Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten genel olarak hepimizde insulin direnci var . 2saatte 1 ağzına bir şeyler atan kim varsa direnç oluşmuş demektir. . vücuduna şeker sokmazsan bunu kolaylıkla atlatirsin. insulin seviyesi 5 olmalı . sanırım gül abla 3 ayda 7 sen 5 dusurdum demişti. yanlis hatirlamiyorsam. ..
zeze ii geceler ....öpücükler
bu arada teşekkür ederim hoşbulduk :)hoşgeldiniz . siz de bildirim yapın sizi d ekleyelim listeye
yooo karatay kahvaltisi gibi yapmiyorum ama karatay gibi yaparsam 5-6 saat hic acikmiyorum onuda denedim simdilik kafamda otuturmaya calisiyorum...3, 5 saat az aslında demek ki yanlis bi şeyler var. karatay da min. 5 saatde acikman gerek :)
bizimle basla bugün .yediklerni yaz bakalım eksikler ne ?
ben de senin gibiyim üst ksmim şişko . artık ben de upper body yapıyorum. ise yarıyor sanırım . ama bebek emzirme olayı bitsin ameliyat olmak istiyorum eşimi razı edersem . yan etkisi olursa diyip duruyor ama artık üst ksmim yüzünden omuzlarim egrildi
:) :)Aşk olsun Saliha en az bana nazar boncuğu koymuş sun haftaya sırf senden boncuk alabilmek için daha çok zayıflıcam
HOŞBULDUK:)hoşgeldiniz alphinrosa ... ekleyemedim
:)
siz bugünkü kilonuzu unutmayın haftaya 1haftalık olmuş olur :)
hayırlı olsun . zaten abur cubur yemek biraz alışkanlık biraz da insulin direnci yüzünden .
Aramiza hosgeldiniz...kitaplari okuduguna gore beyne format atma zamani da gelmis demektir...o gobek eninde sonunda gidecek ben 79 dan fzalaydim 62 oldum yag tulumu gibi bir gobek vardi simdi normal kisilerin ki gibi oldu artik takinti yapmiyorum eskiye kiyaslayinca ama daha da kuculmesi lazimmerhaba arkadaşlar .bugün karatay diyetinde 1.günüm.beni de aranıza alıp listeye ekler misiniz?
başlangıç kg:67.5 hedef:60 (57 olsa yok demem)
kısaca bugüne kadar diyet olarak yaptıklarım:
ilk hamileliğime 57 kg ile başladım,karbonhidrat tutkum sayesinde 2.hamilelikten sonra 72-74 kg oldum.diyetisyenle 3 ayda 62kg oldum.sonra 67 bir diyetisyen daha anca 64kg.sonra pasta ve tatlılara dayanamayıp yine 72 oldum,birde 3.gebelik felan veremedim.bu arada iki diyetisyen tecrübem daha oldu iki ayda anca 64.7 oldum şimdi 67.5 kg ım.bir de aralarda beş günde beş kilo,pirinç lapası diyeti ve saçma sapan tamamen zarar diyet ilaçları ve bantları da var.
şu ana kadar hep ara öğünü olan diyetler yaptım.karatay kitabını okuyorum şu an .gül hanımı ve sizleri de büyük ilgiyle takip ediyorum.karatay mutfağı kitabına görede yemek yapmaya çalışıyorum.
acıkma olmadı ama sürekli ağzıma aburcubur olarak ne atsam isteği mi alışkanlığı mı bilemedim bundan kurtulmam lazım.
kocaman bir göbişim var hamile misin soruları çook üzüyor beni.başarı öykülerini okudukça daha bir heyecanlanıyorum.umarım devam ettiririm.önerilerinize açığım.
Karatay ile diger beslenme tarzinin arasindaki farki farketmissiniz karatay da en az 5 saat acikmiyorsunuz digeri de 3.5 saat te mideniz bulaniyor cunki kan sekerini yukselten seyler yiyorsunuz oda acliga neden o luyor...yooo karatay kahvaltisi gibi yapmiyorum ama karatay gibi yaparsam 5-6 saat hic acikmiyorum onuda denedim simdilik kafamda otuturmaya calisiyorum...
Canım liste icin tskurler bu hafta pek kilo veremedik ama bunada sukur artik haftaya kaldi umitler eline saglikhoşgeldiniz alphinrosa ... ekleyemedim
:)
siz bugünkü kilonuzu unutmayın haftaya 1haftalık olmuş olur :)
hayırlı olsun . zaten abur cubur yemek biraz alışkanlık biraz da insulin direnci yüzünden .
bende şaşkınım:) bir önceki hafta kilo almıştım bu hafta akşam yemeğini kestim açlıkta hissetmedim heralde o yüzden verdim galiba.yoksa çok zor kilo veren biriyim.inşallah siz daha fazla verirsinizLoveyou tebrik ederim bu hafta rekor sende;-);-)