• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize..
kendimi çok suçlu hissettiğmden hiç bişe yiyesim gelmiyor. hafta sonu gibi hissetmiyorum hafta içi daha disiplinliyim.
Allah misafiri eksik etmesin başımızdan ama hem planlı değildi. cuma c.tesi pazarçokkkkkk yoruldum + kızım hastaydı istediğim gibi ilgilenemedim, kızımın hasta olması beni hem çok üzdü hemde daha çok yordu. Oruç tutacaktım hafta sonu. Kısmet artık. Perşembe günü kısmetse tutacağım.

çocuk hastalığı zor, ben hep onlar hasta olana kadar ben olsam derdim...biz hastada olsak ayaktayız onlara bakmak zorundayız ama onlar hemen çöküyorlar dirençleri yok...

afiyet olsun canım ben doyurucu bişey yedinmi anlamında sordum sen yarın yine yaz ...:52:doymuşsun en azından...
dahada çok var doğuma nasıl geçecek bu durumda...kendine getireceklerini akşamdan hazırlasan sabahta alıp çıksan olmazmı ki

Doydum doydum :)))
Durum onu gösteriyor sanırım,bir çeşitde olsa getiricem artık..Sebze getirsem yeter..çok sıkıldım gerçekten..

dünki menüm

sabah:56:.....KKK ve bir bardak süt

akşam:56: ...mercimek çorbası, bulgurlu lahana, keten tohumlu yoğurt ve bol yağlı salata, acı biber

spor :8:.......yok dizlerim şiştiği için yapamadım

sıvı:68: ....su 3 lt vardır, 3 bardak bol limonlu ıhlamur, yeşil çay

Sabah 8'de kahvaltı yaptım, 13:00 gibi biraz fındık, küçük parça çeçil peyniri atıştırdım. Midem kötü oldu şu an acıktım galiba. :) Akşam olsada yemek yesem, ne yiyeceğim oda belli değil zaten. :(

Sabah 8'de kahvaltı yaptım, 13:00 gibi biraz fındık, küçük parça çeçil peyniri atıştırdım. Midem kötü oldu şu an acıktım galiba. :) Akşam olsada yemek yesem, ne yiyeceğim oda belli değil zaten. :(

13.00 yemek yeseydin ya canım tam vaktiymiş...
acıkkınca leptin çalışmaz biliyorsun bişeyler atıştır daha erken eve gidincede yemek yersin...

dünki menüm

sabah:56:.....KKK ve bir bardak süt

akşam:56: ...mercimek çorbası, bulgurlu lahana, keten tohumlu yoğurt ve bol yağlı salata, acı biber

spor :8:.......yok dizlerim şiştiği için yapamadım

sıvı:68: ....su 3 lt vardır, 3 bardak bol limonlu ıhlamur, yeşil çay

Gül ablacım; sen öğlen yemiyorsun hiç sanırım..??

buzluktan cıkan dolmalar erimemiş bende kurutulmuş fasülye 2 bardak ayran ve 1 portakal yedim saat 16:00 da
oğle de sütlü türk kahvesi içmiştim arada adaçayı karbonatlı suyumu içtim şimdi kutuphaneye gıdıyorum
gül abla oğle yemeği yemiyosun sen ya yediklerinin miktarını da yazarmısın acaba ben az yiyorum ondan mı acıkıyorum:44:

Gül ablacım; sen öğlen yemiyorsun hiç sanırım..??

sabah kızım kalkarsa evde yapıyorum kalkmazsa 9.30-10.00 gibi işyerime götürüp orada kahvaltı yapıyorum akşama kadar acıkmıyorum akşamda 6 yada 6.30 gibi de evde yiyorum...başlarda 3 yapıyordum alışınca aylardır 2.....heyet olduğu zamanlar erken kalkmam gerekiyor o zaman 3 yapıyorum

buzluktan cıkan dolmalar erimemiş bende kurutulmuş fasülye 2 bardak ayran ve 1 portakal yedim saat 16:00 da
oğle de sütlü türk kahvesi içmiştim arada adaçayı karbonatlı suyumu içtim şimdi kutuphaneye gıdıyorum
gül abla oğle yemeği yemiyosun sen ya yediklerinin miktarını da yazarmısın acaba ben az yiyorum ondan mı acıkıyorum:44:

sabah kahvaltımı eksiksik yapıyorum yanında yeni yeni süt içmeye başladım
akşamda herkesin doyma ölçüsü farklı ben kendime göre yazayım...2 kepçe çorba, 1 kepçe ana yemek, 1 büyük kase yoğurt içine bazen nane bazen keten tohumu ve bol yağlı sirkeli limonlu salata,,,, salata olmayınca doymadım sanıyorum mutlaka yapıyorum ve sabah 9-10 a kadar hiç acıkmıyorum

sabah kızım kalkarsa evde yapıyorum kalkmazsa 9.30-10.00 gibi işyerime götürüp orada kahvaltı yapıyorum akşama kadar acıkmıyorum akşamda 6 yada 6.30 gibi de evde yiyorum...başlarda 3 yapıyordum alışınca aylardır 2.....heyet olduğu zamanlar erken kalkmam gerekiyor o zaman 3 yapıyorum

Anladım gül ablacım..senin işinde zor,heyet filan çok resmi işler sanırım :)))

Bu arada ben şekersiz türk kahvemle 2-3 parça bitter çikolata yedim..sanki kahve yanında yenilebilir diye hatırlıyorum..acaba yanlışmı biliyorum :))

merhaba hanımlar bugün geç kalktım.canım bir şey istemedi bende ceviz yedim sadece.
birazdan yürüyüşümü yapacağım sonra yemeğimi yerim(dünden dolmam kaldı).
2 gündür yatmadan önce de callanetic yapıyorum ,bugün 3. günüm.
herkese iyi akşamlar

13.00 yemek yeseydin ya canım tam vaktiymiş...
acıkkınca leptin çalışmaz biliyorsun bişeyler atıştır daha erken eve gidincede yemek yersin...

