günaydınlar herkese dün çok üşümüştüm hemen bugün grip oldum adaçayı içiyorum tarçın karanfil de attım içine
karbonatlı suyu bende içiyorum ama 500 ml ye yarım çay kaşığı atıyorum içmesi daha kolay oluyor bide yudum yudum değilde bianda içiyorum
sabah kkk yaptım 2 yumurtalı meyvemi oğleye sakladım portakal yicem
oğleye benimde patlıcan dolmam var fazla yapmıştım buzluğa attım ilk defa böyle denicem güzeldir umarım yanına ayran içerim kahvaltıyı 10da yapıyorum öğleyi 15.00 te akşamı 20.00 de szce bi problem var mı böyle olunca gece acıkmıyorum ama akşam yarım öğün değilde tam yapıyorum ondan mı kilo veremiyorum acaba yarım ogun yapınca da yatmadan acıkıyorum oturtamadım hala bide sadece sebze yiyince cabuk acıkıyorum ben yanına mutlaka et yemeliyim sizin menulerde coğunlukla sadece zeytinyağlı sebze ve yoğurt salata var ben neden sizin gibi değilim
geçmiş olsun canım bol limonlu sıcak su yada limonlu ıhlamur iç limon iyi geliyor gribe....
yemek saatleri uygun sen yeterki kaçamak yapma karataya uygun herşeyi doyana kadar ye ki gözün acıkmasın .....
senın kg fazla olduğu için tam yapsanda verirsin ben de başlarda tam yapıyordum ilk ay beş verdim...yeterki kaçamak olmasın
canım karataya göre hergün et yemek lazım proteın açısından ama herkes et sevmez mesela ben ...yemekte proteın ağırlıklı olursa daha kolay kg veriliyor....sen neyle doyuyorsan onu yap