Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben de spor salonuna gitmiyorum. 1 yılı aşkındır sporumu evde yapıyorum. Ben de ip atlayarak başladım, ama mutlaka ayakkabıyla atla, çıplak ayakla zararlı. İp birçok bölgeyi çalıştırıyor, çok yararlı. Ben 500 sonra 1000 atladım ama sen daha az atla. Başlangıçta az sayıyla başla sonra arttır. Leslieyi de arada yapıyorum, çok kardiyoya ihtiyacım olmadığı için fazla yapamıyorum, çoğunlukla bölgesel yapıyorum. Ama karın yağım içinde kardiyo yapıyorum biraz. Leslie ile çok kilo veren var, hatta forumda başlıklar var leslie ile ilgili, birbirimizi motive ediyoruz, yaptığımız sporları yazarak.

Şeker hastalarına Canan hoca meyveyi hiç yemeyin diyor.

Yoğurdu gece ancak şu şekilde yiyebilirsin, gece aşırı açlık çekiyorsan birşey yemezsen vücut kıtlık sinyali verir ve yine yağlar depoya depolanır, onun için aç kalmak daha kötüdür. En iyi seçenekte, ayran, yoğurt, süttür. Ama sütte probiyotikler yok oluyor, en iyisi yoğurttur. Açlık yoksa yememek gerekiyor, leptini engelliyor azda olsa.

Yediğimiz çoğu şey doğaldır tereyağ bal pekmez peynir zeytin zeytinyağı hepsi kayınvaldemin ürünleridir.(bal hariç balı Trabzondan getirtiyoruz)
Eğer balın yapıldığı yere %100 güveniyorsanız, gözünüzle gördüyseniz, arıları glikozla, şekerle beslemiyorlarsa, doğal haliyle yapılıyorsa yenilebiliyor, ama onu da bulmak çok zor.

Bizim köyümüzüm pekmezleri doğaldır şekersiz yapılır kendi şekeriyle o yüzden sormuştum
Pekmezin zararlı olmasının sebebi, kaynatılınca transa dönüşüyormuş, bütün vitaminleri ölüyormuş diyor Canan hoca.

Eveeeeet, ekmeksiz hamburgerim, çok lezzetli oldu. Yanında ki yeşil olanda ısırgan yemeği.

Eklentiler

• 10937388_1014880158527020_1428663393_n.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 101
  • 10950937_1014880198527016_406626101_n.jpg
    401,7 KB · Görüntüleme: 89
Ben sabah 10 da bir yumurta biraz cokelek ve manda kaymagi 3 kayisi bir ceviz ve az bisey badem ve bu saate kadar bisey yemedim 1 gibi acikmistim isom cikti yemedim simdide istahim.gitti

Teşekkür ederim. Ben açlık hissettiğimden değil de yağ yakımına faydası var diye yiyordum. Hem de gece uyku yapar rahat uyurum diye yiyordum ama bundan sonra normal şartlarda saat 8 den önce yerim. Gece acıkma koşulu gerçekleşirse yerim. Bilgilendirmeler için teşekkürler. İlgi için de.

benim leptin salgilanmasi şaşırdı bugün. misafir gelecek diye mercimek köftesi brokoli salata yapmıştım. bi türlü gelemediler bizde annemle oturup yemeye başladık. bulguru az tabi suyunu az koyunca mercimeğin kıvamı oluyor. tam doymadan eşim aradı dışarıda yiyecez diye misafirlerle yemeğe gittik akşam 17:30gibi bitti yemek işi .

akşam : mercimek kofte
ayran
köfte
salata

artık bol su.

Eline sağlık kedicim harika görünüyor ekmegin:)
Benim sabah muz peynir zeytin badem süt
Öğle 1,5 kase çorba salata yoğurt
Aksam köfte salata ... akşam yemek 7 de bitti ama sonra kızıma yedirirken 19:50 de iki köfte daha yedim çok pişmanım....

Aslında bazı uzmanlar yemeğin yanında yoğurdu yemeyin bazı vitaminlerin alınmasını engelliyor diyor, tek başına yiyin diyorlar ama karatayda ancak çok erken kalkıp 3 öğün yapanlarda mümkün olur. Ya da akşam yemeğini erken yiyip 8 gibi de yoğurdunu yersen olabilir, daha yararı olur hatta, ama karatayda dediğim gibi gece yemek çok açlık hissetmedikçe gerekli değil.

Teşekkür ederim. :)
Amaan sanki pasta yedin, 8'den önce yemişsin zaten. Bir daha yapmazsın, sorun etme bu kadar.
Sabah eksik, yeşillik salata olmalı.

Bu arada ben de bir ara gece yatarken yiyordum, başlıkta bir arkadaş benim kilo sorunum olmadığı için, göbek yağlarına iyi geldiği için sen yiyebilirsin demişti. Gülizar ablada izin vermişti. Bir ara yedim yatmadan önce, sonra yemedim, sanki şişiriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…