Eger kacamak yoksa ve spor yani hareket varsa kacari yok yavasta olsa verirsinYa ben kilo falan veremiyorum öyle hissediyorum
Canim bu yazdgm sanaydi kopyalamadim yaziyimuz kilo verme döneminde yemiyoruz.ben yumurtayı yemezsem sabah muzu yiyorum.aralarda çok acıkırsan fındık ceviz yoğurt ayran tüket.akşam yemeğini o kadar geç saat yapma.bende senin gibiyim veremiyorum.o yüzden akşam yemeği ni kestim.akşam 18 de bir havuç bir turp gibi yeşillik falan yiyorum.gece çok acıkırsam yoğurt yada süt içiyorum.kilomda birşey farketmedi henüz ama vücudumda ki şişlik gitti kendimi çok iyi hissediyorum:) veremiyoruz diye pes etmeyelim.
evet aslında dogruyu söylüyorsun eşim getiriyor mecbur atılmasın diye bende tüketiyorum...Tatlim herseyi mevsiminde tüketmelisin domates salatalik olmamali havuc tur vs.kis sebzeleri munkun oldukca
ben yumurta yemem çok nadirdir onun yerine muz yiyorum yanlış mı ?Canim bu yazdgm sanaydi kopyalamadim yaziyi
bu aralar çok yedim biraz midem bulandı evet keşke yiyebilsem eşime tereyağlı yumurta kırdım baktım yiyebilirmiyim diye olmadı yaçok güzel . kuruyemiş yememissin muz yeseydin bari . acikirsin :) ışte yumurtayi sevmemen kotu oldu
akşam da çok iyi bol bol ye doyana kadar.
acıkıcamı düşünmüyorum canım şuan ev tadilatta herşeyi toparladık açıksam bile yiyemem evde iş varçok güzel . kuruyemiş yememissin muz yeseydin bari . acikirsin :) ışte yumurtayi sevmemen kotu oldu
akşam da çok iyi bol bol ye doyana kadar.
MERHABA BEN BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM..SABAHLARI KALKIŞ SAATLERİM DÜZENLİ DEĞİL..KAHVALTIMI İŞ YERİNDE EDİYORUM..UYANIP HAZIRLANIP İŞE GELMEM YARIM SAAT KIRK DAKİKAYI BUUYOR..ÖĞLEN VE AKŞAM YEMEKLERİM DÜZENLİ..ÖĞLEN SAAT 12-13 ARASI AKŞAMLARIDA ENGEÇ 20 YE KADAR YEMEĞİMİ YİYYORUM..AKŞAMLARI STEPPERİN ÜSTÜNDE ORTA AĞIRLIKTA 15-20 DAKİKA ÇALIŞIYORUM..SABAH KAHVALTIMI 10.30-11 ARASI YAPSAM ÖĞLEN YEMEK YEMESEM AKŞAM AYNI SAATTE YEMEK YESEM NASIL OLUR..KENDİ İŞİMİZ OLDUĞU İÇİN 9-10 ARASINDA İŞYERİNDE OLUYORUM GENELDE..YADA UYKU DÜZENİMİ Mİ DEĞİŞTİRMELİYİM.Bİ FİKR VERİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER
Bende karatay diyeti yapiyorum 2 ay etti sizden ogrendiklerimle sadece spor yapamiyorum3 kg verdim bu iyi mi
Gebeligi dusunuyorum bu yuzden korkuyorum plates den yuruyus de tek basina zor geliyor ama bugun basladimyyoksa kaçamak mi yapıyorsunuz? spor nedenyok ? yyürüyüş? ya da evde plates ? bölgesel çalışma ?
İ.g bugun gayet iyi gecti kacamak yok ama sporda yok dur bakalim neolucak bu hafta i.g bol leptinli geceler su kadar insanin tek ortak noktasi kilo olmasi ne kotü ya aman al ver hep böylemi olck birgün herseyi yiyip zayif ve saglikli olmak istiyorum haftaya annem geliyo onunla beraber oturup bende yiyip kilo almaktan korkuyorum irademe cok iyi sahip ckmaliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?