Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

geçmiş olsun canım bol limonlu sıcak su yada limonlu ıhlamur iç limon iyi geliyor gribe....
yemek saatleri uygun sen yeterki kaçamak yapma karataya uygun herşeyi doyana kadar ye ki gözün acıkmasın .....
senın kg fazla olduğu için tam yapsanda verirsin ben de başlarda tam yapıyordum ilk ay beş verdim...yeterki kaçamak olmasın
canım karataya göre hergün et yemek lazım proteın açısından ama herkes et sevmez mesela ben ...yemekte proteın ağırlıklı olursa daha kolay kg veriliyor....sen neyle doyuyorsan onu yap

canım o karatayda yok ama yiyecekler uyuyor ....yapılışı kg ya göre değişiyor kg lu olanlar ayda 2 gün üstüste kg su az olanlar ayda 1 gün yapmalıymış vücucu şaşırttığı için fazlası zararlıymış...
ben sabah kahvaltıda ek ekmek yemeden yaptım akşamda 8 den sonra yemeyi kestim... sen 1 gün yapabilirsin gerçi 2 gün yapınca bişey farketmiyor ben ilkinde 1 gün yaptım 400 gram ödem gitti kalıcı oldu, 2. sınde 2 gun yaptım 1200 gram gıttı normal beslenmeye dönünce 800 u geri geldi boşa 2 gun ezıyet etmeye gerek yok..

Karın yağlarına da yarıyormu?

benim düşüncem....bana spor merkezine gitmek eziyet geliyor bir sene üye oldum ayda bır zor gidiyordum eve gelmem 6 oluyor üstümü değişip koştur koştur gidiyorum yorulup geliyorum saat 8 oluyor, duş al üst değiş, çocuklar aç sofra hazırla ye topla sonraki günün yemeğini yap ooo saat 11-12 oluyor..Protokol'e baktığım için işlerim yoğun oluyor genelde ayda bir zor giderdim ...sonraki sene bu sefer devamlı gideceğim diye yine 1 yıllık üye oldum 1 kere bile gidemedim,,haftada 3 gün akşam 6.30 hafta sonu 11.30 olarak ayarladım,,işler bir yoğundu hafta sonları bile çalışıyordum, akşam kaçta geleceğim belli olmuyor hiç plan yapamıyorum ne akşam ne hafta sonları için, bi telefon geliyor çıkıp gidiyorum,

bana eziyet geliyor spora gitmek evde aç pc den veya TV den (bende TV de internet var youtube açıyorum) sporunu yap duşunu al ....çanta hazırlama derdi yok, git gel derdi yok, hem boşa vakit kaybı hem para kaybı....bayan olunca yemek,iş,derleme ,toplama herşey bize ait ben yetiştiremiyorum canım sen belki çocuk olmadığı için yetiştirebilirsin...

ne kadar yanlış uygulamalar insanlara ne eziyet çektiriyorlar ya paramızla eziyet çekiyoruz.... hemde işin uzmanı bile değil...
karatay gibisi yok ye iç yan gel yat....

Canlarimmmm hepinize yurekten merhabalar .Iyilik guzellik haberlerinizi okuyunca daha da iyi oldum .Rabbime hamd olsun Insaalah.Gulcugum o ne kadar harika bir gunaydin msj i oyle .Begeni bolumu sesli olsadi daha da iyi ifade edebilirdim.Gulhatunum verdigim tarif icin ellerine saglik tesekkur ederim .Canlarim benim rabbime emanet olunuz kismetse bu gun prenses kizimi ziyarete gidececim .Insaalah donunce tekrar gorusuruz canlarim benim.

merhaba,
güne güzel başlayalım diye hergün bişeyler bulup pozitif enerji vermeye çalışıyorum..
bugün en mutlu gününüz prensesi benim için iyi haberlerini bekliyoruz

merhaba arkadaslar,

uzuuun bir aradan sonra Karataya dönüyorum.
buradada degisiklikler olmus?!

