hala da 40 şı kg lardasınAkşam normalde yediğimden daha az yedim aslında, ama uzun aralar vermeden yedim. Biliyorsun ben oburum, hep kıtlıktan çıkmış gibi yerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala da 40 şı kg lardasınAkşam normalde yediğimden daha az yedim aslında, ama uzun aralar vermeden yedim. Biliyorsun ben oburum, hep kıtlıktan çıkmış gibi yerim.
Aman birde omega 2 çıkmasın.
saatlerı tam yazmadıgın ıcın bısey dıyemeyecegım...baslarda 2,5 ogun normal saatler uygun oluncamrh gül hanım.
benim peynir miktarı biraz fazla galiba gerçi çoğu lor du.
beş saat sonra kuru fasulye yaptım ama komşudan(annemden) bulgurlu sarma geldi .yanına salata ayran.
sekiz gibi de birazcık kuruyemiş ve yarım su bardağı ayran.
menü çok mu olmuş.bugün 4. günüm ekmeksizliğe ve tatlısız bir güne anca alışıyorum.30-35 dakikada yürüyüş.
kkk:12saatlerı tam yazmadıgın ıcın bısey dıyemeyecegım...baslarda 2,5 ogun normal saatler uygun olunca
gelecek hafta işe başlarsam saatler:6.30-13.00-18.00 olacak .kkk:12
öğle:5
akşam:8
kahvaltıyı gec yapıyorsun tam yapıp 6 ya kadar dayanabılsen diger ogune gerek kalmaz canım....kkk:12
öğle:5
akşam:8
o zaman tam olur saatler uygunsabah:12.00
öğlen:17.00
akşam:20.00
saatler biraz tuhaf farkındayım haftaya işe başlarsam şöyle olacak:6.30-13.00-18.00
geçmiş olsun canım üşütmüşler miçocuklar hasta olunca benim aklımda mesajlarda uçmuş.üç kere aynı mesajı yazmışım.
ÇOK TEŞEKKÜRLER EVET BENDE O ŞEKİLDE DÜZN OTURTMAK İSTİYORUM..GÜNDE 2 ÖĞÜN OLLSUN DÜZENLİ OLSUN :)AMA BANA KALKINCA YARIM SAAT İÇİNDE KAHVALTI YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER BENDE KARARSIZ KALMIŞTIM..SİZİN FİKRİNİZ ÇOK İYİ OLDU ÇOK SAĞOLUN
yarım saat içinde yapman gerektiğini ben demiştim. ben de buradan okudum. kimseye yanlış bilgi vermek istemem. ben okudugumu söyledim .
en iyisi yorum yapmamak.
biraz geç cevap verdim bu aralar pek giremiyorum öncelikle bu yüzden kusura bakmayın lütfen, spor olarak da spor salonuna yazıldım 2 ay olcak 5 gün kardiyo pilates aerobik yapıyorum bazen yüzmeye gidiyorumSPOR OLARAK NE YAPIYORSUN CANIM :)
Gecmiş olsun cnm tabi dua ederizİ.g burayi ihmal ediyorum ama cok yogun günler beni bekliyor 3gündur full temizlik yapiyorum yarin annem geliyo annem hasta ve bakima ihtiyaci var yine zaman bulup grerim ins.arkadaslar annem icin dua edin sizi seviyorum i.g diyetimi devam ediyorum inşallah bu stresli gunlerde bozmam annem 3ay kalick doktor ev yemek derken full tempoda olcm
Iyi akşamlar
10:39 KKK
16:00 mantar tavuk ayran
Benim canım da acaip derecede tatlı çekiyor.evde çikolata var kendimi zor tutuyorum
Spor ve geç saatte yemediğim için.hala da 40 şı kg lardasın