Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Nerdeeeeee o kadar kg veerdim en az gobekten incelmis top gibi duruyor o olmasa daha zayif dururum ama var iste

Sabredeceğiz artık. Demekki bizde en son göbekten gidiyor. Sonunda gidecek, hem spor hemde Karatayla inşallah. Hareket yaparken karın kaslarınızı sıkı tutmayı unutmayın, çok işe yarıyor, böyle yapmak gerekiyor.

Karatay, soğuk algınlığı için, bağışıklık sistemini güçlendirecek kelle, paça çorbası. Sakatatta D vitamini varmış, onuda tüketeceklermiş. Grip aşısını önermiyor. Programı mutlaka izleyin, önemli bilgiler var.

Hakan Çelik ile Hafta Sonu Keyfi
07-12-2013

Son düzenleme:
Burası akşam daha hareketli :))
Bebek olunca akşamları gelirim zaten ben :))

Sabah,kkk
Öğlen,2 adet lahmcn..mercimek çorbası -salata-ayran
Akşam,tarhana çorbası-patlıcan dolması-kısır-yoğurt az az yedim..
Aralarda; kahve-bitterçikolata-erik kurusu-limonlu su ve çok su içiyorum zaten..

Akşam yoğurt mayaladım,ıspanaklarım vardı onları temizledim haşladım..Yarına hazır ettim :))

Ne güzel spor yapıyorsunuz imreniyorum valla,ben sadece yürüyüş yapabiliyorum ..doğumdan sonra eskisi gibi plates yapmaya devam edicem..Plates yapmayı çok seviyorum,çok rahatlatıyor..Son 2 ayımda eğer imkan bulursam platese yazılmayı düşünüyorum,çalışırken gitmek zor oluyor,evde olursam rahat rahat giderim..hamile olanlarda hoca eşliğinde yapılmasını tavsiye ediliyor..

Herkese iyi geceler..

Pilates yapman hem bebek hemde senin için daha iyi olur. Hamilelere ayrı program yapılıyordur, daha dikkatli olmak gerektiği için güvendiğin bir yere yazılıp, iyi araştırman gerekiyor.

Canim sen gunduzleri yuruyorsun aksamda evde kosturmacan var o halinle yine iyisin massallah...cogu ev hanimlari bile senin yaptigini yapmiyor...aksama kadar evde komsularla laklakla vakit geciriyorlar ne yuruyus ne kosturmaca hic bisey yok ama bi sorsan is bitmiyor diyorlar biz nasil bitiriyoruz diyorum hem iste calis hem evde calis...bugun zahideyle yetis hayata da bir bayan cikti detoks tarifi veriyordu isim vardi bakamadim sonuna yetistim ev hanimlarina diyorki, evde yapacaginiz sohbeti yuruyuste yapin gunde yarim saat ayirin kendinize sagliginiz icin

Hoşgeldin canim, gece daha rahat oluyor gel katil sende bize..gerçi dedigin gibi bebek olunca gecen gunduzune karışacak.ben gece 3'te hem bebegi sallayip hemde uykum açılsın diye az gezmedim kk'da:)
Su an 1.5 yasinda çok şükür artik yavaş yavaş 23 ile 24 arasi uyuyor artik.benim için büyük nimet bu durum.umarim bol uykulu bi bebegin olur.
Bi arkadasimda 4 aylik gebe ve plates yapiyor spor salonunda hoca yardimiyla..

O ev hanımları iş yapmadiklari için işleri bitmiyor abla.cok kiziyorum böyle tembel bayanlara.her gün 6 saat uykuyla gezerim.buyuk oglumu okula gonderince asla uyumam huyum değil..yemeğimi yaparim ses yapmadan bebek uyanana kadar evi toplarim.o gün sabah komşu geldi habersiz aaa bu saatte mutfagin tertemiz diyor:)

Çok güzel yaa şu numaratörlü ipten bende istiyorum. Plates seti alirsam set halinde içinde olanlardan alacagim..

