ara oogün yersen leptin çalışmaz . yani yemesen bi şey daha iyi. su ic. zaten tam doyana kadar yersen acikmazsin. yani doğru şeyler yersen de...cevaplarınız için çok teşekkürler.ben sabahları 1 yumurta yiyorum.2. yumurtanın yerine yiyordum o muzu. o zaman yemiyim bende. ara öğün bende ayran ya da yoğurt yiyeyim.akşam yemeğini daha erken yememin imkanı yok çalıştığım için. Birde bu şekilde deneyelim bakalım. Zaten ilk defa diyet yaptığım için çok amatörüm bu konuda
arkadaşlar günaydın.
dün öğlen ızgara köfte yanında salata ve meksika fasulyesi garnitur.
akşam zeytinyağlı kereviz yoğurt, kibrit kutusu büyüklüğünde helva
bu sabah :1 yumurta ,peynir ,zeytin ve şekersiz çay.
bugün diyetin 4.günündeyim. sıfır ekmek.
1 kilo bile verememişim. Neyi yanlış yapıyorum kızlar ??
kolay gelsinselam kızlar bugün işte o kadar yoğunum ki anlatamam ne var ne yok diye merak ettim
sabah kahvaltım: sadece 2 yumurta
kız bu ara diş çıkarıyor sanırım sabaha kadar saat başı kalktı ve çok huysuz o yüzden kahvaltıyı ayrıntılı yapamadım
öğle yemeğim: karataya hiçççç uygun olmadı yemekler çok kötüydü ve ben tost yedimama akşam sadece çorba içip telafi etcem inşşş
2 yumurta bana fazla geliyor ama yiyeyim artık. bu şekilde kilo veremedim. siz ne güzel kilolar vermişsiniz. darısı başıma artık :)Canim bi de kahvaltı en önemli öğün tam yapmalısın üç yumurta bile yiyebilirsin. Öğünlerde iyice dot aralarda ne kadar uzun zaman açıkmadan gecirirsrn o kadar verirsin
sağlık olsun canım üzülme bende birkaç gün yazamıyacam çünkü evimde tadilat var onunla ugraşıcaz sonrada temizlik yapıcam artıkevet iş yerinde zor olur. canan karatay sabah erken kalkıp kkk yapıp yürüyerek ise gidiyirmus . öğlen kuruyemiş yiyormuş yemek yerine . iş yerinde yemek yemiyirmus o da. akşam yine evde normal yemek yiyormus. :)
size söylemem gerek vicdan azabı cekiyorum annemler geldi artık daynamadim ... ne yedigimi yazmayaym ama kkk yapmadim
:)Saliha iş yerine yiyecek sokmak yasak bol güvenlikli bir yerde çalışıyorum da :) :)
sağlık olsun canım üzülme bende birkaç gün yazamıyacam çünkü evimde tadilat var onunla ugraşıcaz sonrada temizlik yapıcam artık
teşekkür ederim canım sevindim hadi bakalım sanada kolay gelsin öptümmdunden beri spor yapıyorum. kaçamak yok. kolay gelsin . :)
Allah kolaylık versin.Tahmin bile edemezsin :) :)
Cezaevi desemmm
himm .. anladım. gül ablanim rahatsizligindandi değil mi?Sen verirsin de ben zor hormonları m metabolizma m la bir olup beni engelliyorlar
Tatlim herseyi mevsiminde tüketmelisin domates salatalik olmamali havuc tur vs.kis sebzeleri munkun oldukcabugün kahvaltıda
15 adet zeytin
domates
1 salatalık
1 muz
şekersiz çay içtim
akşamda
mercimek çorbası
yogurt yedim
spor yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?