• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Biz kadinlarin hali nolacak boyle her is bize bakiyor...hepsininde ustesinden gelmek gerekiyor...massallah sende gelmisin ama caninda cikmis...bu yorgunlugun ustune birde spor yaparsan yarin ayaga kalkacak dermanin kalmaz bence ....

Evet abla birazda olsa üstesinden geldim ama kolum kalkmiyor..bebisi uyutunca belki yaparim spor

Bu arada gulsuyu bende tonik amaçlı kullanıyorum. .kaş ve kirpik içinde bilen vardir mutlaka,minik bi kavanozum var icine eşit miktarda hint yagi ve badem yagini karistirdim aklima geldikçe sürüyorum. Besliyor ve daha gür yapiyor
Ilgilenenlere:))

Kolum şu an tutmuyor gibi. 34 veya 35 şınav çektim. 3 set 15-15-4 veya 5 daha yapamadım. Ama zaten önceden 3 set 6'şar tane yapardım. 18 şınav çekmiş olurdum, büyük gelişme.:1::nazar: İlk yaptığımda 2 taneyi yapamıyordum.

Ben su an senin ilk halin gibiyim.dun aksam ki yeni bölümde cok kol calismasi vardi.o zaman farkettim 2 tane şinav cekemedim.sarisin bayani takip ettim yarim şınav çektim. .bu gün bileklerim agridi bir de üzerine reklamdaki gibi banyo ovalama hareketi yapıncaaaa bittim
Maşallah sana kedicim güzel oldugunuz kadar sportmensinizde :))

Kolum şu an tutmuyor gibi. 34 veya 35 şınav çektim. 3 set 15-15-4 veya 5 daha yapamadım. Ama zaten önceden 3 set 6'şar tane yapardım. 18 şınav çekmiş olurdum, büyük gelişme.:1::nazar: İlk yaptığımda 2 taneyi yapamıyordum.

valla helal olsun sana kedicim maşallah... paylaştığın videolara bakıyorumda hepside gayet yorcu..dün slim six pack yapim dedim daha izlerken karnımın etleri ağrıdı :1: haliyle gözüm korktu:1:bana en kolayı lesslie geliyor zaten yürümeyi çok severim.. dün biraz okyava hareketi yaptım.. benim acil sporda yapmam lazım düzenli yoksa ne kadar dikkat edersem edim gitmicek bu kilolar.. yarın söz başlıyorum düzenli bi şekilde spora.. olmyor böyle.. :4::22: hakettim ben bunu:22::1:

Cumaya kadar 45 e duseceksin ...biraz oturda et tut iyice yuzun coktu;).....annen gibi konustum :):)

:52::52::52: Çizelgeye 47 yazdım ama altına düştüm ne olacak benim bu halim. Zaten bugün düzgün kahvaltı yapamadım yinede çok acıkmadım. Sabah yazmıştım yediklerimi. Fındık, fıstık olmasa ne yapacağız, onlar çok tok tutuyor.

Akşam 19:10

1 havuç zeytinyağlı
Taze fasülye çorbası
Geçen günden kalan hamsili pilavım
Tahin helvası
yok ablacım içmedim bugün zaten tadına alışamadım gitti:1:

Ben hala alışamadım ama içiyorum hala, tadı çok fena. :1:

Burada en yavas kilo veren benim galiba bu kadar kilo ya bu yavaslik metabolizmamdurmus benim galiba

Yalniz degilsin arkadaşım kasim 2'de başladım 2 kilo bile veremedim daha..inatla devam ediyorum
Istersen detoksla falan hizlandirabilirsin.ben düşünüyorum artik:)

Evet abla birazda olsa üstesinden geldim ama kolum kalkmiyor..bebisi uyutunca belki yaparim spor

Bu arada gulsuyu bende tonik amaçlı kullanıyorum. .kaş ve kirpik içinde bilen vardir mutlaka,minik bi kavanozum var icine eşit miktarda hint yagi ve badem yagini karistirdim aklima geldikçe sürüyorum. Besliyor ve daha gür yapiyor

Gül suyumun hepsine laktik asit karıştırdım, arada tonik olarak kullanıyordum. Almam gerekiyor tekrardan. Bir ara hint yağı aldım ama çok zor oluyor gece sür kirpiklere yat, gözüm yanıyor. :1:

