Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Yaptığım egzersizler
HERGÜN 5 TİBET
Five Tibetan Exercises - tibetanlife.com - YouTube

ISINMA
İP ATLAMA
SQUATS
How to Do a Squat | Boot Camp Workout - YouTube

SQUAT THRUST (BURPEES)

http://www.youtube.com/watch?v=PYfNA_lmkHM

Lunge
(hem öne hem arkaya bacak açma)
Lunges, buttocks exercises - YouTube

YUKARI TEKME
Hip & Buttocks exercise - HIP flexor - thigh exercise for woman: Hip extensions, bent knee - YouTube

BARFİKS
(Hanging leg raise, alt karın kası)
Karın Kası İçin Asılarak Bacak Açma (Hanging Leg Raise) - YouTube

PLANK
Working Your Core: How to Do the Plank - Health & Fitness - ModernMom - YouTube
Core & Lower Stomach Exercises | Boot Camp Workout - YouTube

HUNDRED MEKİK
(Ebru Şallı)
BİSİKLET MEKİK (Bicycle crunch)
Workoutz.com - Abs Exercise - Bicycle Crunches - YouTube
How to Do a Bicycle Crunch | Boot Camp Workout - YouTube

ŞINAV
SABAN DURUŞU

Yogada saban duruşu halasana nasıl yapılır? - YouTube

Tarçın çayı, melisa, adaçayı, siyah çay, kuşburnu çayları içiyorum. Karbonatı ben içiyordum. 500 ml'lik şişeye 1 çay bardağı karbonat ekliyorum. Ama istersen abartmadan miktarı arttırabilirsin. Karbonatla ilgili detaylı bilgiyi Kemal Milar facebook sayfasından inceleyebilirsin.
Kayısı akşamdan suda bekletiliyor, kaynatılmıyor. Sabah suyu içilip, kayısılar yeniliyor.

Son düzenleme:
Ben bugün gül ablacığımın günaydın mesajını göremedim,enerjiyi alamadım .işleri var sanırım..

İyi sayılırmı ?? havadan mı canım..

Menüm o kadar iyi değil ya,bu kadarını yapabildim..Öğlen yemekleri çoğu zaman bana uymuyor,evden getirmem zor..idare ediyorum..

Patlıcan dolmasını görünce bana iyi geldi. Havadan galiba, pek sevmiyorum ama yağmura da ihtiyacımız var. Sefer tasımı alsak, ama getirmek mesele. :)

günaydınlar herkese dün çok üşümüştüm hemen bugün grip oldum adaçayı içiyorum tarçın karanfil de attım içine
karbonatlı suyu bende içiyorum ama 500 ml ye yarım çay kaşığı atıyorum içmesi daha kolay oluyor bide yudum yudum değilde bianda içiyorum
sabah kkk yaptım 2 yumurtalı meyvemi oğleye sakladım portakal yicem
oğleye benimde patlıcan dolmam var fazla yapmıştım buzluğa attım ilk defa böyle denicem güzeldir umarım yanına ayran içerim kahvaltıyı 10da yapıyorum öğleyi 15.00 te akşamı 20.00 de szce bi problem var mı böyle olunca gece acıkmıyorum ama akşam yarım öğün değilde tam yapıyorum ondan mı kilo veremiyorum acaba yarım ogun yapınca da yatmadan acıkıyorum oturtamadım hala bide sadece sebze yiyince cabuk acıkıyorum ben yanına mutlaka et yemeliyim sizin menulerde coğunlukla sadece zeytinyağlı sebze ve yoğurt salata var ben neden sizin gibi değilim

Patlıcan dolmasını görünce bana iyi geldi. Havadan galiba, pek sevmiyorum ama yağmura da ihtiyacımız var. Sefer tasımı alsak, ama getirmek mesele. :)

Heee patlıcan dolması,o bugüne ait olucak inşallah :)) ben uğraşamam getirmek mesele değilde,hazırlamak mesele..oğlum tam gün okuyor..dışardan almasına izin vermediğim için sabah baya bir hazırlık yapıyorum,bir de kahvaltı hazırlıyorum..bir de kendimle uğraşamam..

bebiş bugün dolma yiyecek.....annesininde canı çekermişte ıslatırmışta...bebişine yapacakmışta...

Karbonatı içmeyi bırakmamışsın, sevindim. Et olmadığı zamanlar doymazsan yanında fındık, fıstıkta ye biraz, o zaman doyuyorum ben.

Günaydın. Hoşgeldin.

