• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

cevaplarınız için çok teşekkürler.ben sabahları 1 yumurta yiyorum.2. yumurtanın yerine yiyordum o muzu. o zaman yemiyim bende. ara öğün bende ayran ya da yoğurt yiyeyim.akşam yemeğini daha erken yememin imkanı yok çalıştığım için. Birde bu şekilde deneyelim bakalım. Zaten ilk defa diyet yaptığım için çok amatörüm bu konuda :KK43:
ara oogün yersen leptin çalışmaz . yani yemesen bi şey daha iyi. su ic. zaten tam doyana kadar yersen acikmazsin. yani doğru şeyler yersen de...

muz her gün yenirse de kilo yaptırır demisti gül abla..

olsun alisirsin :)

ara o

yani eğer ara ogün yapacaksan 5 saat geçtikten sonra yap. ya da çok acikirsan.

selam kızlar bugün işte o kadar yoğunum ki anlatamam ne var ne yok diye merak ettim
sabah kahvaltım: sadece 2 yumurta
kız bu ara diş çıkarıyor sanırım sabaha kadar saat başı kalktı ve çok huysuz o yüzden kahvaltıyı ayrıntılı yapamadım
öğle yemeğim: karataya hiçççç uygun olmadı yemekler çok kötüydü ve ben tost yedim :( ama akşam sadece çorba içip telafi etcem inşşş

arkadaşlar günaydın.
dün öğlen ızgara köfte yanında salata ve meksika fasulyesi garnitur.
akşam zeytinyağlı kereviz yoğurt, kibrit kutusu büyüklüğünde helva

bu sabah :1 yumurta ,peynir ,zeytin ve şekersiz çay.

bugün diyetin 4.günündeyim. sıfır ekmek.
1 kilo bile verememişim. Neyi yanlış yapıyorum kızlar ??

Canim bi de kahvaltı en önemli öğün tam yapmalısın üç yumurta bile yiyebilirsin. Öğünlerde iyice dot aralarda ne kadar uzun zaman açıkmadan gecirirsrn o kadar verirsin

Selam kızlarrr. geçen hafta bildirim yapamamıştım tartımın pili bittiğinden.pazartesi arkadaşlarım geldi ve 4 gün bizde kaldılar tahmin edebiliyosunuzdur ne kadar çok kaçamak yaptığımı.bugün tartıya korka korka çıktım ve sonuç 63.5 . kaçamak yaptım dedim diye spor yapmadım sanmayın hergün 2 saat sporumu yaptım. geçen hafta 64.3tüm bu hafta 63.5 11 günde -800 vermişim almadığıma binlerce kez şükrediyorum çünkü hiç umudum yoktu.hepinizi öpüyorum.toplam fark 16.4 :KK49::KK49::KK49:

Son düzenleme:
selam kızlar bugün işte o kadar yoğunum ki anlatamam ne var ne yok diye merak ettim
sabah kahvaltım: sadece 2 yumurta
kız bu ara diş çıkarıyor sanırım sabaha kadar saat başı kalktı ve çok huysuz o yüzden kahvaltıyı ayrıntılı yapamadım
öğle yemeğim: karataya hiçççç uygun olmadı yemekler çok kötüydü ve ben tost yedim :KK43: ama akşam sadece çorba içip telafi etcem inşşş
kolay gelsin
yaninda atistirmalik gotur istersen
:)

Canim bi de kahvaltı en önemli öğün tam yapmalısın üç yumurta bile yiyebilirsin. Öğünlerde iyice dot aralarda ne kadar uzun zaman açıkmadan gecirirsrn o kadar verirsin
2 yumurta bana fazla geliyor ama yiyeyim artık. bu şekilde kilo veremedim. siz ne güzel kilolar vermişsiniz. darısı başıma artık :)

Saliha iş yerine yiyecek sokmak yasak bol güvenlikli bir yerde çalışıyorum da :) :)

evet iş yerinde zor olur. canan karatay sabah erken kalkıp kkk yapıp yürüyerek ise gidiyirmus . öğlen kuruyemiş yiyormuş yemek yerine . iş yerinde yemek yemiyirmus o da. akşam yine evde normal yemek yiyormus. :)

:KK43: size söylemem gerek :KK43: vicdan azabı cekiyorum:KK43: annemler geldi artık daynamadim ... ne yedigimi yazmayaym ama kkk yapmadim :KK43:
sağlık olsun canım üzülme bende birkaç gün yazamıyacam çünkü evimde tadilat var onunla ugraşıcaz sonrada temizlik yapıcam artık

İ.g bugun gayet iyi gecti kacamak yok ama sporda yok dur bakalim neolucak bu hafta i.g bol leptinli geceler su kadar insanin tek ortak noktasi kilo olmasi ne kotü ya aman al ver hep böylemi olck birgün herseyi yiyip zayif ve saglikli olmak istiyorum haftaya annem geliyo onunla beraber oturup bende yiyip kilo almaktan korkuyorum irademe cok iyi sahip ckmaliym

Back