• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Rumuz: zeze_35
Başlangıç tarihi:28/01/2015
Başlangıç kilosu 56,4
geçen hafta :56,3
bu hafta:56,3
toplam fark:0
spor:KK43:Ctesi- Pazar 40 dk fitnes yapıldı)
Beden: 38
İlk Hedef:54
İkinci Hedef:52
Bu hafta kilom sabit ama bugün yarın regl olcam herhalde bel ağrıları başladı ona veriyorum artık :) :)
ay canım inan ki benim yazacağım mesajı yazmışsın. ben de regl olcam sabit kaldım o yüzden. benim de ağrı ve sivilceler belli etti kendini. bildirimimi yapıcam ben de şimdi :)
Başlangıç tarihi:17.01
Başlangıç kilosu:62.8
Geçen hafta:61.6
Bu hafta:61
Toplam fark:1.8
spor: 1 defa 25 dk dans
hedef: ilk 58 ikinci hedef:55
cumadan bu yana 100 gr almışım cuma dikkat etmedim pazar da misafir vardı yedim pideleri turşuları tatlıları. asıl en önemlisi cuma tartıldığımda 5 günde 700 gr verdim die sevindirik oldum yedim ondan bundan. bu sabahda simit yedim okul başladı ne yiyeceğimi bilmiyorum evde olsam kolay da

abooww tut kıs kendini :KK11: bak ne güzel vermişsin bunun avantajını kullan canım:cool:

teşekkür ederim :)
yaa ne bileyim artık pek yorum yapmak da istemiyorum kendimi kaybedip anca yorum yapiyorum..:KK43:biraz kendime sinirlama da getirmek istedim..

arzu annenin rahatsızlığı ne ? Allah acil sifalarvversin.

salihacım ama yorumlarının eksikliği çok farkediliyor biliyor musun ? sen farkında değilsin ama :)

başlangıç :22/12/2014
başlangıç kılo:70.9
geçen hafta:64.6
bu hafta:64.8
fark:+200g
toplam fark:6.100g
beden :40-42
boy:168
spor:üst bedençalışıyorum her gün

annemle geldiğinden beri toplayamadim ama bugün eşimle uygun kkk yaptik. artık 60 olmak istiyorum

ama yinede i kadar kacamaga rağmen az almışım:)

başlangıç tarihi:27/01/2015
başlangıç kilo:54,5
geçen hafta:53,7
bu hafta:53,7
fark:0
toplam fark:-800
spor: haftada 2 gün yürüyüş,her gün bölgesel egzersiz programı
beden :38-40
boy:155
ilk hedef:50 kg ikinci hedef :47

sabit kalmamın sebebini regl olmak üzere olamama bağlıyorum :) hatta 1 kilo fazla bile çıkarım diye bekliyordum. şişkinliğimi hissediyorum çünkü. inşallah haftaya verebilirim

yaa ne bileyim artık pek yorum yapmak da istemiyorum kendimi kaybedip anca yorum yapiyorum..:KK43:biraz kendime sinirlama da getirmek istedim..

hoşgeldin canım
bilen bildiğine yorum yapar kasma kendini

başlangıç tarihi:27/01/2015
başlangıç kilo:54,5
geçen hafta:53,7
bu hafta:53,7
fark:0
toplam fark:-800
spor: haftada 2 gün yürüyüş,her gün bölgesel egzersiz programı
beden :38-40
boy:155
ilk hedef:50 kg ikinci hedef :47

sabit kalmamın sebebini regl olmak üzere olamama bağlıyorum :) hatta 1 kilo fazla bile çıkarım diye bekliyordum. şişkinliğimi hissediyorum çünkü. inşallah haftaya verebilirim
karatay yapınca regl zamanı eskisi kadar şişlik olmuyor..haftaya fark daha fazla olur canım

başlangıç :22/12/2014
başlangıç kılo:70.9
geçen hafta:64.6
bu hafta:64.8
fark:+200g
toplam fark:6.100g
beden :40-42
boy:168
spor:üst bedençalışıyorum her gün

annemle geldiğinden beri toplayamadim ama bugün eşimle uygun kkk yaptik. artık 60 olmak istiyorum

ama yinede i kadar kacamaga rağmen az almışım:)
buraya yorum yapmazsan boyle olur ıste :KK48:

karatay yapınca regl zamanı eskisi kadar şişlik olmuyor..haftaya fark daha fazla olur canım
inşallah gül abla. normalde o dönemlerde hiç eksilme olmazdı hatta 1 kilo fazla çıkardım. bu sefer fazla çıkmamış olmama çok şaşırdım zaten. haftaya umutluyum :) her geçen gün karataya daha da hayran kalıyorum ve çevremdekilere de anlatmaya başladım . erkek arkadaşımı bile kendime uydurdum daha nolsun :D

yaa çok teşekkür ederim :) çok mutlu oldum . inşallah kilomuzu verene kadar azimle devam . :)

tabi sonrasında da eski aliskanliklara donememek üzere :)
bu hafta canan hoca ertesi gün ıbrahim saracoğlu zahide idi. ıbrahim hoca da leptinden bahsetti . canan hocayı bir gün herkes anlayacak ..hani şu tiiye alanlar. .

