herkese hayırlı sabahlar... herkese bol hareketli bir gün diliyorum...
geçen gün yazdım bi kere gelemedim bi daha internetimiz sorunlu gidip geliyor...
cuma başlamıştım karataya kaçamaksız devam ediyorum çok şükür... inşallah hedefe kadar böyle giderim...
spora da dün başladım leslie 3 fast mil yaptım akşama kadar hareketsiz yaşamdan sonra çok zorlandım...
size soracaklarım var siz hangi sporları yapıyorsunuz, hangi çayları içiyorsunuz...
bir de karbonat gördüm geçmişte onu içiyor musunuz...
bir de kayısı ve ceviz suyundan bahsetmişsiniz akşamdan ıslatıp sabah içiyor muyuz bunları...yoksa kaynatacakmıyız...
baya geçmişe gittim ama tam tarifleri bulamadım kusura bakmayın...
Ben bugün gül ablacığımın günaydın mesajını göremedim,enerjiyi alamadım .işleri var sanırım..
Günaydın, iyi sayılır.
Menü güzelmiş.
İyi sayılırmı ?? havadan mı canım..
Menüm o kadar iyi değil ya,bu kadarını yapabildim..Öğlen yemekleri çoğu zaman bana uymuyor,evden getirmem zor..idare ediyorum..
Patlıcan dolmasını görünce bana iyi geldi.Havadan galiba, pek sevmiyorum ama yağmura da ihtiyacımız var. Sefer tasımı alsak, ama getirmek mesele. :)
Günaydın;
Dün;
Sabak, yumurtasız kkk
Öğlen,nohut-ayran
Akşam ,Pırasa-tarhana çorbası-salata
Aralarda mandalina-keçi peyniri-limonlu su-kuru erik
Sabahta kuru patlıcanları ıslattım,kıyma çıkardım,akşama patlıcan dolması yapacağım :))))
Herkes çok çok iyidir inşallah ..
Karbonatı içmeyi bırakmamışsın, sevindim.günaydınlar herkese dün çok üşümüştüm hemen bugün grip oldum adaçayı içiyorum tarçın karanfil de attım içine
karbonatlı suyu bende içiyorum ama 500 ml ye yarım çay kaşığı atıyorum içmesi daha kolay oluyor bide yudum yudum değilde bianda içiyorum
sabah kkk yaptım 2 yumurtalı meyvemi oğleye sakladım portakal yicem
oğleye benimde patlıcan dolmam var fazla yapmıştım buzluğa attım ilk defa böyle denicem güzeldir umarım yanına ayran içerim kahvaltıyı 10da yapıyorum öğleyi 15.00 te akşamı 20.00 de szce bi problem var mı böyle olunca gece acıkmıyorum ama akşam yarım öğün değilde tam yapıyorum ondan mı kilo veremiyorum acaba yarım ogun yapınca da yatmadan acıkıyorum oturtamadım hala bide sadece sebze yiyince cabuk acıkıyorum ben yanına mutlaka et yemeliyim sizin menulerde coğunlukla sadece zeytinyağlı sebze ve yoğurt salata var ben neden sizin gibi değilim
topiğimin Çıtırları
Eki Görüntüle 898732
herkese hayırlı sabahlar... herkese bol hareketli bir gün diliyorum...
geçen gün yazdım bi kere gelemedim bi daha internetimiz sorunlu gidip geliyor...
cuma başlamıştım karataya kaçamaksız devam ediyorum çok şükür... inşallah hedefe kadar böyle giderim...
spora da dün başladım leslie 3 fast mil yaptım akşama kadar hareketsiz yaşamdan sonra çok zorlandım...
size soracaklarım var siz hangi sporları yapıyorsunuz, hangi çayları içiyorsunuz...
bir de kayısı ve ceviz suyundan bahsetmişsiniz akşamdan ıslatıp sabah içiyor muyuz bunları...yoksa kaynatacakmıyız...
