Ben de spor salonuna gitmiyorum. 1 yılı aşkındır sporumu evde yapıyorum. Ben de ip atlayarak başladım, ama mutlaka ayakkabıyla atla, çıplak ayakla zararlı. İp birçok bölgeyi çalıştırıyor, çok yararlı. Ben 500 sonra 1000 atladım ama sen daha az atla. Başlangıçta az sayıyla başla sonra arttır. Leslieyi de arada yapıyorum, çok kardiyoya ihtiyacım olmadığı için fazla yapamıyorum, çoğunlukla bölgesel yapıyorum. Ama karın yağım içinde kardiyo yapıyorum biraz. Leslie ile çok kilo veren var, hatta forumda başlıklar var leslie ile ilgili, birbirimizi motive ediyoruz, yaptığımız sporları yazarak.çocuğum küçük olduğu için bi de çalışınca spor yapacak vakit bulamıyorum kalan tüm vaktimi çocuğumla geçirmek istiyorum o yüzden de spor salonuna falan gidemiyorum acaba evde ip atlasam nasıl olurr leslie falan da duymuştum sizden özellikle kediciğin yorumlarını bekliyorumm :) :)
Şeker hastalarına Canan hoca meyveyi hiç yemeyin diyor.saliha bugün nette bir tarif buldum şeker hastaları ve insülin direnci olanları için akşama yapmayı düşünüyorum tarif şöyle :
- 2 adet yeşil elma
- 1 adet armut
- 30 gr kuru kayısı
- 5-6 adet çubuk tarçın
- 10 gr karanfil
- 1 adet limonun suyu
- elmaları ve armudu küpler halinde doğrayın.
Derin bir tencereye 1 litre su koyup, kaynatın. Kaynayan suyun içine doğranmış elmaları ve armutları koyun. Ardından limon suyu, çubuk tarçınları, kuru kayısıları ve karanfilleri ekleyin. 10 dakika kadar kaynatın.soğumaya bırakın.... sence nasıl
Yoğurdu gece ancak şu şekilde yiyebilirsin, gece aşırı açlık çekiyorsan birşey yemezsen vücut kıtlık sinyali verir ve yine yağlar depoya depolanır, onun için aç kalmak daha kötüdür. En iyi seçenekte, ayran, yoğurt, süttür. Ama sütte probiyotikler yok oluyor, en iyisi yoğurttur. Açlık yoksa yememek gerekiyor, leptini engelliyor azda olsa.Hanımlar ben dışardan takipteyim sizi de bir sorum olacaktı. Ben gece yatmadan önce bir kase yoğurt yiyorum. Evde kendi yaptığım yoğurt. Ama gece yemekle hata mı yapıyorum. 8 den sonra yememem mi gerekir. Gi si sıfırdı galiba ama
Eğer balın yapıldığı yere %100 güveniyorsanız, gözünüzle gördüyseniz, arıları glikozla, şekerle beslemiyorlarsa, doğal haliyle yapılıyorsa yenilebiliyor, ama onu da bulmak çok zor.Yediğimiz çoğu şey doğaldır tereyağ bal pekmez peynir zeytin zeytinyağı hepsi kayınvaldemin ürünleridir.(bal hariç balı Trabzondan getirtiyoruz)
Pekmezin zararlı olmasının sebebi, kaynatılınca transa dönüşüyormuş, bütün vitaminleri ölüyormuş diyor Canan hoca.Bizim köyümüzüm pekmezleri doğaldır şekersiz yapılır kendi şekeriyle o yüzden sormuştum
Eveeeeet, ekmeksiz hamburgerim, çok lezzetli oldu. Yanında ki yeşil olanda ısırgan yemeği.
Hayır, ben dolapta beklettim. Kapalı bir kapta.Çok lezzetli gözüküyor peki bunu bir günde tüketmemiz mi lazim
Ne kadar erken yersen o kadar iyi kilo verirsin, bir an önce birşeyler yemeye çalış.Ben sabah 10 da bir yumurta biraz cokelek ve manda kaymagi 3 kayisi bir ceviz ve az bisey badem ve bu saate kadar bisey yemedim 1 gibi acikmistim isom cikti yemedim simdide istahim.gitti
Teşekkür ederim. Ben açlık hissettiğimden değil de yağ yakımına faydası var diye yiyordum. Hem de gece uyku yapar rahat uyurum diye yiyordum ama bundan sonra normal şartlarda saat 8 den önce yerim. Gece acıkma koşulu gerçekleşirse yerim. Bilgilendirmeler için teşekkürler. İlgi için de.Yoğurdu gece ancak şu şekilde yiyebilirsin, gece aşırı açlık çekiyorsan birşey yemezsen vücut kıtlık sinyali verir ve yine yağlar depoya depolanır, onun için aç kalmak daha kötüdür. En iyi seçenekte, ayran, yoğurt, süttür. Ama sütte probiyotikler yok oluyor, en iyisi yoğurttur. Açlık yoksa yememek gerekiyor, leptini engelliyor azda olsa.
Akşam yemeği: 2 kase çorba salata
Aslında bazı uzmanlar yemeğin yanında yoğurdu yemeyin bazı vitaminlerin alınmasını engelliyor diyor, tek başına yiyin diyorlar ama karatayda ancak çok erken kalkıp 3 öğün yapanlarda mümkün olur. Ya da akşam yemeğini erken yiyip 8 gibi de yoğurdunu yersen olabilir, daha yararı olur hatta, ama karatayda dediğim gibi gece yemek çok açlık hissetmedikçe gerekli değil.Teşekkür ederim. Ben açlık hissettiğimden değil de yağ yakımına faydası var diye yiyordum. Hem de gece uyku yapar rahat uyurum diye yiyordum ama bundan sonra normal şartlarda saat 8 den önce yerim. Gece acıkma koşulu gerçekleşirse yerim. Bilgilendirmeler için teşekkürler. İlgi için de.
Teşekkür ederim. :)Eline sağlık kedicim harika görünüyor ekmegin:)
Benim sabah muz peynir zeytin badem süt
Öğle 1,5 kase çorba salata yoğurt
Aksam köfte salata ... akşam yemek 7 de bitti ama sonra kızıma yedirirken 19:50 de iki köfte daha yedim çok pişmanım....
Bu arada ben de bir ara gece yatarken yiyordum, başlıkta bir arkadaş benim kilo sorunum olmadığı için, göbek yağlarına iyi geldiği için sen yiyebilirsin demişti. Gülizar ablada izin vermişti. Bir ara yedim yatmadan önce, sonra yemedim, sanki şişiriyordu.Teşekkür ederim. Ben açlık hissettiğimden değil de yağ yakımına faydası var diye yiyordum. Hem de gece uyku yapar rahat uyurum diye yiyordum ama bundan sonra normal şartlarda saat 8 den önce yerim. Gece acıkma koşulu gerçekleşirse yerim. Bilgilendirmeler için teşekkürler. İlgi için de.
Saliha fazla bile geldi çok mu yemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?