Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Yanliş yapiyosun aksam yemegni kesmemelisin sen aksam yemiyosun geceye acikiyosun dogal olarak busedr gece sut ayran yogurt vş.busedr yag yakan hormonu engeliyosun bu yuzdn aksam yemek yemedgn icin beyne kitlik sinyali gdiyo busefer kilo veremiyosun kahvalti aksam yemegi su bitki cayi yemekleri karataya uygun yaparsan yemende problem olmuyck

Canim bu yazdgm sanaydi kopyalamadim yaziyi

günaydın kızlar..........bugün sadece kahvaltıda
marul
roka
15 adet zeytin
1 avuç içi kadar peynir
şekersiz çay içtim
akşamada yeşil mercimek yemegi yada karnıbahar yemegi yapıcam nohutlu
bir sakıncası olur mu ??? kızlar

çok güzel . kuruyemiş yememissin muz yeseydin bari . acikirsin :) ışte yumurtayi sevmemen kotu oldu

akşam da çok iyi bol bol ye doyana kadar.

çok güzel . kuruyemiş yememissin muz yeseydin bari . acikirsin :) ışte yumurtayi sevmemen kotu oldu

bu aralar çok yedim biraz midem bulandı evet keşke yiyebilsem eşime tereyağlı yumurta kırdım baktım yiyebilirmiyim diye olmadı ya

acıkıcamı düşünmüyorum canım şuan ev tadilatta herşeyi toparladık açıksam bile yiyemem evde iş var

kahvaltı kkk

ama nedense bugün yumurta zor yedim

MERHABA BEN BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM..SABAHLARI KALKIŞ SAATLERİM DÜZENLİ DEĞİL..KAHVALTIMI İŞ YERİNDE EDİYORUM..UYANIP HAZIRLANIP İŞE GELMEM YARIM SAAT KIRK DAKİKAYI BUUYOR..ÖĞLEN VE AKŞAM YEMEKLERİM DÜZENLİ..ÖĞLEN SAAT 12-13 ARASI AKŞAMLARIDA ENGEÇ 20 YE KADAR YEMEĞİMİ YİYYORUM..AKŞAMLARI STEPPERİN ÜSTÜNDE ORTA AĞIRLIKTA 15-20 DAKİKA ÇALIŞIYORUM..SABAH KAHVALTIMI 10.30-11 ARASI YAPSAM ÖĞLEN YEMEK YEMESEM AKŞAM AYNI SAATTE YEMEK YESEM NASIL OLUR..KENDİ İŞİMİZ OLDUĞU İÇİN 9-10 ARASINDA İŞYERİNDE OLUYORUM GENELDE..YADA UYKU DÜZENİMİ Mİ DEĞİŞTİRMELİYİM.Bİ FİKR VERİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER

Bende karatay diyeti yapiyorum 2 ay etti sizden ogrendiklerimle sadece spor yapamiyorum 3 kg verdim bu iyi mi

merhaba gül abla kalktıktan en fazla yarım saate kadar kahvaltı yapın beklemeyin demişti.sabah kahvaltı yapıp çıkıp. oglende acikinca kuruyemiş yeseniz akşam yemeğine kadar ?

Bende karatay diyeti yapiyorum 2 ay etti sizden ogrendiklerimle sadece spor yapamiyorum 3 kg verdim bu iyi mi

yyoksa kaçamak mi yapıyorsunuz? spor nedenyok ? yyürüyüş? ya da evde plates ? bölgesel çalışma ?

Haklısın canım bi kadar çok insanın kilo derdi olmasi üzücü ama biz sansliyiz çünkü burada birbirimize destek oluyoruz motive oluyoruz.
Ben kendi adıma söyleyim buraya hesap verme yani bildirim yapma fikri beni motive ediyor yoksa şimdiye kadar on kere bozmustim..
Iki gündür yazmadım ama karataya uygun beslendim. Bu sabah ama çeyrek simit yedim bir lokma da kızarmış patates.ama bilerek yedim çok canım istedi yemeseydim bi anda pes edip deli gibi yiyorum yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…