Cikolatasiz yapabiliyorum ama sekerli kahve cay denedim tad alamiyorum mesela caya limon koyarak bunu asabilirmiyim sence?tabii benim için en zor olanı şekersiz çaya alışmak oldu ..
suan arada şekerli kahve icmen insulin direncini kirmana mani oluyor. şekersiz icseydin keşke.
canan hocanın tavsiye ettiği karbonhidratlar dışında vücuduna şeker sokarsan insulin direnci kirilmaz. hani diyorsun yaa iradem yok aslında şekerli şekerliyi çekiyor . benim canım bugün hiç çikolata istemiyor reklamlarda görsem bile çünkü uygun beslendim sabah :) irade başta lazım sonra zaten canın istemeyecek. .
zaten tek sekerli iciyodum tamamen birakmakla.ise basliyim canim baska neyi asla yemiyosunuzlimonlu çay da serbest limon her şekilde kullaniluyir.
şekersiz çaya en kolay direk sıfır sekerle alisiyor. azaltmaya calisinca süreç uzuyor . biraz keyifsiz oluyor ama alışınca eski keyif geri geliyor . sadece biraz sabır :)
Sagol canim pirinc pilavi patates hayatimdan hic cikmadi ama insallah cikicak baska yolu yok :)çikolata patates pirinç pişmiş havuç ekmek şeker börek vs. işlenmiş gıda sucuk vs . doğal yapılmış yeniyor sadece ... nescafe gibi işlenmişler. işlenmiş bitki çayları...
aklıma gelenler :)
sen nasil besleniyorsun canim kilo durumun nedirben haşimato hastasıyım Zeyneb21
ınsulın dırencın yukselmeye baslamıs demek kı ,,,karataya baslarsan ve kurallarına uyarsan aclık hıssetmezsın,,,zamanla ınsulun dırencıde duser kg da verırrsın...Kizlar iyi gunler,
Tiroid hastasym bugun doktora gittim insulin direncime baktirmak icin ama gerek.gormedi benim.ne yapmam lazim ilacla tiroid normal.seviyede ama ben gungectikce kilo aliyorum acliga dayanamiyorum, yardimlarinizi bekliyorum.kizlar
valla ben yiyorum eskiden olmaz dedıklerımı saglıgım daha onemlı...yesıllık beyın ıcın gereklı...brokoli hasla brokoli dedim evdekı aklıma geldı haslamıstım işe getırmeyı unuttumGül hanım yeşillik olarak ne yicem ki bu mevsimde sabah sabah marul maydanoz dereotu yenmez ki sabahın 7 sindee :):)
o yüzden yazı iple çekiyorum gelsin domates ve salatalık
sımdı kızacagım sana onu yemıyorsun bunu yemıyorsunbi de ben kavrulmamış kuruyemiş de yiyemiyorum onu napcazzz hele de sabah sabahh
afiyet olsun canımzeze olur mu hiç ... :) ben de kahvaltımi yazayım
peynir
zeytin
marul
brokoli
2yumurta ...omlet
badem yarım çay bardağı .
3gün kurusu
şekersiz çay :)
gün kurularinin arasına bademleri koyup yiyincr pek bi lezzetli oluyor .. pasta gibi :)
afiyet olsun canımöğle: tavuk sote
ayran saat 12:30 da yapıldı
kahvaltı 07:20 de
zeynepcıgım once kıtabı okuyup beynıne format atacaksın herkes basarıyorsa bende basaracagım dıye benım grubumda 63 yasında 2 tane bayan var onlar bıle yapıyorlar sporlarını bıle sen neden yapamayasın,,,,135 kg luk arkadas var 60 kg verdı sen neden veremeyesın...ben yapacagım dıyeceksın ve karataya baslayacaksın kahvaltıyı eksıksık yap bakalım acıkacakmısın vucuda sekerı yukseltecek bısey gırmedıgı ıcın acıkma olmuyorGul hanim girdiginde bana yardimci olsun lutfen
sende sagol arkadasim ayni senin gibiyim yavas kilo verme bi yana hic veremiyorum
aynen acliga dayanmak cok zor yani helede evdeysem hani disarda falan oyalaniyo insan ama evde hic duramiyorim kkk yaptim derken canim ? Karatay kitabi var ama yapan nerde okuyup bi kenara koyuyorum hic iradem yok kendime.kiziyorumsizdemi hashimoto hastasisiniz???
