• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Iyi aksamlar , bugunde sohbet koyu madallah.... artik menu bildirmeye yeniden basliyorum

Sabah yumurtasiz kkk
Ogle pirasa ve yogurt
Aksam koy tavugu ile yapilmis corba
Nohut , pirasa

Bu aksam bebislerime krem peynir yaptim, cokda guzel oldu 2 litre sutten onlara 1 hafta yetecek kadat krem peynir cikti...

Gul abla sende n bir gece oncede ben sutlerden biriktirdigim kaymskla kacvanozda calkala calkala tereyagi yaptim , kayisimin arasina suruyorum sabahlari

Mozzarelle peyniride denedim daha cok tuzsuz kasar gibi oldu...

Mandiraci olcaz yakinda...

yap canım sakın eksiltme :1: kg falan alırsın sakın ha :52:

$12.gif $12.gif $12.gif Evet yapayım.

Bu arada zeytinyağını hep bol bol yiyelim diye konuşuyoruz. Ben zeytinyağını göz makyajımı silmek içinde kullanıyorum 1 yıldır. Çok güzel temizliyor. Bir sitede görüp yapmaya başlamıştım. Pamuğu ıslatıp iyice sıkıyorum. Birkaç damla zeytinyağı damlatıp temizliyorum. Ardından yüzümü yıkıyorum.

Iyi aksamlar , bugunde sohbet koyu madallah.... artik menu bildirmeye yeniden basliyorum

Sabah yumurtasiz kkk
Ogle pirasa ve yogurt
Aksam koy tavugu ile yapilmis corba
Nohut , pirasa

Bu aksam bebislerime krem peynir yaptim, cokda guzel oldu 2 litre sutten onlara 1 hafta yetecek kadat krem peynir cikti...

Gul abla sende n bir gece oncede ben sutlerden biriktirdigim kaymskla kacvanozda calkala calkala tereyagi yaptim , kayisimin arasina suruyorum sabahlari

Mozzarelle peyniride denedim daha cok tuzsuz kasar gibi oldu...

Mandiraci olcaz yakinda...

bende şimdi ona bakıyordum kim paylaşmış diye baktım senin ismin var, çok güzel olmuş canım ellerine sağlık afiyetle yeyin...seninde benim gibi blendırın bozulmuş ,,,,,hepimizin başına haftasonu olumsuz bişeyler gelmiş...bunlarla geçmiş olsun....istersen resmi buradada paylaşabilirsin...yapmak isteyen arkadaşlarımıza örnek olur....ben onu denemeye fırsat bulamadım her hafta sonu bişeyler denemekten de bıktım hem işler hem onlar koşturmaktan nasıl pazartesı oluyor anlamıyorum yorgun yorgun işe gidiyorum...sirkelerin yine süzülmesi lazım bu hafta sonuda onlarla uğraşırım

Bu arada zeytinyağını hep bol bol yiyelim diye konuşuyoruz. Ben zeytinyağını göz makyajımı silmek içinde kullanıyorum 1 yıldır. Çok güzel temizliyor. Bir sitede görüp yapmaya başlamıştım. Pamuğu ıslatıp iyice sıkıyorum. Birkaç damla zeytinyağı damlatıp temizliyorum. Ardından yüzümü yıkıyorum.

benimde yeni bitti artık almayacağım kendim yapacağım ...eski görümcemler yapıyormuş geçen ay sehirdışına göreve giderken kızımı bırakmıştım almaya gittiiğimde vaktim vardı epey oturduk genç kızlar çok olunca sohbet oraya vardı...kızım anne artık almayalım halamlar yarısına gülsuyu yarısına hakiki zeytinyağı koyup yapıyorlarmış dedi...görümcem yıllardır almıyoruz çok güzel oluyor dedi...boşalan şişesine yapacağım hem doğal hem sağlıklı kirpikleride besler....

benimde yeni bitti artık almayacağım kendim yapacağım ...eski görümcemler yapıyormuş geçen ay sehirdışına göreve giderken kızımı bırakmıştım almaya gittiiğimde vaktim vardı epey oturduk genç kızlar çok olunca sohbet oraya vardı...kızım anne artık almayalım halamlar yarısına gülsuyu yarısına hakiki zeytinyağı koyup yapıyorlarmış dedi...görümcem yıllardır almıyoruz çok güzel oluyor dedi...boşalan şişesine yapacağım hem doğal hem sağlıklı kirpikleride besler....