ben karatayi yarim yamalak yapmama ragmen, 3 ayda 6 kilo vermistim.
bazi sikintilardan dolayi ayrilip verdigim 6 kilodan fazlasini geri aldim.

simdi 3. kez kartayla fazla kilolarimdan kurtulmak istiyorum.
10 kilo verebilsem coook iyi olacak.

baslangic kilo 70, hedefim 60, boyum 1.63.
buradan ayrilirken en son 63 lerdeydim

bugünkü menüm:

kahvalti:
bir avuc ceviz
bir muz, bir elma, bir mandalina

ögle:
iki kasik bulgur pilavi
taze fasülye

merhaba canım tekrar hoşgeldin
epeydir yoktun, nasılsın canım, sıkıntılarını biliyorum tekrar geçmiş olsun
bundan sonra buradan ayrılmamaya gayret gösterirsen kg lardan kurtulabilirsin, ayrılanlar kg alarak geri dönüyorlar,,, karatayı zaten biliyorsunuz birbirimize destek verrek kg lardan kurtuluruz....
sabah kahvaltı yapmadan sadece ceviz ve meyveylemi geçiştirdin....
meyveler çok olmuş ...1 porsiyon yiyebiliyoruz....

Son düzenleme:
c.tesi pazar yoktum. evden nete giremiyorum. hafta sonu çokkkk misafirim vardı ipin ucu kaçtı. en iyisi yazmayayım.
Pazartesi de kızım hastaydı işe gelemedim.
Sabah kahvaltı edemedim hastanedeydik.
Öğlen nohut yemeği ve çorba.
Akşam da 2baget.

Bu sabahta kahvaltı edemedim.
Öğlen tavuk şiş bulgur pilavı Domates Çorbası
Akşama Kıymalı karnıbahar salata yoğurt yapacağım inşallah.

kızına geçmiş olsun canım
akşam mutlaka yoğurt ve bol yağlı salata ekleyin menüye hem zayıflatır hemde yağlardan yakar tek çeşitle geçiştirmeyin zayıflasanızda yağdan gitmez en ufak kaçamakta geri alırsınız...

Yemek yedim 1 gibi,30 dk.yürüdüm..Ders kitabımı evde unutmuşum,sallanıyorum bugün..işlerde yok..

Çok geçmiş olsun...

Geçmiş olsun,haftasonları bazen karıştırıyoruz,misafir v.s. gelince hepten ipi ucu kaçıyo..
Kahvaltı yapamasanız bile,bir süt bir muz -meyve alın yanınıza aç kalmayın...

neler yedin.. doydunmu
bugünde kafanı dinle biraz...

Gül ablacım; mercimek çorbası içtim,lahmacun yedim ,artık menüleri ertesi gün yazıyorum daha düzenli duruyor :)) ondan yazmadım...
Son yediğim lahmacun olur inşallah :))) ondan da öğğ geldi..burada adam akıllı restoran v.s. yok...yapsalarda hep bişeyler kokuyor bana..
Tavuk-patates kızartması vardı yemedim tabi

çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize..
kendimi çok suçlu hissettiğmden hiç bişe yiyesim gelmiyor. hafta sonu gibi hissetmiyorum hafta içi daha disiplinliyim.
Allah misafiri eksik etmesin başımızdan ama hem planlı değildi. cuma c.tesi pazarçokkkkkk yoruldum + kızım hastaydı istediğim gibi ilgilenemedim, kızımın hasta olması beni hem çok üzdü hemde daha çok yordu. Oruç tutacaktım hafta sonu. Kısmet artık. Perşembe günü kısmetse tutacağım.

afiyet olsun canım ben doyurucu bişey yedinmi anlamında sordum sen yarın yine yaz ...doymuşsun en azından...
dahada çok var doğuma nasıl geçecek bu durumda...kendine getireceklerini akşamdan hazırlasan sabahta alıp çıksan olmazmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…