Ben su an senin ilk halin gibiyim.dun aksam ki yeni bölümde cok kol calismasi vardi.o zaman farkettim 2 tane şinav cekemedim.sarisin bayani takip ettim yarim şınav çektim. .bu gün bileklerim agridi bir de üzerine reklamdaki gibi banyo ovalama hareketi yapıncaaaa bittim
Maşallah sana kedicim güzel oldugunuz kadar sportmensinizde :))
Sarışın bayanın yeni başlayanlar için ideal, bende denedim kolay geldi. Normal şınavı azda olsa yapınca bu kolay geliyor. :1: Teşekkür ederim. :16:Ama bak Jillianı yapamadım, gözüm korktu. :1:

valla helal olsun sana kedicim maşallah... paylaştığın videolara bakıyorumda hepside gayet yorcu..dün slim six pack yapim dedim daha izlerken karnımın etleri ağrıdı :1: haliyle gözüm korktu:1:bana en kolayı lesslie geliyor zaten yürümeyi çok severim.. dün biraz okyava hareketi yaptım.. benim acil sporda yapmam lazım düzenli yoksa ne kadar dikkat edersem edim gitmicek bu kilolar.. yarın söz başlıyorum düzenli bi şekilde spora.. olmyor böyle.. :4::22: hakettim ben bunu:22::1:

Leslie'yi denedim ama yarısında bıraktım, yordu gerçekten. Pek halim yoktu zaten onu yaptığım zaman. Leslie bana uygun değil sanki. Hemen başla spora, akşama kadar omuzlarım ağrıdı, sporumu yaptım omuzlarım rahatladı gerçekten.

Son düzenleme:
Gül suyumun hepsine laktik asit karıştırdım, arada tonik olarak kullanıyordum. Almam gerekiyor tekrardan. Bir ara hint yağı aldım ama çok zor oluyor gece sür kirpiklere yat, gözüm yanıyor. :1:

Sarışın bayanın yeni başlayanlar için ideal, bende denedim kolay geldi. Normal şınavı azda olsa yapınca bu kolay geliyor. :1: Teşekkür ederim. :16:Ama bak Jillianı yapamadım, gözüm korktu. :1:

Boşver canım yaa inan bir şey kaybetmiyorsun, yaptim jilliani şu saatte ve soluğum hala yerine gelmedi, bir ara sesim solugum gitti dilim damagim kurudu:1:
Her akşam bu son diyorum ertesi gün neyse hadi devam edeyim oluyor.sirf kafama taktigim için yapıyorum inannn

Senin yerinde olsam asla dönüp arkami bakmam jillianda neymiş derim

Ben kulak çöpüyle sürüyorum hint yağını çok diplere degdirmeden..hamileligimde cok döküldü kaş kirpik baya fayda etti

:52::52::52: Çizelgeye 47 yazdım ama altına düştüm ne olacak benim bu halim. Zaten bugün düzgün kahvaltı yapamadım yinede çok acıkmadım. Sabah yazmıştım yediklerimi. Fındık, fıstık olmasa ne yapacağız, onlar çok tok tutuyor.

Akşam 19:10

1 havuç zeytinyağlı
Taze fasülye çorbası
Geçen günden kalan hamsili pilavım
Tahin helvası

Ben hala alışamadım ama içiyorum hala, tadı çok fena. :1:

Bende icemedim karbonatli suyu,yazin denemistim cok kötü...

Bence sen fındığı fıstığı azalt acikir yersin o zaman:)

İyi akşamlar herkese,

Ben bugün sabah: 10:00 1 tane yumurta 10 tane zeytin 1 bardak ceviz yedim.
Akşam: 19:30 mercimek çorba tavuk ve cacık yedim

Kocacım tutturdu sucuk da sucuk bekleyemedi hafta sonunu akşam mesai bitimi alışverişe çıktık et aldık bugün sucuk hamuru kardım. Ben kararken beyfendinin kendileri PS başında oyun oynamakla meşguldü. Arada yarıma çağırınca da bir rahat bırakmadın dedi.:41: Yarın dolduracağım dur bakalım nasıl olacak. Onun üstüne bir de karatay lokumu yaptım. Ama dayanamadım yarını beklemeden tadına baktım saat 21:15 di gitti leptin arkasından el salla :5::5:

:52:
sözde hafta sonu yapacaktın...:52:
kolay gelsin canım bakalım yarın doldurma nasıl olacak makinayla dahamı kolay olacakki
ooo bide karatay lokumu maşşallah sana
topiğimizin bütün bayanlarıda marifetli :nazar::nazar::nazar:
lokumu yemek olmamış :20:

ben bunu bilmiyordum not aldım denemek lazım kaşlarımda dökülmeler oluyor haşimatodan dolayı

çok tatlıısın ya kendi kendine cezanı vermişsin....:52:

Sevgili gulhatun ,ne guzel seni tekrar aramizda hissetmek canim benim,hosgeldin .Krem peynir tarfini rica edebilirmiyim mumkunse .Bundan sonrahep birlikteyiz yine insaallah.Kaldigimiz Yerden aynen devam.

Günaydın;

Dün;
Sabak, yumurtasız kkk
Öğlen,nohut-ayran
Akşam ,Pırasa-tarhana çorbası-salata

Aralarda mandalina-keçi peyniri-limonlu su-kuru erik

Sabahta kuru patlıcanları ıslattım,kıyma çıkardım,akşama patlıcan dolması yapacağım :))))

Herkes çok çok iyidir inşallah ..

gunaydınlar,

yogun bir çalışma temposuna girmeden önce bu hafta cok rahatım işteyim ama çalışmıyor gibi birşeyim.

ocaktan sonra aile hekimliğinde çalışmaya başlıyacagım ve tabiki aşırı yoğun olacağım.

sabah kkk yaptım işyerinde .

canan abla krem peynir yapımı peynirlerin en kolayıymış bende dün ilk defa denedim. basitce 2 kilo süte kaynamaya başladığı anda 2 limaunu suyunu yavas yavas ekliyip 1 dakika kadar karıtıtıp altını kapatıyoruz. hafif soğuyunca fazla olan peynir suyunu szüp hafif sulu kalacak blendra çekiyoruzz. çok pratik. saglıklı yasıyoruz sayfasından alıyorum peynir tariflerini...

bakalım cuma gününe kilo verebilecekmiyim? çok korkuyorum...

beslenmeni düzene sokabildinmi canım tamamen karatay tarzı beslenebiliyormusun artık

gül abla eger yemek bana uygun değlse yogurt içine kuruyemiş koyup yiyorum. kötü olan ocaktan sonra hep orda çalışcam

belki öğlenleri sadece yoğurt kuruyemiş yerim, onların yemeğine hiç karışmam...

herkese hayırlı sabahlar... herkese bol hareketli bir gün diliyorum...
geçen gün yazdım bi kere gelemedim bi daha internetimiz sorunlu gidip geliyor...
cuma başlamıştım karataya kaçamaksız devam ediyorum çok şükür... inşallah hedefe kadar böyle giderim...
spora da dün başladım leslie 3 fast mil yaptım akşama kadar hareketsiz yaşamdan sonra çok zorlandım...

size soracaklarım var siz hangi sporları yapıyorsunuz, hangi çayları içiyorsunuz...
bir de karbonat gördüm geçmişte onu içiyor musunuz...
bir de kayısı ve ceviz suyundan bahsetmişsiniz akşamdan ıslatıp sabah içiyor muyuz bunları...yoksa kaynatacakmıyız...
baya geçmişe gittim ama tam tarifleri bulamadım kusura bakmayın... :17:

bu arada dünkü menüm
sabah 10:30 KKK
akşam 18:00 2 kepçe mercimek çorbası

aralarda 3 fincan yeşil çay 3 kuru kayısı yedim... yeşilçayı sade içemiyorum :(

Günaydın;

Dün;
Sabak, yumurtasız kkk
Öğlen,nohut-ayran
Akşam ,Pırasa-tarhana çorbası-salata

Aralarda mandalina-keçi peyniri-limonlu su-kuru erik

Sabahta kuru patlıcanları ıslattım,kıyma çıkardım,akşama patlıcan dolması yapacağım :))))

Herkes çok çok iyidir inşallah ..

Günaydın, iyi sayılır. :37:
Menü güzelmiş. :39:

Back