Çocuk gibi hissediyorum kendimi surekli şikayet ediyormuşum gibi geliyor ama 2/3'ü de yaptım. .ne halt yemeye giristim bu jilliana diyorum

izlicem sağol canm.. keşke senin gibi olabilsemm mydenizzz ve sana çok imreniyorum gerçekten maşallah diim

Sağol canım ben kedi gibi olamam ama. ..
Sporu zamanla rayina oturtursun, oyle birden olmuyo malesef..
Geçmiş 10 kiloyu verirken haftada 5 gün yuruyordum .sporsuz bende kilo veremeyenlerdenim

Şikayet edilmeyecek gibi değilki. :) Ben dayanamayıp yarısına gelmeden bırakmıştım. Aslında kendi yaptığım programımda kalmıştı aklım. :) Çok araştırmıştım hangi hareketleri yapmalıyım kendime uygun. Onun için başka şeye geçmek istemedim. Zaten gözümü korkuttu, çok fazla hareket olunca. :)
Sağol canım ben kedi gibi olamam ama. ..Sporu zamanla rayina oturtursun, oyle birden olmuyo malesef..Geçmiş 10 kiloyu verirken haftada 5 gün yuruyordum .sporsuz bende kilo veremeyenlerdenim
Aslında ben senin gibi olamam. Maaşallah hergün sabırla yaptın jillianı. Ben hergün 5 tibet, haftada 3 gün gibi de söylediğim hareketleri yapıyorum. Tibet hareketleri zaten 10 dk. sürüyor. Sen hergün 25-30 dk jillian yapıyorsun dinlenmeden. :)

Numaratörlü çok rahat oluyor. Benim aldığım ipin numaratörlü tarafını sağ elde tutmak gerekiyor. Yanlış tarafta tutulursa 999'dan geriye gidiyor. :)

Kızlarrrr 😊 sucuklarım ueni bitti doldurdum şükür. Hava kalmasın diye eşimle baya uğraştım. Makine yine de kolaylık huniyle olacak iş değil yani insan kafayı yer

canım akşam teldin girdiğim için resimleri görmemiştim ellerinize sağlık çok güzel olmuş...afiyetle yeyin

Bende ev hanımıyım iş gerçekten bitmiyor çünkü 2,5 yaşında oğlum var sabah altıda ayakta oluruz biz benim evim akşamdan derli topludur toplamadan yatmam ama gel gör ki ben sabah yatağımızı toplayana kadar oğlum bütün odalara oyuncaklarını yayar:) ben toplarım o döker beraber toplarız yine döker:) akşama kadar bu 20 kere oluyordur abartmıyorum onun dışında evimi siler süpürürüm öğleden önce akşam yemeklerimi hazır ederim işim bitti ohh diyemem bir tek oğlum öğlen uyuyunca ohh derim iki saat onda da uykum yoksa egzersiz yaparım iş varsa ütü varsa onu yaparım oğlum uyanır onun yemeğini yediririm oyuncaklar yine ortada olur üstü kirlenir yediklerini döker örtü serdiğim halde başarır iki kere ev süpürdüğüm olur:)) yani acımasız olmuş azcık evet benim işim oğlum doğduğundan beri bitmiyor o doğmadan önce öğleden sonram boş olurdu hobilerimede sporumada zaman ayırırdım:)) Rabbim yokluğunu göstermesin büyüyecek bu günlerini özlüycem:)) bütün ev hanımlarını genellemeyelim lütfen.

O kadar spor yapiyorsun hala gobek var diyorsun 46 kg olmana ragmen ....senin gobegin gitmiyorsa bizimki hic gitmez bosa kkendimizi yormasakmi ki. :)
Ablacım bence kedicik de göbel bömek yok ban ona kanaat getirdim. Kendi hüsnükuruntusu olmasın göbek. Bir arkadaşım vardı incecik çıta gibi benim göbeğim var derdi hani derdik iki büklüm eğilip deri kıvrımlarını gösterirdi limon kadar Kedicimde göbek dedikçe aklıma o kız geliyor.

Herkese selam olsun bende karatay diyeti yapıyordum bir ara sonra bıraktım çok uzun sürmedi:) şimdi bir düşük yaşıyorum 7 haftalık bebeğimin kalbi durmuş o yüzden yeniden hamile kalmadan fazla kilolarımı vermek istiyorum kahvaltım tam karatay oluyor çünkü çok tutuyor iki öğün yiyorum en azından dün başladım iki öğün yetti:)) ekmek yok karbonhidrat yok bir tek patatese dayanamıyorum

Size kolaylıklar diliyorum. Aynı şeyleri nadiren ben de yapıyorum. Bizimkisi bakan değil ama Italya'dan iş arkadaşları geliyor. Sabah onları otelinden alıp beraber müşterilere git akşam yemek faslı cart curt. Ki sizinkiler daha ağır misafir biz en azından sohbet edip eğleniyoruz arada Bu bitter çikilata işini sevdim

Hoşgeldiniz. Size çok geçmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…