• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

akşam:
1kase tarhana corbasi
3 mercimek köfte
salata
sote

başladım yeniden ..

Sevgili aquamarinea hoşgeldin ve tebrik ederim:)
Salihacm bi günlük bi kaçamak telafi edeceksin inş..

Bugün sabah 2 yumurta zeytin peynir badem kayısı süt yeşillik

Öğle 1 kase mercimek çorbası. Yarım kase buğday çorbası yoğurt yeşillik 3 tane badem

Aksam. Tavuk yoğurt çok az çorba süt

iyi geceler .... bol leptinler :)

İ.geceler kizlar yorumlarinizi hep okuyorum kedinin hamburger müthş gozukuyodu görunce achktim ben bu hafta bulguru cok yedim kacamak yok ama 2gündvr sporda yapmiyorum aman nebilim öyle iste su tlfondan yazmak beni sinir ediyo bol leptinli geceler

kahvaltı
2yumurta
11 zeytin
badem
4 gün kurusu
marul-roka
peynir
çay

arkadaşlar günaydın.
dün öğlen ızgara köfte yanında salata ve meksika fasulyesi garnitur.
akşam zeytinyağlı kereviz yoğurt, kibrit kutusu büyüklüğünde helva

bu sabah :1 yumurta ,peynir ,zeytin ve şekersiz çay.

bugün diyetin 4.günündeyim. sıfır ekmek.
1 kilo bile verememişim. Neyi yanlış yapıyorum kızlar ??

akşam yemeğini geç mi yiyorsun? kereviz yanına helva yemek m gerek? su içiyor musun? yürüyüş , spor vs yapıyor musun? bi de wc ye cikabildin mi?

:)

arkadaşlar günaydın.
dün öğlen ızgara köfte yanında salata ve meksika fasulyesi garnitur.
akşam zeytinyağlı kereviz yoğurt, kibrit kutusu büyüklüğünde helva

bu sabah :1 yumurta ,peynir ,zeytin ve şekersiz çay.

bugün diyetin 4.günündeyim. sıfır ekmek.
1 kilo bile verememişim. Neyi yanlış yapıyorum kızlar ??
Tam olarak ne kadar verdin

akşam yemeğini geç mi yiyorsun? kereviz yanına helva yemek m gerek? su içiyor musun? yürüyüş , spor vs yapıyor musun? bi de wc ye cikabildin mi?

:)
spor yapamıyorum. su günde 3 litreye yakın içiyorum. evet helva yemesemde olurdu. ama örnek menülerde balığın yanında yazıyordu. bende yedim.yemesemiydim? wc ye çıkıyorum .

akşam yemeği en geç 8.15 de bitmiş oluyor. ara öğünde öğle ile akşam arası bir tane muz yiyorum.
muz kilo verme döneminde yemiyoruz.ben yumurtayı yemezsem sabah muzu yiyorum.aralarda çok acıkırsan fındık ceviz yoğurt ayran tüket.akşam yemeğini o kadar geç saat yapma.bende senin gibiyim veremiyorum.o yüzden akşam yemeği ni kestim.akşam 18 de bir havuç bir turp gibi yeşillik falan yiyorum.gece çok acıkırsam yoğurt yada süt içiyorum.kilomda birşey farketmedi henüz ama vücudumda ki şişlik gitti kendimi çok iyi hissediyorum:) veremiyoruz diye pes etmeyelim.

evet muzu sabah yumurta yemezsek yiyoruz .. zaten meyve olarak kuruyemiş ve gün kurusu yiyoruz:)

helvada baliktaki vitamin emilsin diye özellikle balıkla beraber yiyoruz hatta gül abla onun yerine tahin içine cekirdekli kuru üzüm karıştırıp yiyor. fazla şekerli diye.

akşam yemeği işi ne kadar önce biterse o kadar iyi ...

yemek yerken insulin hormonu salgilanmaya başlar.
0-2>>>>> insulin
2-4>>>>>glukagon
4-6>>>>>> LEPTIN ▶▶▶▶▶ eğer ara ogün yaparsak YAĞ YAKAN HORMON leptinin salgilanmasi engellenir... günleri tam ve doyana kadar yapıp 5 saat tok kalmamız gerek .

cevaplarınız için çok teşekkürler.ben sabahları 1 yumurta yiyorum.2. yumurtanın yerine yiyordum o muzu. o zaman yemiyim bende. ara öğün bende ayran ya da yoğurt yiyeyim.akşam yemeğini daha erken yememin imkanı yok çalıştığım için. Birde bu şekilde deneyelim bakalım. Zaten ilk defa diyet yaptığım için çok amatörüm bu konuda :(

Back