Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yazın eltimler kadını deli etmiş. biz de gittik sonra. normalde sen şakrak kadındir. hiç konuşmuyor konussa kızıyor , iş yapmıyor yerinden kalkmak istemiyordu . dr antidepresan vermiş . iciyodu ama kar etmiyordu. sonra çaktırmadan dertlerini anlaytirdik meğer gelinlere kızmış . kızdı durdu anlattı anlattı açıldı. bi de gelinler memleketen kendi oturduklari şehre gitti. gerilim yapanlar ortadan kalktı kendine geldi .

ama cçok zor duvar gibiydi . konusuyon gülsün diye hiç bakmiyo bile . dua okuduk biraz .

aslında ilaçla beraber terapi şart. terapi olmayinca ilaç hepten uyusturuyo

terapi işe yarar mutlaka ama çok içine atan bir insan ki bu hale gelmiş.birazcık paylaşsa birilerine anlatsa ya da hazırcevap olsa bu kadar olmaz herhalde.çok yazık hayat o kadar kısa ki insanlar neden birbirini üzer.allah korusun üzüntüden felç olur insan, değer mi kafaya bu kadar takmaya.tabi ki üzüntülerinin sebebini bilemem ama yine de hiçbir şey için kendimizi üzmeye değmez.hele maddi özgürlüğü varsa sağlığı yerindeyse insan kendisini hiiiç üzmemeli.allah şifasını versin.

bugünkü mönüm
sabah :kkk (11.00)
akşam : pırasa yemeği (limonlu) & turşu (18.00)
ayran (19.00)
gün içinde yeşil çay & su
bir şey soracağım;yemeğinizin miktarlarına da dikkat ediyor musunuz?doyuncaya kadar mı yiyorsunuz.kitapta doymaktan bahsediyor ama ben 2.tabağı almadan doymayanlardanım.???nasıl miktar azaltabilirim?

bir şey soracağım;yemeğinizin miktarlarına da dikkat ediyor musunuz?doyuncaya kadar mı yiyorsunuz.kitapta doymaktan bahsediyor ama ben 2.tabağı almadan doymayanlardanım.???nasıl miktar azaltabilirim?
benim bir tane mini tabağım var. genelde porsiyonlarımı onunla yiyorum. hem mini olduğundan tabak dolusu da koysam aslında az koymuş oluyorum ama göz yanılması bir tabak dolusu yedim sinyalini göndermeye çalışıyorum beyine. ama doyana kadar yeme olayı doğru. tabi karatayın izin verdiği besinlerde.onun dışındakiler zaten yenmeyecek. yemeklerle yoğurt yiyebilirsin,salata yiyebilirsin,turşuyenebilir. yemekten önce su içebilirsin(gerçi bu doğru mudur bilmiyorum ben yapıyorum bazen). zaten bir süre 1 porsiyonla yemeye alışıyorsun mide küçülüyor sanırım.

canan hoca yemeğe başlarken su icin diyor .
:) valla ben doyana kadar yiyorum .kacamak yapmadan doyana kadar yedim 2kg gitmisti haftada..
ornek : 1kase tarhana corbasi
2 tabak ispnak /oirasa/ kuru fasulye
1kase yogurt
salata

ama yavas yemek de mantikliymis :)

aa gerçekten mi o zaman doğru yapıyormuşum iyi :) ben de aç kalkmıyorum sofradan asla. bazen bir tabak yiyorum bazen doymazsam 2 tabak yiyorum. ekmek yemediğimden vicdanen de rahat oluyorum zaten. 1 haftada 2 kg öyle mi keşke ben de öyle versem yaaaa

aynen yavaş yemek gerekirmiş. beyne doydu sinyali 20 dk gidermiş. ay ben hızlı yiyorum galiba

evet haftada 2kg gitti ben denemek istedim acaba hiç kacamaksiz ne kadar gider diye . tam tamına uymaya çalıştım. bakalım bu hafta da kaçamak yapmak istemiyorum :) bakalım kac gidecek :)

evet haftada 2kg gitti ben denemek istedim acaba hiç kacamaksiz ne kadar gider diye . tam tamına uymaya çalıştım. bakalım bu hafta da kaçamak yapmak istemiyorum :) bakalım kac gidecek :)

çok iyiymiş yaaa :) hadi bakalım ben de merak ettim. kaçamak yapmadan performans aynı olacak mı ? heyecanla beklemedeyim :)

sağolun kızlar vicdan azabı çekiyordum iki tabak yiyorum diye.bir de yoğurt vs.geçen hft tatildi çocuklardı derken kkk 11 i buluyordu,bu hft erken yapıyorum kaçamak yok bakalım saat olayı nasıl etkileyecek.

bugünkü mönüm
sabah :kkk (11.00)
akşam : pırasa yemeği (limonlu) & turşu (18.00)
ayran (19.00)
gün içinde yeşil çay & su
canım ana yemeğe et li bişeyler eklemen gerek proteın az olmus
kımı 1 tabakla kımı 2 kımı 3 le doyar bu kısıye ve kg suna baglıdır ...karatay kuralı doymadan kalkmayacaksınız ki acıkmayasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…