliha merhaba canım sana bişey sormak istiyorum hipogliseminin belirtisi nedir acaba nasıl anlayabiliyoruz bu durumuzeynepcim ben de haşimoto yok ama hipoglisemi yani düşük şeker vardı şimdi rahatım. evde de olsam rahatım. kkk kaliteli karatay kahvaltisi demek
gül abla yardımcı olur tabi ama gel takıl bize bu aksamdan başla menuleri yaz eksik ya da fazla olanları beraber duzeltelim. bizim menulere bakarak da duzeltebilirsin :)
kolay gelsin
Bende kabizlik cekiyorum cerrah tiroidin getirdigi bisey bu demisti mercimek mesela gaz yapar.tikar demistibir de ben hergün düzenli tuvalete çıkamıyorum hala...et beni kabız yapıyor..yanında bol salata yiyorum, kayısı kurusu sabahları 3 tane tüketiyorum ama yeterli gelmiyor sanırım