• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bizim köyümüzüm pekmezleri doğaldır şekersiz yapılır kendi şekeriyle o yüzden sormuştum

ben daha önce gül ablaya sormuştum. bizim de doğal şeker konmaz kendi şekeri ile kaynatilir.ama gügül abla kilo verme döneminde yasak dedi. bal için de kilosu 1000-2000 lira olanlar doğal olanlar dışında yasak dedi. yani ben ondan duydugumu söylüyorum :)

kac kilosunuz ? yemeyin yaa ne olacak ki:) tatlı yiyince insulin direnci kırılmaz ki...

ben daha önce gül ablaya sormuştum. bizim de doğal şeker konmaz kendi şekeri ile kaynatilir.ama gügül abla kilo verme döneminde yasak dedi. bal için de kilosu 1000-2000 lira olanlar doğal olanlar dışında yasak dedi. yani ben ondan duydugumu söylüyorum :)

kac kilosunuz ? yemeyin yaa ne olacak ki:) tatlı yiyince insulin direnci kırılmaz ki...
Saliha sen tlfondami griyosun rahat yazabiliyomusun bari

yaa çok zor yazıyorum. arada sayfa kapaniyor. s3 benim ....note3 var kardeşimin s4 var eşimin onlardan çok rahat giriliyor ama. :)

Saliha Hanım madem öyleyse yememeye çalışırım içinde şeker olmayınca kafam karışmıştı da ondan sordum

maşallah ne güzel kilonuz:) selamlar :)

dün akşam yatmadan önce bir bardak süt içtim yasak mıdır?
öğle yemeği 2 kase mercimek çorbası ve bir kase mevsim salatası üzerine de yeşilçay

Hanımlar ben dışardan takipteyim sizi de bir sorum olacaktı. Ben gece yatmadan önce bir kase yoğurt yiyorum. Evde kendi yaptığım yoğurt. Ama gece yemekle hata mı yapıyorum. 8 den sonra yememem mi gerekir. Gi si sıfırdı galiba ama

8den sonra bi şey yenmez ama eğer acliginiz varsa süt v yogurt yenebilir.

çocuğum küçük olduğu için bi de çalışınca spor yapacak vakit bulamıyorum kalan tüm vaktimi çocuğumla geçirmek istiyorum o yüzden de spor salonuna falan gidemiyorum acaba evde ip atlasam nasıl olurr leslie falan da duymuştum sizden özellikle kediciğin yorumlarını bekliyorumm :) :)

Bi sorum olacak acil cevap istiyorum .süt ve yoğurt öğün aralarında istenildiği kadar tüketilebilir miyiz.

ben 30 yasindayim . :) saliha diyebilirsiniz rica ederim.

bulguru3 kaşık kadar tüketiyorz . haftalık. :)
saliha bugün nette bir tarif buldum şeker hastaları ve insülin direnci olanları için akşama yapmayı düşünüyorum tarif şöyle :
  • 2 adet yeşil elma
  • 1 adet armut
  • 30 gr kuru kayısı
  • 5-6 adet çubuk tarçın
  • 10 gr karanfil
  • 1 adet limonun suyu
  • elmaları ve armudu küpler halinde doğrayın.

Derin bir tencereye 1 litre su koyup, kaynatın. Kaynayan suyun içine doğranmış elmaları ve armutları koyun. Ardından limon suyu, çubuk tarçınları, kuru kayısıları ve karanfilleri ekleyin. 10 dakika kadar kaynatın.soğumaya bırakın.... sence nasıl :kk77::kk77::kk77:

Back