O zaman onu direk pamuğa döküp yapıyorlar, bende gül suyunu aldığım yerden alıp o şekilde kullanayım daha pratik olur.

Çin’de sahte yumurta üretimine başlanmış hatta sahte yumurta yapımının incelikleri kitapçıklar halinde internetten satılmaya kursları verilmeye başlanmış.Dünyanin bircok ülkesine satisi yapilmis, Sahte yumurta yenildiğinde bile gerçeğinden ayırt edilmesi çok zor. Tadini özel aroma birlesimlerle sagliyorlar,Anlaşılan üçkağıtta başarılılar. Peki biz yumurtanın sahte olup olmadığını nasıl anlayacağız? Çünkü sahte yumurta tüketimi insan sağlığına zarar veriyor. Sahte yumurta karaciğer, beyin ve sinir sisteminde rahatsızlıklara sebep oluyor.

sahte yumurta yememek için dikkat edilmesi gerekenler:

1) Yumurtanın şekli normal değilse (sahte yumurtalar daha büyük oluyor)
2) Yumurta yüzeyi pürüzlü ise
3) Kırıldığı zaman yumurta sarısını beyaza bağlayan beyaz zar yoksa (gerçeğinde belli belirsiz gözükür zaten)
4) Kırıldığı zaman yumurta sarısı hızla beyaza karışıyorsa
5) Yumurta sarısı koyu renkte ise, yumurtanız sahte.

herkese iyi akşamlar... sırayla okuyup en son yazacaktım ama ablacıl paylaştığın bilgi beni çok şaşırttı sahte yumurta mı ? şoklardayım gerçekten...

O zaman onu direk pamuğa döküp yapıyorlar, bende gül suyunu aldığım yerden alıp o şekilde kullanayım daha pratik olur.

şişenin yarısına zeytinyağı yarısına gülsuyu doldurup karıştıracaksın...kullanmadan öncede karışsın diye sallar ondan sonra pamuğa dökersin...

herkese iyi akşamlar... sırayla okuyup en son yazacaktım ama ablacıl paylaştığın bilgi beni çok şaşırttı sahte yumurta mı ? şoklardayım gerçekten...

onun bile sahtesini yapmışlar yaa ,,,eskiden herşeyi düşünmeden yiyorduk karatayla düşünerek yemeye başladık bundan sonra iki kere düşüneceğiz gerçekmi sahtemi diye...:50:

Herkese iyi akşamlar, gun boyu koşturdum durdum. Oglumun okuluna börek yaptim, esim oructu yemek yaptım, ütü yaptim, banyoyu kirkladim derken pilim bitti..bu ev işi ne zaman biter yaa..çalıştığım dönemde daha rahatmisim.bebegimde sağolsun her yeri döken dagitan bi bebek, yiyecekleri gezerek yemeyi seviyor derken işim hiç bitmiyor..
Neyse geleyim yediklerime

Sabah kkk
Ara sütlü kahve fındık
Akşam yarmali yoğurt çorbası, kabak yemeği, yoğurt, kiymadan Soğanlama

Su: 2.5 lt
Spor derman bulursam 2/2 jill yapicam
Hoscakalin :)))

menümm sabah kkk
öğlen yarım lahmacun bol salata cacık yedim.. uzun süredir lahmacun yemeyince canım çekti bugün hamuru incecikti malzemeside boldu:56:
akşam çok acıkmadım bi kase mercimek çorba, biraz yoğurt ve salata (çok yapmışım salatayı yazık çöpe gitmesin diye yüklendim iyice doyurdu.)