[h=5]KARBONAT - SODYUM BİKARBONAT KULLANIM TARİFİ

Karbonat ( Sodyum Bikarbonat - İngilizce: Sodium bicarbonate - Kimyasal formülü : NaHCO3 )
Eczanelerde: İngiliz Karbonatı, Solvey Karbonatı, Karbonat, Cep sodası, Garra Karbonat gibi isimlerle satılmaktadır. Eczanelerden almanızı tavsiye ederim. Markette satılanı alsak olmazmı ?Aktardan satın alsak olmazmı ? Bakkal'dan alsak olmaz mı gibilerinden bana soru sormayın. Ben size TEKRAR SÖYLÜYORUM ECZANEDEN ALACAĞINIZ KARBONAT EN GÜVENİLİR OLAN KARBONATTIR!!!.

Hasta olmamak için her gün 1 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Bunu yarım çay kaşığı sabah, yarım çay kaşığı akşam 1 bardak suya karıştırıp 3dk bekleyip iyice karışmasını bekleyin sonra tekrar karıştırıp için. Her beden ve her bedenin göstereceği tepki farklı olucak'tır. Çünkü herkesin farklı beslenme biçimi var. Bundan dolayı herkesin kendi bedenini dinleyip buna bağlı olarak karbonat miktarını ayarlaması gerekir.

Eğer grip, nezle gibi rahatsızlıklar olursa günde 3 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Fazla gelirse o zaman günde 3 kere yarım çay kaşığı içerek buna devam edebilirsiniz.

3 yaşından büyük çocuklarda hastalık olursa yarım çay kaşığı karbonatı 1 bardak suya karıştırıp içirebilirsiniz.

Eğer Karbonatlı suu içmekte zorlanıyorsanız, boş ilaç kapsülleri temin edip içlerine sodyum Bikarbonatla doldurup bol suyla hap olarak içebilirsiniz.

Eğer Tansiyonunuz yüksekse yada hipertansiyonunuz varsa, hazırladığınız karbonatlı suyu tek seferde içmeyin, gün içinde yudum yudum az az içip öyle bitirin yani güne yaarak ve bol alkali su tüketin.

Eğer yüksek Tansiyonunuz varsa yada yaşlıysanız Karbonatlı suyu içtikten sonra Kanape yada yatağa uzanı 10 - 20 dk uzanıp dinlenin. Bazı insanlarda tansiyonda yükselme yaratabilir ama kısa sürer bu. O yüzden TANSİYONUNUZUN YÜKSELMESİNDEN ENDİŞE EDİYORSANIZ UZANIP 10 - 20 DAKİKA DİNLENİN. ARKADAŞIMIN ANNESİ YÜKSEK TANSİYON HASTASIYKEN ŞUANDA YÜKSEK TANSİYON HASTASI DEĞİL! AMA KARBONATLI SU İÇTİKTEN SONRA VÜCUDUNU DİNLİYOR EĞER ÇIKARMIŞ GİBİ HİSSEDERSE YATAĞA UZANIP DİNLENİYOR SONRA KALKIP GÜNLÜK İŞLERİNE DEVAM EDİYOR!.

Kanser hastasıysanız!!!:

Eğer Kanser gibi bir hastalığınız varsa Öncelikle sakın Kemoterapi almayın Kemoterapi notumda yazılanları muhakkak okuyun!!!. Gidip dijital pH ölçer alıp idararınızı sabah akşam kontrol edip pH ı 8 in üzerine çıkarmanız ve bu seviyede en az 2 hafta tutmanız gerekir. Buna bağlı olarak karbonat içimi günde 5 - 6 çay kaşığı karbonatlı su içmeniz gerekebilir. 1 çay kaşığı karbonatlı suyu bir miktar içip yatağa yada kanepeye uzanıp 360 derece sağa sola dönerek haraket etmelisiniz . Bu haraketleri yaparken ara ara bardaktaki karbonat tüketilmelidir.

Tıpta çok hastalık var. O yüzden bana şuna iyi gelirmi diye sormayın!. Deneyin görün iyi gelip gelmiyeceğini. Duvarımda yığınla hastalığa iYi geldiğini bildiren görüşler var. Diabet ileşmez die geçiyor, bakın demekki geçiyormuş, kanserin tedavisi yok bakın tedavisi varmış. Trombositleri onkologlar yükseltemeyiz diye konuşurlarken bakın alkali hale gelince trombositler yükseliyormuş .. Daha bir çoğunu paylaştım artık tek tek cevap yazamam. Tek başıma herkese cevap yazmam mümkün değil!!.