günaydınlar herkese dün çok üşümüştüm hemen bugün grip oldum adaçayı içiyorum tarçın karanfil de attım içine
karbonatlı suyu bende içiyorum ama 500 ml ye yarım çay kaşığı atıyorum içmesi daha kolay oluyor bide yudum yudum değilde bianda içiyorum
sabah kkk yaptım 2 yumurtalı meyvemi oğleye sakladım portakal yicem
oğleye benimde patlıcan dolmam var fazla yapmıştım buzluğa attım ilk defa böyle denicem güzeldir umarım yanına ayran içerim kahvaltıyı 10da yapıyorum öğleyi 15.00 te akşamı 20.00 de szce bi problem var mı böyle olunca gece acıkmıyorum ama akşam yarım öğün değilde tam yapıyorum ondan mı kilo veremiyorum acaba yarım ogun yapınca da yatmadan acıkıyorum oturtamadım hala bide sadece sebze yiyince cabuk acıkıyorum ben yanına mutlaka et yemeliyim sizin menulerde coğunlukla sadece zeytinyağlı sebze ve yoğurt salata var ben neden sizin gibi değilim
bebiş bugün dolma yiyecek.....annesininde canı çekermişte ıslatırmışta...bebişine yapacakmışta...
detoks derken nasıl birşey acaba , karatayda varmı böyle birşey . paylaşabilirmisin....
gunaydınlar,
yogun bir çalışma temposuna girmeden önce bu hafta cok rahatım işteyim ama çalışmıyor gibi birşeyim.
ocaktan sonra aile hekimliğinde çalışmaya başlıyacagım ve tabiki aşırı yoğun olacağım.
sabah kkk yaptım işyerinde .
canan abla krem peynir yapımı peynirlerin en kolayıymış bende dün ilk defa denedim. basitce 2 kilo süte kaynamaya başladığı anda 2 limaunu suyunu yavas yavas ekliyip 1 dakika kadar karıtıtıp altını kapatıyoruz. hafif soğuyunca fazla olan peynir suyunu szüp hafif sulu kalacak blendra çekiyoruzz. çok pratik. saglıklı yasıyoruz sayfasından alıyorum peynir tariflerini...
bakalım cuma gününe kilo verebilecekmiyim? çok korkuyorum...
gül abla eger yemek bana uygun değlse yogurt içine kuruyemiş koyup yiyorum. kötü olan ocaktan sonra hep orda çalışcam
belki öğlenleri sadece yoğurt kuruyemiş yerim, onların yemeğine hiç karışmam...
detoks derken nasıl birşey acaba , karatayda varmı böyle birşey . paylaşabilirmisin....
leslie3 daha en kolayları..herkese hayırlı sabahlar... herkese bol hareketli bir gün diliyorum...
menün çok az canım 2 öğün yapıp 2 kepçe mercimekle karatay olmaz aç kalırsın,,,bu arada dünkü menüm
sabah 10:30 KKK
akşam 18:00 2 kepçe mercimek çorbası
aralarda 3 fincan yeşil çay 3 kuru kayısı yedim... yeşilçayı sade içemiyorum
Detoks deyince bu yaz yapmaya çalıştığım detoks geldi aklıma. Bir güzellik merkezine gittim, beslenme uzmanı aletli pasif jimnastik v.s paket program almıştım. Beslenme uzmanı dedi ki (üstelik kendisi diyetisyen bile değil meslekdaşmışız) metabolizmanı hızlandırmak için bir tokat atıcaz detoks yapıcaz. 4 günlük detoks. İlk 2 gün sadece ve sadece 5 saatlik aralarla yağsız ve tuzsuz haşlanmış patates. baharat atabilirsin ama tuz yağ asla. kafama hiç yatmadı ama yap dedim kendi kendime. O arada da evde misafir var bir yandan onlara yemek hazırlıyorum onlar yemek yerken ben tatsız patates bildiğin nişasta yani 1 gün hadi gitti 2. gün o patatesler boğazımdan inmedi yapmadım bıraktım. Sonraki 2 gün de yağsız tuzsuz ızgara tavuk yağsız yoğurt ve yağsız tuzsuz salata vardı. Detoks muuuu düşmanımın başına vermesino zamana kadar 3 öğün yap orada uygun yemek olmayınca dediğin gibi yoğurt kuruyemişle geçiştir zaten acıkmazsın yemeğinide önceki günden hazırlarsan eve gidincede yemek yapmayla vakit geçirmez erken yersin yemeğini artık kendini bi düzene otutturursun canım.....
karatay da detoks diye bişey yok canım...o detoksu bi diyetisyen brine vermiş onunda arkadaşı kulüpte paylaşmış onu görenler yapıyor....o çok zorda kalınca yapılacak bişey ben 7 ayda 2 kere yaptım 3 aydırda duraklamadayım hala yapmadım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?