KAHVALTI 08:00
Fındık
Elma
Havuç
Tulum peyniri
Yeşil Zeytin
Süt Kaymağı
Yumurta haşlanmış, yemeyi düşünmüyordum ama atmamak için yedim :)
Siyah çay

13:17
Küçük parça çeçil peyniri, tadı kötüydü
Fındık
Tarçın, melisa çayı

17:00
Ton balığı 80 gr.
Mücver, unsuz ama yemek gibi oldu, toparlanmadı bu sefer, fazla tuzlu olmuş tamamını yiyemedim
Tahin helvası

Karbonatlı Su
SU

Benim midemin kötü olmasının sebebi, açlıktan başka, aspirin içmiştim öğlen ondan da olabilir. Yeni aklıma geldi.
Bugün yediklerimden pek memnun kalamadım. :37:

Anladım gül ablacım..senin işinde zor,heyet filan çok resmi işler sanırım :)))

Bu arada ben şekersiz türk kahvemle 2-3 parça bitter çikolata yedim..sanki kahve yanında yenilebilir diye hatırlıyorum..acaba yanlışmı biliyorum :))

hemde nasıl resmi....:27: heyet dediğim yabancı bakan ve yanında gelenler... :43: en az 3-4 gün sabah 7 de kalkıyoruz gece 1-2 de yatıyoruz iş biterse oda.....kalabalık toplantılarda sabah 3-4 oluyor büroyu kapatmamız o saatten sonra yat 2 saat sonra kalk yıne aynı işler koştur dur....canımız çıkıyor...:43:.....şu an sene sonu ve bakan değişimi var işler az bize dinlenme gibi geliyor normal insanların yaptığını yapmak...

kahvenin yanında %80 bitter yenebiliyor...

merhaba hanımlar bugün geç kalktım.canım bir şey istemedi bende ceviz yedim sadece.
birazdan yürüyüşümü yapacağım sonra yemeğimi yerim(dünden dolmam kaldı).
2 gündür yatmadan önce de callanetic yapıyorum ,bugün 3. günüm.
herkese iyi akşamlar

merhaba
kahvaltısız güne başlamak metabolizmayı yeteri kadar çalıştırmaz
karatay kahvaltısı %30 hızlandırdığı için mutlaka mutlaka yapılması gerekiyor,,, sabah yürüyüşü yapana kadar kahvaltı yapmak daha çok enerji harcattırırmış....

KAHVALTI 08:00
Fındık
Elma
Havuç
Tulum peyniri
Yeşil Zeytin
Süt Kaymağı
Yumurta haşlanmış, yemeyi düşünmüyordum ama atmamak için yedim :)
Siyah çay

13:17
Küçük parça çeçil peyniri, tadı kötüydü
Fındık
Tarçın, melisa çayı

17:00
Ton balığı 80 gr.
Mücver, unsuz ama yemek gibi oldu, toparlanmadı bu sefer, fazla tuzlu olmuş tamamını yiyemedim
Tahin helvası

Karbonatlı Su
SU

Benim midemin kötü olmasının sebebi, açlıktan başka, aspirin içmiştim öğlen ondan da olabilir. Yeni aklıma geldi.
Bugün yediklerimden pek memnun kalamadım. :37:

afiyet olsun canım
ton balığı gram yazdığına göre hazır :20:
kitapta ton balığı ile ilgili yeri oku istersen canım

Iyi aksamlar hepinize canlarim ,su an itibariyle sukur evime girdim ama iliklerime kadar dondummmmmmmmmmm,yuzumu hissetmiyorum,ellerim morardi eldivenlerin icinde yok boyle birsey.Ben bu yasimda bu kadar soguk gormedim yarabbim.Global bir soguk dalgasi var,rabbim cumlemizi korusun insaallah.Herseye ragmen binlerce sukur guzel prensesim bugun butun espirilerime gulerek cevap verdi,iste o kalbimin isinmasina yetti.Kaderim icin tovbe hicbirsey diyemem ama hayat,seni herseye ragmen yasagacagim diyorum ve bu baglamda fit ve estetik gorunmeyi kendime terapi olarak sectim ve Karatay mucizesine basladim.Binlerce sukurler olsun,en basta sizler olmak uzere butun guzel getirilerine.Tekrar hayirli aksamlar diliyorum canlarim.

Iyi aksamlar hepinize canlarim ,su an itibariyle sukur evime girdim ama iliklerime kadar dondummmmmmmmmmm,yuzumu hissetmiyorum,ellerim morardi eldivenlerin icinde yok boyle birsey.Ben bu yasimda bu kadar soguk gormedim yarabbim.Global bir soguk dalgasi var,rabbim cumlemizi korusun insaallah.Herseye ragmen binlerce sukur guzel prensesim bugun butun espirilerime gulerek cevap verdi,iste o kalbimin isinmasina yetti.Kaderim icin tovbe hicbirsey diyemem ama hayat,seni herseye ragmen yasagacagim diyorum ve bu baglamda fit ve estetik gorunmeyi kendime terapi olarak sectim ve Karatay mucizesine basladim.Binlerce sukurler olsun,en basta sizler olmak uzere butun guzel getirilerine.Tekrar hayirli aksamlar diliyorum canlarim.

offf orası daha soğukmuş...
prensese maşşallah :nazar:bugün yüzünüzü güldürmüş o size bir hafta yeter...inşallah dahada iyi olur...dualarımız sizinle

Back