Eğer şu zamana kadar çok asidik beslendiyseniz, vücudunuz asit tutmuşsa ishal olup sıvi şeklinde wc'ye çıkarabilirsiniz. Ben abartarak 5 gün günde 5 defa içerek her gün 5 -6 defa wc e gittim sırf asitli su çıktı. O 5 gün devamlı salatalık edim, bitkisel beslenmeye ağırlık verdim. 6 cı gün normal sağlıklı bir şekilde dışarı çıktım ve vücut biriktirdiği asitleri attı, 10 cu gün laktik asitler eridi kuluçlar kalmadı. 15 ci gün sigara içtiğim için alt ciğerlerime nefes almakta zorluk çekiordum ama nefes alma sorunum yoktu sadece derin nefes almakta zorluk vardı, o kalktı derin nefes alabilmee başladım.

Hangi hastalık olursa olsun, her hastalıkta ayrıca kolloidal gümüş suyu kullanılmasını tavsiye ederim. D vitamini almayı unutmayın çünkü zamanınızın çoğu kapalı alanlarda geçiyor. Kanser dahil pek çok hastalığın nedeni D vitamini eksikliği. Türkiye Cumhuriyetinde eczanelerde Devit-3 ampul satılıyor 300.000 İU bunu ayda 1 kere şekere yada ekmeğe emdirip tüketmeniz gerekir. Bunu hasta olsanızda olmasanızda herkese tavsiye ediyorum. Yetişkinler için 1 ampul 1 aylık D Vitamini ihtiyacınızın hepsini karşılar.

Karbonatın dozunu bana artık sormayın 1,5 senedir anlatmaktan bıktım. Karbonatlı su içerek alkoloz olunsaydı, ben ve beni takip eden herkez ciddi sıkıntılara girerlerdi kimse girmedi. En fazla gaz apar geğirirsiniz geçer yada gaz olarak alttan çıkarırsınız. Yada ishal olursunuz, asit atarsınız.

Fazla bitkisel beslenmei doğru bulmuyorum, fazla magnezyumda ishal yapar. Kalsiumla dengelemeniz gerekir, kalsiyum almak için yoğurt yiğin. Ben laktozsuz süt içilmesini daha doğru buluyorum.

En Önemlisi Şu bilgileri Lütfen Anlamaya çalışın!!!!.

Sodyum Bikarbonatın Önemi

Tükrük bezlerinin yoğun miktarda karbonat iyonları salgılayarak yediklerimizi alkali yapar. Midemizin çevresi kandan alınan sodyum klorür'le çevrilidir.Sodyum su ve karbon dioksitle birleşerek alkali TUZ yani SODYUM BİKARBONAT OLUŞTURUR. Biyokimyada bu şu şekilde formüle edilir: H20 + CO2 + NaCl = NaHCO3 + HCL. Bundan dolayı midemiz aslında yediklerimizi ALKALİ yapmaktan sorumludur. BRUNNER BEZLERİ (12 PARMAK BAĞIRSAĞINDA BULUNUYOR) yüksek miktarda karbonat salgılayarak yediklerimizin alkali halde sindirilmesini sağlıyor. Pankreasımız Yüksek miktarda Sodyum Bikarbonat salgılayarak mideden gelen asitleri nötralize etmek ve yediklerimizi alkali yapmaktan sorumlu. Karaciğerde safra salgısındada yüksek miktarda karbonat içerir. Bedenimiz çürümemek için (kanser olmamak için) kendisini hep karbonatla alkali hale getiriyor. Böbreklerimizin kendisi karbonat ürettir. Böbreklerimiz kanın pH seviyesini alkali tutmakla sorumludur.[/h]KEMAL MİLAR FACEBOOK SAYFASINDAN ALINTIDIR

Kaina benim bazen zamanım olmuyor,evde ne varsa hemen yapıp yiyorum,acıkıyorum çünkü..5-5,30 evde oluyorum,6,30 a kadar yemem lazım..sabahta çok erken kahvaltı yapıyorum..öğlen de çoğu zaman uymuyor bana..evde olsam ah bende neler hazırlarım kendime :)))
Etide haftada 3-4 gün yapıp-yiyorum..Köfte-lahmacun-sote-yemeklerde kıyma şeklinde..

detoks derken nasıl birşey acaba , karatayda varmı böyle birşey . paylaşabilirmisin....

