Okuduğumu hatırlıyorum ama ne okuduysam bir kelimesini bile hatırlamıyorum. :))) Bakayım kitaba tekrar.
canım kitabı işyerindeki pc ye kaydetmişim...face den atarmısın evdeki pc yede kaydedeyim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuduğumu hatırlıyorum ama ne okuduysam bir kelimesini bile hatırlamıyorum. :))) Bakayım kitaba tekrar.
canım kitabı işyerindeki pc ye kaydetmişim...face den atarmısın evdeki pc yede kaydedeyim...
Taşdevrini mi atayım?
KAHVALTI 08:00
Fındık
Elma
Havuç
Tulum peyniri
Yeşil Zeytin
Süt Kaymağı
Yumurta haşlanmış, yemeyi düşünmüyordum ama atmamak için yedim :)
Siyah çay
13:17
Küçük parça çeçil peyniri, tadı kötüydü
Fındık
Tarçın, melisa çayı
17:00
Ton balığı 80 gr.
Mücver, unsuz ama yemek gibi oldu, toparlanmadı bu sefer, fazla tuzlu olmuş tamamını yiyemedim
Tahin helvası
Karbonatlı Su
SU
Benim midemin kötü olmasının sebebi, açlıktan başka, aspirin içmiştim öğlen ondan da olabilir. Yeni aklıma geldi.
Bugün yediklerimden pek memnun kalamadım.
hayır canım onu atmıştın mesajlarda buldum da karaty kitabı yok
herkese iyi akşamlarr.. gündüzleri giremiyorum artık akşam gelince de oku oku bitmiyor dün akşam kendimi cezalandırmıştım ya spor yapmıyorum diye hemen kalktım 100tane oklava hareketi yaptım.. 20şer dafada bacak hareketleri az oldu ama hiç yoktan iyi demi
birazdan da leslie yapıcam... menümm
sabah kalkar kalkmaz 4tane ıslatılmış gün kurusu ve suyunu içtim
7.15te kkk limonlu çay eşliğide
sonra kendimi bi deneyim bakalım ne kadar dayanabiliyorum dedim ve saat 13.00 da çok az kayısı çekirdeği yedim
15.30gibi acıktım tarçınlı yoğurt yedim
akşam 7.00da da kuru fasülye, havuçlu turplu bol limonlu zeytinyağlı salata. yanında yoğurt ve kuru soğan...
bugün yedikyerim garip olmamış demi saatleri daha doğrusu
100 tane çok iyi. Tarçınlı yoğurt nasıl oluyor lezzetli mi?
benim hoşuma gidiyor.. sende tarçını seviyodun çayını filan onuda seversin bence
Yolladım.
Iyi aksamlar arkadaşlar
Umarim hepiniz iyisinizdir.oku oku anca bitti. .
Once detoksu yazayım, daha önce 2 kez yaptim ve çok kolay zevkli geldi.bu ayran çorbasıni annem çok yapardi uugulamasi cok kolayda önemli olan Karatay a uyup uymamasi..
Neyse bi ara yapayim baride aklimda kalmasin..benden 1 kilodan fazla gitmisti yaptigimda..
Bu arada menumu hiç yazmasam daha iyi aslinda gelsin tokatlarrrrr
Sabah kkk yaptim
Günüm vardi orda sevdiğim bi hamur işi vardi malesef yidimmm
Bide kurabiye
Aksamda yogurt çorbası mantarli tavuk ve nar yedim.
Su az ama tamamlayacagim..spor malum ilerleyen saatlerde jillian 2/3
herkese iyi akşamlarr.. gündüzleri giremiyorum artık akşam gelince de oku oku bitmiyor dün akşam kendimi cezalandırmıştım ya spor yapmıyorum diye hemen kalktım 100tane oklava hareketi yaptım.. 20şer dafada bacak hareketleri az oldu ama hiç yoktan iyi demi
birazdan da leslie yapıcam... menümm
sabah kalkar kalkmaz 4tane ıslatılmış gün kurusu ve suyunu içtim
7.15te kkk limonlu çay eşliğide
sonra kendimi bi deneyim bakalım ne kadar dayanabiliyorum dedim ve saat 13.00 da çok az kayısı çekirdeği yedim
15.30gibi acıktım tarçınlı yoğurt yedim
akşam 7.00da da kuru fasülye, havuçlu turplu bol limonlu zeytinyağlı salata. yanında yoğurt ve kuru soğan...
bugün yedikyerim garip olmamış demi saatleri daha doğrusu
Iyi aksamlar arkadaşlar
Umarim hepiniz iyisinizdir.oku oku anca bitti. .
Once detoksu yazayım, daha önce 2 kez yaptim ve çok kolay zevkli geldi.bu ayran çorbasıni annem çok yapardi uugulamasi cok kolayda önemli olan Karatay a uyup uymamasi..
Neyse bi ara yapayim baride aklimda kalmasin..benden 1 kilodan fazla gitmisti yaptigimda..
Bu arada menumu hiç yazmasam daha iyi aslinda gelsin tokatlarrrrr
Sabah kkk yaptim
Günüm vardi orda sevdiğim bi hamur işi vardi malesef yidimmm
Bide kurabiye
Aksamda yogurt çorbası mantarli tavuk ve nar yedim.
Su az ama tamamlayacagim..spor malum ilerleyen saatlerde jillian 2/3
Kedicigim ben telden giriyorum mydenizzz e gerekli smile leri yapamiyorum canim sen yaparmisin neler yemis yaaaaaaa
Senin yaptığını niye bulamıyorum ben.