yaa çok teşekkür ederim :) çok mutlu oldum . inşallah kilomuzu verene kadar azimle devam . :)

tabi sonrasında da eski aliskanliklara donememek üzere :)
bu hafta canan hoca ertesi gün ıbrahim saracoğlu zahide idi. ıbrahim hoca da leptinden bahsetti . canan hocayı bir gün herkes anlayacak ..hani şu tiiye alanlar. .
amin saliha aynen azimle devam. bu kilolar gidecek.kalıcı gidecek hem de.

Walla yavrucum bizde bilmiyoruz annem almanda yasiyo ben evlenop izmire yerlestim o halen orda orda cok arastirdilar ama bir tani koyamiyolar uuruyemiyor yavas hareket ediyo halsiz konusmuyo imdi ben burda doktora gourecem piskolja yarin randevumuz var ben depreson diyorum dur bakalim isin uzmani ne diycek iyi degil yai surekli uyumak idtiyo konusmak istemiyo yokki gibi davranmamizi istio boyle bisey mumkunmu bende kahroluyorum dau edin neolursunuz boyle ise

Walla yavrucum bizde bilmiyoruz annem almanda yasiyo ben evlenop izmire yerlestim o halen orda orda cok arastirdilar ama bir tani koyamiyolar uuruyemiyor yavas hareket ediyo halsiz konusmuyo imdi ben burda doktora gourecem piskolja yarin randevumuz var ben depreson diyorum dur bakalim isin uzmani ne diycek iyi degil yai surekli uyumak idtiyo konusmak istemiyo yokki gibi davranmamizi istio boyle bisey mumkunmu bende kahroluyorum dau edin neolursunuz boyle ise
çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum tez zamanda.

yaa :( çok üzüldüm arzu . inşallah bi an önce iyilesir. k.validem de yazın böyle olmuştu dr depresyonda dedi . şimdi iyi çok şükür :)

inşallah senin annen de iyi olur ...

selam karatay dostları,
6.30 kkk
12.30 nohut turşu yoğurt-ayran
hiç kaçamak yok
spor:40-45 dk.tempolu yürüyüş(bantta)
diyete başlama:2 şubat
başlangıç kilo:67,5
9 şubat:66,9
verilen:-600
hiç beklemiyordum şok oldum.gerçi ilk haftadan baya kilo verenlerin yanında bu birşey değil.
belki giden kilo değil ödemdir.çok sevinmeyeyim.haftaya daha netleşir.

çok geçmiş olsun,kendisini üzen ,endişelendiren bir şeyler mi var acaba.

çok geçmiş olsun,kendisini üzen ,endişelendiren bir şeyler mi var acaba.
Olmazmi kafasina taktigi
yaa :KK43: çok üzüldüm arzu . inşallah bi an önce iyilesir. k.validem de yazın böyle olmuştu dr depresyonda dedi . şimdi iyi çok şükür :)

inşallah senin annen de iyi olur ...
Tam olarak nasildi saliha k.validen biraz anlatsana

selam karatay dostları,
6.30 kkk
12.30 nohut turşu yoğurt-ayran
hiç kaçamak yok
spor:40-45 dk.tempolu yürüyüş(bantta)
diyete başlama:2 şubat
başlangıç kilo:67,5
9 şubat:66,9
verilen:-600
hiç beklemiyordum şok oldum.gerçi ilk haftadan baya kilo verenlerin yanında bu birşey değil.
belki giden kilo değil ödemdir.çok sevinmeyeyim.haftaya daha netleşir.
ne kadar gıtse kardır :)

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

images

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

09/02/2015 BİLDİRİM YAPANLAR

KİLO VERENLER

arzucuk25…1.800

cirkinordek.. 650

MERVERASYON….. 500 kaçamaksız

Alphinrosa….. -600

Ferayeee….. 600 gr

Laveyou…..100gr

SABİTLER

zeze_35….. sabit

melekimsi….. sabit

KG ALANLAR

saliha +200

Arkadaşlar omega 3 takviyesi alanlar karataya uygun omega 3 markasını rica etsem ozelden mesaj atabilirler mi acaba? Bir suru omega 3 markası var kafam karıştı doğrusu!

Back