• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sporlar tamam ama ogleden sonra leptin hic. Calismamis....:(....
Onun yerine 13 te duzgun biseyler yeyip 7 ye kadar dayansaydin leptin calisirdi...sen erken kahvalti yaptigin icin 2 ogun yapamazsin arada yari ogun yada arada tam aksam yarim yapman lazim canim

dayanabilir miyim diye merak etmiştim.. hafta sonu 2oluyorda hafta içi malesef:50: eski düzene devam..

leslie ile walk away the pounds. 3mil weight losswalk yapıldı..70tane oklava hareketi 20şer defa bacak hareketi makas. 50defa havada pedal çevirme :34: bunlar gittikçe artacak inşallah.. bu arada 750ml su bitti spor sırasında:32:

bir hareketi bitirip diğerine başlayınca eşim en son dayanamadı rambo gibi oldun durmadan hareket yapıyosun dedi:52::52::1:

Son düzenleme:
En sevdiğim bu. :1:
[video=youtube_share;uOHvZjiDANg]http://youtu.be/uOHvZjiDANg[/video]

dayanabilir miyim diye merak etmiştim.. hafta sonu 2oluyorda hafta içi malesef:50: eski düzene devam..

leslie ile walk away the pounds. 3mil weight losswalk yapıldı..70tane oklava hareketi 20şer defa bacak hareketi makas. 50defa havada pedal çevirme :34: bunlar gittikçe artacak inşallah.. bu arada 750ml su bitti spor sırasında:32:

bir hareketi bitirip diğerine başlayınca eşim en son dayanamadı rambo gibi oldun durmadan hareket yapıyosun dedi:52::52::1:

Supersinnn, devamini dilerim canim..yalniz esinin yaninda yapmamani öneririm, destek değil köstek olabiliyorlar. o gün ne kadar komik gorunuyorsun farkinda misin diyo bana birileriii :1:
Gel sen yapta komik görün ,sorun değil dedim

Hakettim hakettim ne varsa gonderebilirsiniz az bana bunlar..of millet zayiflamissin dedikce!!! Gaza geldiiiim..nerem zayiflasiysa.halbuki jillian bacimla hoplarken bir daha kacamak yapmicam zor veriliyor diye soylenen bennn ne oldu bana bu gün anlamadım:(

O kadar jillian yap canin cikana kadar git kacamak yap hemde 2 tane canina yazik degilmi

:1::1::52: Bana da sporcu olacaksın diyorlar.

Youtube'da başka videolarda var, onları da izlemelisin. :1:

Supersinnn, devamini dilerim canim..yalniz esinin yaninda yapmamani öneririm, destek değil köstek olabiliyorlar. o gün ne kadar komik gorunuyorsun farkinda misin diyo bana birileriii :1:
Gel sen yapta komik görün ,sorun değil dedim

leslie yi yanında yapmadım zaten o oyun oynadı ben mutfakta yaptım. yapar mıyım hiç yanında:1: ama şu bacak hareketlerini içeri geçince aklıma geldi hemen uzanıp yaptım :1:

Kızlarrrr 😊 sucuklarım ueni bitti doldurdum şükür. Hava kalmasın diye eşimle baya uğraştım. Makine yine de kolaylık huniyle olacak iş değil yani insan kafayı yer:52:

Ellerinize saglik...ben huniyle ve tek basima yaptim gece 2 de bitti azdaha huniyi kafaya takacaktim :):):)

:):)....bu hafta temizlik yerine spor var...:) hemde rambo gibi :)

$1517457_766517940029911_1554238202_n.jpg
Spor malzemelerim. Numaratörlü ip, fitness eldiveni, dumbell. Dumbell kullanmayı pek sevmiyorum, belki ileride kullanırım. 2'şer kiloluk. Bunlardan ayrı olarak, kapı barfiks demiri ve hulahoop'um vardı ama kaldırmışlar, yer kaplıyor diye. :1:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 899365
Spor malzemelerim. Numaratörlü ip, fitness eldiveni, dumbell. Dumbell kullanmayı pek sevmiyorum, belki ileride kullanırım. 2'şer kiloluk. Bunlardan ayrı olarak, kapı barfiks demiri ve hulahoop'um vardı ama kaldırmışlar, yer kaplıyor diye. :1:

O kadar spor yapiyorsun hala gobek var diyorsun 46 kg olmana ragmen ....senin gobegin gitmiyorsa bizimki hic gitmez bosa kkendimizi yormasakmi ki. :)

O kadar spor yapiyorsun hala gobek var diyorsun 46 kg olmana ragmen ....senin gobegin gitmiyorsa bizimki hic gitmez bosa kkendimizi yormasakmi ki. :)

Karın yağları en son gider, hem kilosu fazla olanların daha çabuk gitmiyormuydu. :1:

Back