Herkese Günaydın günümüz güzel gecsin inşallah, sevgilerrrr

Canim detoks derken şu meşhur herkesçe bilinen ayran detoksu...Karatay'a besinler uyuyor ama 2 saatte bir ayran iciliyor o kisim uymuyor...
Gül abla sen ne dersin? Cok biktim azicik motivasyon olsun diye yapmak istiyorum. Daha öncede yapmistim müthiş ödem attiriyor
Tarifinde bi sey yok, 4'er kaşık bulgur, nohut, yesil mercimegi haşlayıp koyu ayrana katiyorsun, icine 2 salatalik rendeliyorsun.butun gun bunu iciyorsun 2 saat arayla

bu haftanın tadını çıkar...her şerde bir hayır vardır derler bakarsın yoğunluktan daha çabuk zayıflarsın hemde zamanın nasıl geçtiğini anlamassın...
Marmaray ın açılışında canım çıktı sabahlara kadar çalıştım vakit su gibi geçiyordu o zamandan beri Bakan'ımızda değişeceği için fazla yoğunluğumuz yok akşama kadar pc başında oturmaktan sıkılıyorum, koşturmaya alışkın olduğum için masa başı işler sıkıyor, bizde yılbaşından sonra başlarız yine maratona, heyet olunca gece yarıları çoğu zaman hafta sonları bile çalışıyoruz ....
kaçamak yoksa kesin verirsinnnnbirazda hareker yap bu hafta işin azken

detoks derken nasıl birşey acaba , karatayda varmı böyle birşey . paylaşabilirmisin....

o zamana kadar 3 öğün yap orada uygun yemek olmayınca dediğin gibi yoğurt kuruyemişle geçiştir zaten acıkmazsın yemeğinide önceki günden hazırlarsan eve gidincede yemek yapmayla vakit geçirmez erken yersin yemeğini artık kendini bi düzene otutturursun canım.....

karatay da detoks diye bişey yok canım...o detoksu bi diyetisyen brine vermiş onunda arkadaşı kulüpte paylaşmış onu görenler yapıyor....o çok zorda kalınca yapılacak bişey ben 7 ayda 2 kere yaptım 3 aydırda duraklamadayım hala yapmadım.....

Yılbaşı benim yaşgünüm dün kocacım dedi ki sana ne hediye alıyım. Ben bir şey istemiyorum dedim ama bir yandan da sırıtıyorum Sonra dedi ki sana 1 yıllık spor merkezi üyeliği alıyım mı? Spor hayatımda olmadığı için kilo veremiyorum. Hayatım çoook hareketsiz. Yazılsam mı acaba bir spor merkezine?? Yoksa param boşa mı gider. Çünkü bir zamanlar koşu bandı plates topu v.s almıştık evde yatıyor

leslie3 daha en kolayları..

bu arada dünkü menüm
sabah 10:30 KKK
akşam 18:00 2 kepçe mercimek çorbası

aralarda 3 fincan yeşil çay 3 kuru kayısı yedim... yeşilçayı sade içemiyorum
menün çok az canım 2 öğün yapıp 2 kepçe mercimekle karatay olmaz aç kalırsın,,,
yanına bol yağlı salata ve yoğurt mutlaka olmalıydı ...bol yağ zayıflamaya yardım ediyor salataya yarım çay bardağı yağ koymak gerekiyormuş hem bağırsaklar çalışsın hemde vücutta biriken yağlar yakılsın diye ben o kadar koymuyordum dün okuyunca koydum söylemesi ayıp bir saat sonra tuvaletteydim...

Detoks deyince bu yaz yapmaya çalıştığım detoks geldi aklıma. Bir güzellik merkezine gittim, beslenme uzmanı aletli pasif jimnastik v.s paket program almıştım. Beslenme uzmanı dedi ki (üstelik kendisi diyetisyen bile değil meslekdaşmışız) metabolizmanı hızlandırmak için bir tokat atıcaz detoks yapıcaz. 4 günlük detoks. İlk 2 gün sadece ve sadece 5 saatlik aralarla yağsız ve tuzsuz haşlanmış patates. baharat atabilirsin ama tuz yağ asla. kafama hiç yatmadı ama yap dedim kendi kendime. O arada da evde misafir var bir yandan onlara yemek hazırlıyorum onlar yemek yerken ben tatsız patates bildiğin nişasta yani 1 gün hadi gitti 2. gün o patatesler boğazımdan inmedi yapmadım bıraktım. Sonraki 2 gün de yağsız tuzsuz ızgara tavuk yağsız yoğurt ve yağsız tuzsuz salata vardı. Detoks muuuu düşmanımın başına vermesin Sonrasında aldığım paket programı tamamlamadan bıraktım oraya gitmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…