Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Azarı işiteceğim galiba ama midem bulanıyordu, yeşil elma iyi geliyor diye eve gelince 1 tane kestim, yanında keten tohumlu yoğurt yedim. Saat 19:30 gibi.

herkese iyi akşamlarr.. gündüzleri giremiyorum artık akşam gelince de oku oku bitmiyor dün akşam kendimi cezalandırmıştım ya spor yapmıyorum diye hemen kalktım 100tane oklava hareketi yaptım.. 20şer dafada bacak hareketleri az oldu ama hiç yoktan iyi demi

birazdan da leslie yapıcam... menümm
sabah kalkar kalkmaz 4tane ıslatılmış gün kurusu ve suyunu içtim
7.15te kkk limonlu çay eşliğide
sonra kendimi bi deneyim bakalım ne kadar dayanabiliyorum dedim ve saat 13.00 da çok az kayısı çekirdeği yedim
15.30gibi acıktım tarçınlı yoğurt yedim
akşam 7.00da da kuru fasülye, havuçlu turplu bol limonlu zeytinyağlı salata. yanında yoğurt ve kuru soğan...

bugün yedikyerim garip olmamış demi saatleri daha doğrusu

100 tane çok iyi. Tarçınlı yoğurt nasıl oluyor lezzetli mi?

Iyi aksamlar arkadaşlar
Umarim hepiniz iyisinizdir.oku oku anca bitti. .
Once detoksu yazayım, daha önce 2 kez yaptim ve çok kolay zevkli geldi.bu ayran çorbasıni annem çok yapardi uugulamasi cok kolayda önemli olan Karatay a uyup uymamasi..
Neyse bi ara yapayim baride aklimda kalmasin..benden 1 kilodan fazla gitmisti yaptigimda..
Bu arada menumu hiç yazmasam daha iyi aslinda gelsin tokatlarrrrr

Sabah kkk yaptim
Günüm vardi orda sevdiğim bi hamur işi vardi malesef yidimmm
Bide kurabiye
Aksamda yogurt çorbası mantarli tavuk ve nar yedim.
Su az ama tamamlayacagim..spor malum ilerleyen saatlerde jillian 2/3

Hoşgeldin.
Jillian var, onunla açığı kapatırsın artık. Birazda koş evde.

Sporlar tamam ama ogleden sonra leptin hic. Calismamis........
Onun yerine 13 te duzgun biseyler yeyip 7 ye kadar dayansaydin leptin calisirdi...sen erken kahvalti yaptigin icin 2 ogun yapamazsin arada yari ogun yada arada tam aksam yarim yapman lazim canim

Kedicigim ben telden giriyorum mydenizzz e gerekli smile leri yapamiyorum canim sen yaparmisin neler yemis yaaaaaaa

Senin yaptığını niye bulamıyorum ben.

Hakettim hakettim ne varsa gonderebilirsiniz az bana bunlar..of millet zayiflamissin dedikce!!! Gaza geldiiiim..nerem zayiflasiysa.halbuki jillian bacimla hoplarken bir daha kacamak yapmicam zor veriliyor diye soylenen bennn ne oldu bana bu gün anlamadım

Kızlarrrr 😊 sucuklarım ueni bitti doldurdum şükür. Hava kalmasın diye eşimle baya uğraştım. Makine yine de kolaylık huniyle olacak iş değil yani insan kafayı yer

Eklentiler

• $image.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $image.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…