- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
bende araştırıyorum bana da mesaj atabilir misiniz arkadaşlar.Arkadaşlar omega 3 takviyesi alanlar karataya uygun omega 3 markasını rica etsem ozelden mesaj atabilirler mi acaba? Bir suru omega 3 markası var kafam karıştı doğrusu!
yazın eltimler kadını deli etmiş. biz de gittik sonra. normalde sen şakrak kadındir. hiç konuşmuyor konussa kızıyor , iş yapmıyor yerinden kalkmak istemiyordu . dr antidepresan vermiş . iciyodu ama kar etmiyordu. sonra çaktırmadan dertlerini anlaytirdik meğer gelinlere kızmış . kızdı durdu anlattı anlattı açıldı. bi de gelinler memleketen kendi oturduklari şehre gitti. gerilim yapanlar ortadan kalktı kendine geldi .
ama cçok zor duvar gibiydi . konusuyon gülsün diye hiç bakmiyo bile . dua okuduk biraz .
aslında ilaçla beraber terapi şart. terapi olmayinca ilaç hepten uyusturuyo
bir şey soracağım;yemeğinizin miktarlarına da dikkat ediyor musunuz?doyuncaya kadar mı yiyorsunuz.kitapta doymaktan bahsediyor ama ben 2.tabağı almadan doymayanlardanım.???nasıl miktar azaltabilirim?bugünkü mönüm
sabah :kkk (11.00)
akşam : pırasa yemeği (limonlu) & turşu (18.00)
ayran (19.00)
gün içinde yeşil çay & su
benim bir tane mini tabağım var. genelde porsiyonlarımı onunla yiyorum. hem mini olduğundan tabak dolusu da koysam aslında az koymuş oluyorum ama göz yanılması bir tabak dolusu yedim sinyalini göndermeye çalışıyorum beyine. ama doyana kadar yeme olayı doğru. tabi karatayın izin verdiği besinlerde.onun dışındakiler zaten yenmeyecek. yemeklerle yoğurt yiyebilirsin,salata yiyebilirsin,turşuyenebilir. yemekten önce su içebilirsin(gerçi bu doğru mudur bilmiyorum ben yapıyorum bazen). zaten bir süre 1 porsiyonla yemeye alışıyorsun mide küçülüyor sanırım.bir şey soracağım;yemeğinizin miktarlarına da dikkat ediyor musunuz?doyuncaya kadar mı yiyorsunuz.kitapta doymaktan bahsediyor ama ben 2.tabağı almadan doymayanlardanım.???nasıl miktar azaltabilirim?
aa gerçekten mi o zaman doğru yapıyormuşum iyi :) ben de aç kalkmıyorum sofradan asla. bazen bir tabak yiyorum bazen doymazsam 2 tabak yiyorum. ekmek yemediğimden vicdanen de rahat oluyorum zaten. 1 haftada 2 kg öyle micanan hoca yemeğe başlarken su icin diyor .
:) valla ben doyana kadar yiyorum .kacamak yapmadan doyana kadar yedim 2kg gitmisti haftada..
ornek : 1kase tarhana corbasi
2 tabak ispnak /oirasa/ kuru fasulye
1kase yogurt
salata
ama yavas yemek de mantikliymis :)
evet haftada 2kg gitti ben denemek istedim acaba hiç kacamaksiz ne kadar gider diye . tam tamına uymaya çalıştım. bakalım bu hafta da kaçamak yapmak istemiyorum :) bakalım kac gidecek :)
İstediğin kadar yiyebilirsin diye biliyorum bulgur serbest.bayanlar ben birşey öğrenmek istiyorum !!!! acaba evde yapılan çiğ köfteden kaç tane yiyebiliyoruz???
mesaj atıyorumArkadaşlar omega 3 takviyesi alanlar karataya uygun omega 3 markasını rica etsem ozelden mesaj atabilirler mi acaba? Bir suru omega 3 markası var kafam karıştı doğrusu!
mesaj atıyorumbende araştırıyorum bana da mesaj atabilir misiniz arkadaşlar.
canım ana yemeğe et li bişeyler eklemen gerek proteın az olmusbugünkü mönüm
sabah :kkk (11.00)
akşam : pırasa yemeği (limonlu) & turşu (18.00)
ayran (19.00)
gün içinde yeşil çay & su
kımı 1 tabakla kımı 2 kımı 3 le doyar bu kısıye ve kg suna baglıdır ...karatay kuralı doymadan kalkmayacaksınız ki acıkmayasınızbir şey soracağım;yemeğinizin miktarlarına da dikkat ediyor musunuz?doyuncaya kadar mı yiyorsunuz.kitapta doymaktan bahsediyor ama ben 2.tabağı almadan doymayanlardanım.???nasıl miktar azaltabilirim?
sana da attım canımGÜL HANIM BEN DE İSTİYORUM OMEGA 3 MARKASINDANN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?