• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

mrh gül hanım.
benim peynir miktarı biraz fazla galiba gerçi çoğu lor du.

beş saat sonra kuru fasulye yaptım ama komşudan(annemden) bulgurlu sarma geldi .yanına salata ayran.
sekiz gibi de birazcık kuruyemiş ve yarım su bardağı ayran.

menü çok mu olmuş.bugün 4. günüm ekmeksizliğe ve tatlısız bir güne anca alışıyorum.30-35 dakikada yürüyüş.
saatlerı tam yazmadıgın ıcın bısey dıyemeyecegım...baslarda 2,5 ogun normal saatler uygun olunca

sabah:12.00
öğlen:17.00
akşam:20.00
saatler biraz tuhaf farkındayım haftaya işe başlarsam şöyle olacak:6.30-13.00-18.00

İ.g burayi ihmal ediyorum ama cok yogun günler beni bekliyor 3gündur full temizlik yapiyorum yarin annem geliyo annem hasta ve bakima ihtiyaci var yine zaman bulup grerim ins.arkadaslar annem icin dua edin sizi seviyorum i.g diyetimi devam ediyorum inşallah bu stresli gunlerde bozmam annem 3ay kalick doktor ev yemek derken full tempoda olcm

Okadar yorum okudum salihayi göremedim sanirim ogunki yorum meselesine alindi :-( yorum benle alakali dgl ins.alinmamistir onada kocaman öpucuk

ÇOK TEŞEKKÜRLER EVET BENDE O ŞEKİLDE DÜZN OTURTMAK İSTİYORUM..GÜNDE 2 ÖĞÜN OLLSUN DÜZENLİ OLSUN :)AMA BANA KALKINCA YARIM SAAT İÇİNDE KAHVALTI YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER BENDE KARARSIZ KALMIŞTIM..SİZİN FİKRİNİZ ÇOK İYİ OLDU ÇOK SAĞOLUN
yarım saat içinde yapman gerektiğini ben demiştim. ben de buradan okudum. kimseye yanlış bilgi vermek istemem. ben okudugumu söyledim .

en iyisi yorum yapmamak.

İ.g burayi ihmal ediyorum ama cok yogun günler beni bekliyor 3gündur full temizlik yapiyorum yarin annem geliyo annem hasta ve bakima ihtiyaci var yine zaman bulup grerim ins.arkadaslar annem icin dua edin sizi seviyorum i.g diyetimi devam ediyorum inşallah bu stresli gunlerde bozmam annem 3ay kalick doktor ev yemek derken full tempoda olcm
Gecmiş olsun cnm tabi dua ederiz

Herkese Günaydın...
Saliha nerelerdesin neye kime alından bilmiyorum (alındıysann)ama seni çok özledim gel yaaaa

ben kimsenin alınması gereken bişey yazdığımı düşünmüyorum..yazmadım da :) boşu boşuna huzurumuzu kaçırmayalım kızlar :)

Back