• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın dün akşam 18.00 de bir turp ve bir havuç ,bol maydonoz kıvırcık yedim.
sabah 08:30
2 yumurta
çeri domatesi 2 tane
bir çengelköy salatası
bol kıvırcık maydonoz
8 adet zeytin
büyük dilim peynir
bir tane yeşil biber
kuruyemişim yoktu bugün akşam alcam
bol lep tinli bir gün diliyorum:KK52:

Benim kilo verme derdim olduğundan dikkatli yemem lazım tabi :) 8 den önce yemeye başladım. 8 den sonra su içiyorum sadece bir de bitki çayı.
Bu arada ben de bir ara gece yatarken yiyordum, başlıkta bir arkadaş benim kilo sorunum olmadığı için, göbek yağlarına iyi geldiği için sen yiyebilirsin demişti. Gülizar ablada izin vermişti. Bir ara yedim yatmadan önce, sonra yemedim, sanki şişiriyordu.

Öğle Yemeğim: 1 tabak tavuk döner
1 dilim tb ekmek :( :( çok acıkmıştım ya pirinç pilavı yiyecektim kötünün iyisi olarak ekmeği seçtim :(
1 bardak ayran
Çalıştığım yer itibariyle dışardan isteme ihtimalim yok evden getirme ihtimalim yok ya olana talim etcem ya da aç kalcam aslında tavuk döner de yemek istemezdim serbest gezen doğal tavuk değil sonuçta

Öğle Yemeğim: 1 tabak tavuk döner
1 dilim tb ekmek :KK43: :KK43: çok acıkmıştım ya pirinç pilavı yiyecektim kötünün iyisi olarak ekmeği seçtim :KK43:
1 bardak ayran
Çalıştığım yer itibariyle dışardan isteme ihtimalim yok evden getirme ihtimalim yok ya olana talim etcem ya da aç kalcam aslında tavuk döner de yemek istemezdim serbest gezen doğal tavuk değil sonuçta
bende aynı konuda sorun yaşıyorum.sabah kahvaltımı getiriyorum ama öğle akşam onlarıda hazırlayamam.senin gibi işyerindeki yemeklerden seçmeye çalışıyorum.

evet iş yerinde zor olur. canan karatay sabah erken kalkıp kkk yapıp yürüyerek ise gidiyirmus . öğlen kuruyemiş yiyormuş yemek yerine . iş yerinde yemek yemiyirmus o da. akşam yine evde normal yemek yiyormus. :)

:( size söylemem gerek :( vicdan azabı cekiyorum:( annemler geldi artık daynamadim ... ne yedigimi yazmayaym ama kkk yapmadim :(

evet iş yerinde zor olur. canan karatay sabah erken kalkıp kkk yapıp yürüyerek ise gidiyirmus . öğlen kuruyemiş yiyormuş yemek yerine . iş yerinde yemek yemiyirmus o da. akşam yine evde normal yemek yiyormus. :)

:KK43: size söylemem gerek :KK43: vicdan azabı cekiyorum:KK43: annemler geldi artık daynamadim ... ne yedigimi yazmayaym ama kkk yapmadim :KK43:
Keşke herkes Canan hoca gibi erken gidebilse evine. Çoğu kişi, 8'den sonra eve geliyor. Ben de çalışırken ilk başlarda işyerinde yaptım kahvaltımı, sonra baktım bekle bekle öğlene kalıyor kahvaltı, evde yapıp çıktım. İşyerinde sürekli pilav, makarna olunca, yemeğimi de evden getirmek zorunda kaldım. Çünkü eve 8'i 10 geçe geliyordum. :( İşyerinde saat 4-5 gibi yiyordum, erken yediğim için çok acıkıyordum, bazen 12 gibi kuruyemişim varsa atıştırırdım. Çanta taşımaktan sırtlarım ağrıyordu. Bir de 1 saat tıkış tıkış otobüs metrobüs.

eskiden liseye giderken okula yururduk geri gelirken de yururduk . dershaneye yururduk. unv d anca gezerdik. şimdi ise giderken araba ya da dolmuş :(

sabahtan beri spor yapiyrum evde karnım dışında çoğu yerim yanıyor:)

kedicim sırt ici ne yapmak lazım. benim ustum şişko alt kısım zayıf . youtube upper body yazdım çıkanları yaptım ama hep kollarim yandı . daha çok sırt ve orta kisimi nasıl yakarım?.

