günaydınlar herkese dün çok üşümüştüm hemen bugün grip oldum adaçayı içiyorum tarçın karanfil de attım içine
karbonatlı suyu bende içiyorum ama 500 ml ye yarım çay kaşığı atıyorum içmesi daha kolay oluyor bide yudum yudum değilde bianda içiyorum
sabah kkk yaptım 2 yumurtalı meyvemi oğleye sakladım portakal yicem
oğleye benimde patlıcan dolmam var fazla yapmıştım buzluğa attım ilk defa böyle denicem güzeldir umarım yanına ayran içerim kahvaltıyı 10da yapıyorum öğleyi 15.00 te akşamı 20.00 de szce bi problem var mı böyle olunca gece acıkmıyorum ama akşam yarım öğün değilde tam yapıyorum ondan mı kilo veremiyorum acaba yarım ogun yapınca da yatmadan acıkıyorum oturtamadım hala bide sadece sebze yiyince cabuk acıkıyorum ben yanına mutlaka et yemeliyim sizin menulerde coğunlukla sadece zeytinyağlı sebze ve yoğurt salata var ben neden sizin gibi değilim
Herkese Günaydın günümüz güzel gecsin inşallah, sevgilerrrr
Canim detoks derken şu meşhur herkesçe bilinen ayran detoksu...Karatay'a besinler uyuyor ama 2 saatte bir ayran iciliyor o kisim uymuyor...
Gül abla sen ne dersin? Cok biktim azicik motivasyon olsun diye yapmak istiyorum. Daha öncede yapmistim müthiş ödem attiriyor
Tarifinde bi sey yok, 4'er kaşık bulgur, nohut, yesil mercimegi haşlayıp koyu ayrana katiyorsun, icine 2 salatalik rendeliyorsun.butun gun bunu iciyorsun 2 saat arayla
canım o karatayda yok ama yiyecekler uyuyor ....yapılışı kg ya göre değişiyor kg lu olanlar ayda 2 gün üstüste kg su az olanlar ayda 1 gün yapmalıymış vücucu şaşırttığı için fazlası zararlıymış...
ben sabah kahvaltıda ek ekmek yemeden yaptım akşamda 8 den sonra yemeyi kestim... sen 1 gün yapabilirsin gerçi 2 gün yapınca bişey farketmiyor ben ilkinde 1 gün yaptım 400 gram ödem gitti kalıcı oldu, 2. sınde 2 gun yaptım 1200 gram gıttı normal beslenmeye dönünce 800 u geri geldi boşa 2 gun ezıyet etmeye gerek yok..
Yılbaşı benim yaşgünüm dün kocacım dedi ki sana ne hediye alıyım. Ben bir şey istemiyorum dedim ama bir yandan da sırıtıyorumSonra dedi ki sana 1 yıllık spor merkezi üyeliği alıyım mı? Spor hayatımda olmadığı için kilo veremiyorum. Hayatım çoook hareketsiz. Yazılsam mı acaba bir spor merkezine?? Yoksa param boşa mı gider. Çünkü bir zamanlar koşu bandı plates topu v.s almıştık evde yatıyor
Detoks deyince bu yaz yapmaya çalıştığım detoks geldi aklıma. Bir güzellik merkezine gittim, beslenme uzmanı aletli pasif jimnastik v.s paket program almıştım. Beslenme uzmanı dedi ki (üstelik kendisi diyetisyen bile değil meslekdaşmışız) metabolizmanı hızlandırmak için bir tokat atıcaz detoks yapıcaz. 4 günlük detoks. İlk 2 gün sadece ve sadece 5 saatlik aralarla yağsız ve tuzsuz haşlanmış patates. baharat atabilirsin ama tuz yağ asla. kafama hiç yatmadı ama yap dedim kendi kendime. O arada da evde misafir var bir yandan onlara yemek hazırlıyorum onlar yemek yerken ben tatsız patates bildiğin nişasta yani 1 gün hadi gitti 2. gün o patatesler boğazımdan inmedi yapmadım bıraktım. Sonraki 2 gün de yağsız tuzsuz ızgara tavuk yağsız yoğurt ve yağsız tuzsuz salata vardı. Detoks muuuu düşmanımın başına vermesinSonrasında aldığım paket programı tamamlamadan bıraktım oraya gitmeyi.
Karın yağlarına da yarıyormu?
Canlarimmmm hepinize yurekten merhabalar .Iyilik guzellik haberlerinizi okuyunca daha da iyi oldum .Rabbime hamd olsun Insaalah.Gulcugum o ne kadar harika bir gunaydin msj i oyle .Begeni bolumu sesli olsadi daha da iyi ifade edebilirdim.Gulhatunum verdigim tarif icin ellerine saglik tesekkur ederim .Canlarim benim rabbime emanet olunuz kismetse bu gun prenses kizimi ziyarete gidececim .Insaalah donunce tekrar gorusuruz canlarim benim.
merhaba,
güne güzel başlayalım diye hergün bişeyler bulup pozitif enerji vermeye çalışıyorum..
bugün en mutlu gününüz prensesi benim içiniyi haberlerini bekliyoruz
merhaba arkadaslar,
uzuuun bir aradan sonra Karataya dönüyorum.
buradada degisiklikler olmus?!
ben karatayi yarim yamalak yapmama ragmen, 3 ayda 6 kilo vermistim.
bazi sikintilardan dolayi ayrilip verdigim 6 kilodan fazlasini geri aldim.
simdi 3. kez kartayla fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
10 kilo verebilsem coook iyi olacak.
baslangic kilo 70, hedefim 60, boyum 1.63.
buradan ayrilirken en son 63 lerdeydim
bugünkü menüm:
kahvalti:
bir avuc ceviz
bir muz, bir elma, bir mandalina
ögle:
iki kasik bulgur pilavi
taze fasülye
c.tesi pazar yoktum. evden nete giremiyorum. hafta sonu çokkkk misafirim vardı ipin ucu kaçtı. en iyisi yazmayayım.
Pazartesi de kızım hastaydı işe gelemedim.
Sabah kahvaltı edemedim hastanedeydik.
Öğlen nohut yemeği ve çorba.
Akşam da 2baget.
Bu sabahta kahvaltı edemedim.
Öğlen tavuk şiş bulgur pilavı Domates Çorbası
Akşama Kıymalı karnıbahar salata yoğurt yapacağım inşallah.
c.tesi pazar yoktum. evden nete giremiyorum. hafta sonu çokkkk misafirim vardı ipin ucu kaçtı. en iyisi yazmayayım.
Akşam da 2baget.
Akşam da 2baget.
Yemek yedim 1 gibi,30 dk.yürüdüm..Ders kitabımı evde unutmuşum,sallanıyorum bugün..işlerde yok..
neler yedin.. doydunmu
bugünde kafanı dinle biraz...
Gül ablacım; mercimek çorbası içtim,lahmacun yedim ,artık menüleri ertesi gün yazıyorum daha düzenli duruyor :)) ondan yazmadım...
Son yediğim lahmacun olur inşallah :))) ondan da öğğ geldi..burada adam akıllı restoran v.s. yok...yapsalarda hep bişeyler kokuyor bana..
Tavuk-patates kızartması vardı yemedim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?