bu diyeti yapan arkadaslar insulin direnci olanlara soruyorum sırf bu diyetle ilac kullanmadan insulin direncinizi kirdiniz mi kirdiysaniz ne kadar surede kili vermeye ysvas yavas badladiniz...??????
zaten genel olarak hepimizde insulin direnci var . 2saatte 1 ağzına bir şeyler atan kim varsa direnç oluşmuş demektir. . vücuduna şeker sokmazsan bunu kolaylıkla atlatirsin. insulin seviyesi 5 olmalı . sanırım gül abla 3 ayda 7 sen 5 dusurdum demişti. yanlis hatirlamiyorsam. ..
günaydın kızlar iyi haftalar;
Başlangıç tarihi:19/01/2015
Başlangıç kilosu 65,2
geçen hafta :65,5
bu hafta:64,1
toplam fark:1,4
spor:yok
Beden: 38-40
sonunda vermeye başladım çok mutluyum:) inanılmaz moral geldi
Herkese Günaydın...
Rumuz: zeze_35
Başlangıç tarihi:28/01/2015
Başlangıç kilosu 56,4
geçen hafta :56,4
bu hafta:56,3
toplam fark:-100 gr
spor:evle iş arası mekik dokuma
Beden: 38
İlk Hedef:54
İkinci Hedef:52 olursa tadında yenmezz :)
Sanki çok kilo vermiş gibi kilo bildirimi yaptım.Görev bilinci işteee :) :)
hiç spor yapamıyorum herhalde ondan ayrıca ben başlayalı 1 hafta bile olmadı ve de bu hafta alıştırmaydı önümüzdeki haftalara bakıcazzz:)
size ve kediye bi sorum olacaktı atlama ipi alıcam da ağırlıklı olanlarından almak daha mı iyi kararsız kaldım da ağırlıklı sayaçlı istiyorum aslında alayım da bahanem kalmasın artık
başlangıç tarihi:22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta:64.9
bu hafta:64.6
fark:-300
toplam fark:-6.300
spor:karın dışında bölgesel çalışma
beden :40-42
Başlangic tarihi: 17.01.2015
Başlangic kilo:62.8
Gecen hafta:62.4
Bu hafta:61.6
fark:-800gr
toplam fark:1.2kg
spor: 2 günde bir 25 dk spor dans
bu hafta vermisim cok sevincliyim ama herkes gibi hizli veremiyorum yanlis bisey mi yapiorum acaba 2 haftada 1.2 kg vermisim ama buda güzel:))
ben de aranıza dahil olmak istiyorum. ayak uydurabilir miyim diye sizi dışardan izleyerek ve karataya uyarak bir hafta geçirdim. ve vücudum plato döneminden çıktı sanırım. veremiyordum 3 haftadır. bu 1 haftada 800 gr vermişim. sanırım öğreneceğim çok şey var burada :)