- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
iki gündür misafirlerim vardi , sabahlari karataya uygun yedim ama aksamlari misafir olunca pek karataya uyamadim, ama onun yerine spora basladim iki gündür ama malesef boynumu incittim galiba mekik hareketini yanlis yaptim. bugün basim ve boynum agriyor, niyetliyim gene sabah kahvaltimi tam yaptim , aksamada firinda tüm tavuk yapacagim, salatayla yerim belki birde corba olabilir. arkadaslar mekik yapmadan göbegimizi nasil eritebiliriz bilen varmi ya seneler önce oglumun dogumundan sonra sporla ve az yiyerek 8 kilo vermistim, o gün bugündür boyun agrisi cekiyorum, sakatladim kendi kendimi, iki gündür gene biraz mekik yapayim dedim hemen boynum agridi gene arti bas agrisi, bugün kendime izin verdim, yemek yapmak disinda bir is ypmayacagim, bu arada o kadar hantallasmisimki önceden 45 dakika bisiklet cevirirdim simdi 20 dakika ancak sürebildim, kendimi zorlamak istemiyorum bu sefer, yavas yavas artiririm.
Canım hoşgeldin geçmiş olsun merak etmiştim seni demek misafirdenmis..
Canım ayakta olan karin egzersizleri var, bacagini uzatip yukari kaldirarak..jillian 2 'de ayakta karın egzersiz ornekleri var tam sana göre. .programin hepsini değil de sadece sana uyanini yapabilirsin.birde yerde boynunu kaldirmadan makas hareketi falan var boynuna degil ,direk karin ve altkarin etkili...
Allah kabul etsin canım, menunde gayet güzel ama corbayi ekle derim.iftarda corbasiz için kurur (annecim gibi konustum)
Bende de içli köfte var.dun akşam bulguru yogurup attim dolaba birazdanda şekil verecegim..
Allahim en sevdiğim yiyeceklerden birini yiyip diyet yapmak ne hoş. .