- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
iftar
sucuklu yumurta
pastırma
domates, salatalık,..yeşillik
peynir
zeytin
kuruyemiş
çay ve bol su
Afiyet olsun ablacim, Allah rahatlik versin. ^_^
CSl tarafindan iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iftar
sucuklu yumurta
pastırma
domates, salatalık,..yeşillik
peynir
zeytin
kuruyemiş
çay ve bol su
Yaa ben o tarife yumurta yazmayi unutmusum, yumurta da var :26: kediii duydun mu annem
Test tek cizik cikti, adetimin pazartesi olmasi lazim. Senin dedigin gibi yapayim bide
Yapma yaa, misafirim vardi, girip bakamadim. Cok uzuldum simdi.
Babymom bak ben ne aldim
Vaysss supersin canim .Güle güle kullan. Kolay buldunmu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sahur;
2 yumurta
Salata
Zeytin
Peynir
Hurma
Üzüm
Yer fıstığı
Çay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evett sagol bebitom
Benim hurmalar da duruyo, bu hafta gelen misafirler yemezse artik ben yicem hepsini
vücutta omega 3 eksikliği varsa tatlı isteği çok olurmuşSelam hanımlar iftar menu yemekleri azar yedim tatlı yemek için gerekirse yemek yemem tatlı icin napıyım tatlısı duramiyom
sen kendini böyle avutursan ömür boyu kg dan kurtulamazsın,,,,her derdin çaresi tatlı sandığın sürece diyette başarılı olamazsınBen diyetlerin sabah 4 şiddetli baş ağrısı uyandım sonra yemek yedim geçmedi öğle yedim geçmedi tatlısı aklıma getirdim geçti yarım kilo tatlı aldım yedim geçti
sen bunu bize değil ilk okul öğrencisine sor istersen sana gereken cevabı verirKızlar yemek yerine tatlı yesek kilo alirmiyiz
afiyet olsun canımSahur;
2 yumurta
Salata
Zeytin
Peynir
Hurma
Üzüm
Yer fıstığı
Çay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 yumurta domates salatalik zeytin peynir ceviz
1kase yogurt
1bardak limonlu siyah cay
iftarimi saymiyim konuktuk yok yoktu cok kacamak yapmadim ama nerdeyse 1 lt ananas suyu ictim. icim Yandi dun cok susadim. sekersiz ve katkisizdi alman mali %100 yaziodu konsantre ama dayanamadim ilkdefa meyve suyu ictim aylardir
afiyet olsun canım
sana 1 lt re ananas suyu:44:...kan şekerin tavan yapmıştır
ALLAH ibadetlerinizi kabul etsin canlarım