Merhaba, sonunda buraya katılmak nasip oldu. :KK52: Diyete de yeni başladım sayılır.
Bende 17 yaşındayım. 7 yaşından beri hep tombiş yanakları sıkılan tatlı bir kız oldum:KK12: 14 yaşından beridir kilo vermeye çalışıyordum ama yarım kalıyordu. Kahvaltılık gevrek denedim bir sonuç alamayınca sıkıldım bıraktım.3 ay şekerli gıda ağzıma sürmedim yine bir değişiklik yaşanmadı.6 öğünlü beslenme şeklini de denedim ama o da olmadı. En sonunda pes ettim. Daha sonra zaten bir yakınımı kaybetmemle kendimi yemeğe verdim daha çok kilo aldım. 83 kiloya çıkmışım.Çevremin bana kilo ver baskıları da çoğaldı.Hele ki annem.Üzülüyordum ama nasıl harekete geçeceğimi bilmiyordum. Ve herkesin inadına daha fazla yiyordum.
Daha sonra bir ay önce Karatay Diyeti'ni duydum. Ama pek kulak asmadım sonuçta ekmeksiz yaşanılır mıymış yahu :KK42:

En sonunda yılbaşı akşamı bir sürü şey yedim midem bulandı ve yattım. Sabah birden bire erkenden kalkıp kendime bir söz verdim bu fazlalıklardan kurtulacağım bu yıl da bana diğer yıllar gibi 10 kilo hediye etmeyecek :KK20:
29 gündür uyguluyorum 5 kilo kadar verdim. Şimdiden hafiflediğimi hissediyorum. Hem de diyet yaptığımı hiç hissetmiyorum. Zaten Karatay Diyeti bana diyetten ziyade sağlıklı yaşama biçimi olarak geliyor.
Evet , ekmeksiz de yaşanabiliyormuş. :KK52:

Merhaba, sonunda buraya katılmak nasip oldu. :KK52: Diyete de yeni başladım sayılır.
Bende 17 yaşındayım. 7 yaşından beri hep tombiş yanakları sıkılan tatlı bir kız oldum:KK12: 14 yaşından beridir kilo vermeye çalışıyordum ama yarım kalıyordu. Kahvaltılık gevrek denedim bir sonuç alamayınca sıkıldım bıraktım.3 ay şekerli gıda ağzıma sürmedim yine bir değişiklik yaşanmadı.6 öğünlü beslenme şeklini de denedim ama o da olmadı. En sonunda pes ettim. Daha sonra zaten bir yakınımı kaybetmemle kendimi yemeğe verdim daha çok kilo aldım. 83 kiloya çıkmışım.Çevremin bana kilo ver baskıları da çoğaldı.Hele ki annem.Üzülüyordum ama nasıl harekete geçeceğimi bilmiyordum. Ve herkesin inadına daha fazla yiyordum.
Daha sonra bir ay önce Karatay Diyeti'ni duydum. Ama pek kulak asmadım sonuçta ekmeksiz yaşanılır mıymış yahu :KK42:

En sonunda yılbaşı akşamı bir sürü şey yedim midem bulandı ve yattım. Sabah birden bire erkenden kalkıp kendime bir söz verdim bu fazlalıklardan kurtulacağım bu yıl da bana diğer yıllar gibi 10 kilo hediye etmeyecek :KK20:
29 gündür uyguluyorum 5 kilo kadar verdim. Şimdiden hafiflediğimi hissediyorum. Hem de diyet yaptığımı hiç hissetmiyorum. Zaten Karatay Diyeti bana diyetten ziyade sağlıklı yaşama biçimi olarak geliyor.
Evet , ekmeksiz de yaşanabiliyormuş. :KK52:
17 yaşında bu kadar güzel bir anlatım tebrik ederim seni. sen zaten başarmışsın,bundan sonrası devam etmek,içindeki sesi dinle.

eskiden liseye giderken okula yururduk geri gelirken de yururduk . dershaneye yururduk. unv d anca gezerdik. şimdi ise giderken araba ya da dolmuş :KK43:

sabahtan beri spor yapiyrum evde karnım dışında çoğu yerim yanıyor:)

kedicim sırt ici ne yapmak lazım. benim ustum şişko alt kısım zayıf . youtube upper body yazdım çıkanları yaptım ama hep kollarim yandı . daha çok sırt ve orta kisimi nasıl yakarım?.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sirt-gogus-kol-videolari.770229/
Bu konuda back yazan videolarda sırt çalışıyor. Ama tabi kardiyo (yürüyüş, koşu, ip atlama gibi egzersizler) ile birlikte yapılırsa yağ yakımı oluyor. Bölgesel egzersizler sıkılaştırıyor o bölgeyi. Bununla birlikte kardiyo yapınca yağ yakımı ile birlikte sarkmadan inceltebilirsin. Sırt egzersizlerinde de kol çalışıyor. Mesela şınavda sırt ve birçok bölge çalışıyor. Yine dumbellar elde kolları yana açtığın bir egzersiz var sırt için onu yaparkende yine kollar çalışıyor ve göğüste çalışıyor, sıkılaşıyor. Örnek resimdeki gibi. Paylaştığım linkte güzel egzersizler var.

Eklentiler

• Screen shot 2014-12-22 at 12.30.51 PM.png
    Screen shot 2014-12-22 at 12.30.51 PM.png
    227,3 KB · Görüntüleme: 84
teşekkür ederim hemen bakiyim yapayım göğüs sikilasmasi da iyi olacak :)

Back