olmaz canım o ayrı o ayrıAclik.kan sekerimi olcsem.insulin direnci icin yeterlimi kizlar sizlerde varmi bu dert
ben herkese yardım ettıgım gıbı sana da ederım canım ama sende benım dedıklerımı dınleyeceksın yeme dedıklerımı yemeyeceksın...yok sekerdı prıncdı hayatımdan cıkaramam dı demıyceksın anlastıkmıSelam banada yardimci olurmusunu? Hashimoto var ilacla duzgun ama kilodan dertliyim, karatay kitabida var ama sadece var malesef uygulayan yok
yani ben oyle hic uzun uzun diyet yapmadim zaten amacim diyette degil duzgun beslenmeyi bilmek arada bi kacamak olursa ne ala ama bemim yemeklerim genelde hep kacamak sanirim kendimi anlatabildim kilomda 74, evimde kosu bandi var sagolsun esim aldi ama ben onuda bi hafta falan duzenli kullandim sonra hepten unuttum gitti arada kullaniyorum ama halsizlik beni benden aliyo
afıyet olsun canımbu akşam çorba köfte salata
senı salıhadan ıyı anlayan olmaz ona da soyleye soyleye zor bıraktırdık sekerı arzucuk epey ugrastı :)Cikolatasiz yapabiliyorum ama sekerli kahve cay denedim tad alamiyorum mesela caya limon koyarak bunu asabilirmiyim sence?
afıyet olsun canımGül abla sabah yumurta ve peynir yiyince proteinimi almışım diye dşündüm ondan eklememiştim ama sağol bundan sonra dikkat ederim :) bu akşam ızgara etimî salatamı yoğurdunu yiyeceğim zaten :)
Sabah kkk yaptın bu arada :)
Bu arada sabahları yeşillik olarak ben ya maydanoz yiyorum ya da brokolî. Yaşnız ben brokoliyi haşlayınca sevmiyorum. Çiğ yiyorum bir mahsur yoktur heralde.
İyi ozaman sevindim çünkü lahana olsun karnıbaar olsun brokoli olsun bunları pişmişine oranla çiğ olarak daha çok sevîyorum:)afıyet olsun canım
karnabahar ı bıle cıg yemek lazımmıs ıyı yapıyorsun
afiyet olsun canım
ıcıne bırde sutten yapılan kaymagı koyunca daha da guzel oluyor
afiyet olsun canım
zeynepcıgım once kıtabı okuyup beynıne format atacaksın herkes basarıyorsa bende basaracagım dıye benım grubumda 63 yasında 2 tane bayan var onlar bıle yapıyorlar sporlarını bıle sen neden yapamayasın,,,,135 kg luk arkadas var 60 kg verdı sen neden veremeyesın...ben yapacagım dıyeceksın ve karataya baslayacaksın kahvaltıyı eksıksık yap bakalım acıkacakmısın vucuda sekerı yukseltecek bısey gırmedıgı ıcın acıkma olmuyor
olmaz canım o ayrı o ayrı
ben herkese yardım ettıgım gıbı sana da ederım canım ama sende benım dedıklerımı dınleyeceksın yeme dedıklerımı yemeyeceksın...yok sekerdı prıncdı hayatımdan cıkaramam dı demıyceksın anlastıkmı
Anlastik tesekkur ederim Gül hnmafıyet olsun canım
senı salıhadan ıyı anlayan olmaz ona da soyleye soyleye zor bıraktırdık sekerı arzucuk epey ugrastı :)
ılk sayfada karatay kuralları var onları da okumanı tavsıye ederım canım
evet :)
tekrardan teşekkür ederim çayı sekersiz içiyorum artık 3. hafta olacak :)
masamda 3 adet harika görünen baklava var(patronun içinden gelmiş) yarım saatir kendimle savaşıyorum.bakalım kim galip gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?