bitki çaylarımı içtim yatana kadar suyumda biter.. bugün meyve yerine dün akşamdan ıslattığım gün kurusu vardı 4tane onları yedim sabah kalkar kalkmaz suyuda içtim.. biraz böyle yapayım bakalım :1::1:

Herkese iyi akşamlar, gun boyu koşturdum durdum. Oglumun okuluna börek yaptim, esim oructu yemek yaptım, ütü yaptim, banyoyu kirkladim derken pilim bitti..bu ev işi ne zaman biter yaa..çalıştığım dönemde daha rahatmisim.bebegimde sağolsun her yeri döken dagitan bi bebek, yiyecekleri gezerek yemeyi seviyor derken işim hiç bitmiyor..
Neyse geleyim yediklerime

Sabah kkk
Ara sütlü kahve fındık
Akşam yarmali yoğurt çorbası, kabak yemeği, yoğurt, kiymadan Soğanlama

Su: 2.5 lt
Spor derman bulursam 2/2 jill yapicam
Hoscakalin :)))

Biz kadinlarin hali nolacak boyle her is bize bakiyor...hepsininde ustesinden gelmek gerekiyor...massallah sende gelmisin ama caninda cikmis...bu yorgunlugun ustune birde spor yaparsan yarin ayaga kalkacak dermanin kalmaz bence ....

menümm sabah kkk
öğlen yarım lahmacun bol salata cacık yedim.. uzun süredir lahmacun yemeyince canım çekti bugün hamuru incecikti malzemeside boldu:56:
akşam çok acıkmadım bi kase mercimek çorba, biraz yoğurt ve salata (çok yapmışım salatayı yazık çöpe gitmesin diye yüklendim iyice doyurdu.)

bitki çaylarımı içtim yatana kadar suyumda biter.. bugün meyve yerine dün akşamdan ıslattığım gün kurusu vardı 4tane onları yedim sabah kalkar kalkmaz suyuda içtim.. biraz böyle yapayım bakalım :1::1:
Afiyet olsun canim...kayisilarin faydasi olacakmi bakalim...karbonattan bisey olmadimi hala

Kolum şu an tutmuyor gibi. 34 veya 35 şınav çektim. 3 set 15-15-4 veya 5 daha yapamadım. Ama zaten önceden 3 set 6'şar tane yapardım. 18 şınav çekmiş olurdum, büyük gelişme.:1::nazar: İlk yaptığımda 2 taneyi yapamıyordum.

Kolum şu an tutmuyor gibi. 34 veya 35 şınav çektim. 3 set 15-15-4 veya 5 daha yapamadım. Ama zaten önceden 3 set 6'şar tane yapardım. 18 şınav çekmiş olurdum, büyük gelişme.:1::nazar: İlk yaptığımda 2 taneyi yapamıyordum.

Cumaya kadar 45 e duseceksin ...biraz oturda et tut iyice yuzun coktu;).....annen gibi konustum :):)

İyi akşamlar herkese,

Ben bugün sabah: 10:00 1 tane yumurta 10 tane zeytin 1 bardak ceviz yedim.
Akşam: 19:30 mercimek çorba tavuk ve cacık yedim

Kocacım tutturdu sucuk da sucuk bekleyemedi hafta sonunu akşam mesai bitimi alışverişe çıktık et aldık bugün sucuk hamuru kardım. Ben kararken beyfendinin kendileri PS başında oyun oynamakla meşguldü. Arada yarıma çağırınca da bir rahat bırakmadın dedi.:41: Yarın dolduracağım dur bakalım nasıl olacak. Onun üstüne bir de karatay lokumu yaptım. Ama dayanamadım yarını beklemeden tadına baktım saat 21:15 di gitti leptin arkasından el salla :5::5:

Back