Sen karadenizliydin di mi kedicim, sadece hamsisinden yesen olmuyor mu?
Evettttt bunu ozellikle belirtmek istedim..umarım devami gelir...
meraba kızlar bende aranıza katıldım.geçen sene biraz dukan yapmıştım ama dayanamadım karataya geçtim iyide kilo vermiştim ama bırakınca ben abartıyorum hamur işi tatlı derken yine aldım.
en iyi yapabildiğim diyet karatay olduğu için tekrar başladı bugün 3. günüm,aynı zaman da her gün 5 km yürüyüş ve plates de yapıyorum.3 günde 3,400 gitti bile tabi bu ödemde olabilir ama insana moral veriyor.
boyum 165; başlangıç 64,7 kg ;bugün 60,3 kg
hepinize kolay gelsin.
Sevgili Gulcugum,guzel gonlunden ne geciyorsa o sekilde hitap edebilirsin,basim gozum ustune.Gercekten gencken dunyayi bile sirtimda tasirim derken,ellili yaslardan sonra birkac kilo fazlalik dahi agir gelmeye basliyor.Ben fazla kilo sorununu en cok kizimi ziyarete giderken iki otobus ile gidip ,bir otobus hatti ile geri donuslerde inip binerken yasiyordum,dizim muthis zorlaniyordu.Ama masallah ne zaman ki kilolar gitti binlerce sukur cok guzel fark etti,en azindan agri hissetmiyorum.Bir de esimin sagolsun diyetle hic alakasi yok.Bizim dunyaca meshur Turk mutfaginin tatlisi ve tuzlusu esim ve biricik prensesim kizim icin pisirilir.Prensesim her onbes gunde bir eve geliyor.Kizimi getirip gotururken taksi cagiririm ,prensese v.i.p hizmette kusur etmem.O BANA RABBIMIN EMANETIDIR.Belli basli siparisleri vardir,annecigim rica etsem,firinda makarna,firin sutlac ve karisik kuru meyvali kek yapabilirmisin?diye sorar.Rabbime bin sukur verdigi imkanlar icin,taze taze yaparim cok mutlu olur yavrum.Amac onun mutlulugu degil mi ?
Bugün menüde hamsili pilav var ama pirinç olduğu için maalesef ben yiyemeyeceğim.
Merhabalar herkese iyi tatiller arkadaşlar
Bu gun bi hevesle ölçümlerimi yaptım. Ben sonuctan çok memnun kaldım, bakalim sizlerin yorumu nasil olacak..10 günlük spor programını ben 15 gunde bitirmisim.buna göre;
Göğüs: 2 cm
Bel: 3 cm
Göbek: 3 cm
Basen: 1 cm
Kol:1 cm
Olmak üzere toplamda 10 cm incelme olmuş:)
Ben bu gazla 2.leveli de yaparim
Evet Karadenizliyim. Bana ayrı olarak bulgurlusu yapılmış. Fotosunu paylaşıyorum.Fırında şu an.
İnşallah gelir. Ama tamamladıktan sonra, haftada 3 defa en az yapsanda çok yararı olur. Hergün yapınca sıkılır insan.
Eki Görüntüle 895784 Eki Görüntüle 895787
meraba kızlar bende aranıza katıldım.geçen sene biraz dukan yapmıştım ama dayanamadım karataya geçtim iyide kilo vermiştim ama bırakınca ben abartıyorum hamur işi tatlı derken yine aldım.
en iyi yapabildiğim diyet karatay olduğu için tekrar başladı bugün 3. günüm,aynı zaman da her gün 5 km yürüyüş ve plates de yapıyorum.3 günde 3,400 gitti bile tabi bu ödemde olabilir ama insana moral veriyor.
boyum 165; başlangıç 64,7 kg ;bugün 60,3 kg
hepinize kolay gelsin.
ALLAH yardımcınız olsun...işiniz çok zor yanınızda olamaması bile büyük üzüntü kaynağı ...bu arada prenses özel bir yerdemi kalıyor
offfffffffff yemede yanında yat ben hamsiye bayılırım zaten
sen hep diyorsun ya sana yakın yada komsu olsaydım diye bende annene komsu olsaymışım....
anneciğinin ellerine sağlık....
Evet Karadenizliyim. Bana ayrı olarak bulgurlusu yapılmış. Fotosunu paylaşıyorum.Fırında şu an.
İnşallah gelir. Ama tamamladıktan sonra, haftada 3 defa en az yapsanda çok yararı olur. Hergün yapınca sıkılır insan.
Eki Görüntüle 895784 Eki Görüntüle 895787
Çok güzel görünüyor, annecinin eline saglik.bayilirim hamsiye ama bu sekilde yemedim hic.
trabzonlu arkadaşım var rica etsem yapar aslında
İyi diyosun ben 3 leveli bitirince haftada 3 gün seklinde yapabilirim
Hem sıkılıyo insan hemde zor yaaa bitsin diye gözüne bakıyorum
tekrar hoş geldin canım
ben seni bildirim yaparsın diye bekledim yapmayınca bildirim yapmayanlra ekledim
başlangıçta ödem gidiyor sonra yağlar ama kg fazla olmadığı için bu kadar ödem olmaz yağdan da gitmiştir...
Ah hic sormayin Gulcugum,prensesimi onsekiz yasina kadar gerek evde gerekse hastahanelerde gunbegun eslik ederek cicekler gibi buyuttum,onsekiz yasina gelince hem kizimin bakimi ve oyalanmasi,daha dogrusu tabiat kanunu geregi gerci rabbim gecinden versin,yarin oburgun bana birsey oldugu zaman kimselere muhtac olmamasi acisindan edven ayrilmasina karar verildi,bizde elimizde avucumuzda ne kaldiysa verip ozel bir bakim evinde kizim icin omur boyu oda satin aldik.Yirmidort saat dr.kontrolunde ,yemek ilac,el isleri gibi oyalanmalar.Her sali gunu ziyaretim var,her onbes gunde bir eve getiriyorum,alisilmis bir temizlik-bakim duzenim var,yikarim,paklarim,yedirir,iciririm,rabbimin izniyle.Bir gece evde kalir,ertesigun standart bebegimi iade ederim.Tam alti yildir cok sukur boyle goturuyoruz.Rabbim beterinden esirgesin cumlemizi
Iyi aksamlar herkese . Cuma gunu tartildim kilo verememisim 107 yim hala . Mesajlariniza katilamasamd a takipteyim. Ara ara girip okuyorum yazilanlari...
her cuma kg bildirimi yapıyoruz onu kastetmiştim....canım benim sanırım bildirimden kastın o gün yediklerim.
sabah kahvaltım değişmiyor hep aynı hiç acıkmıyorum
sabah:
-kısık ateşte pişirdiğim tereyağlı 2 yumurta
-10 zeytin
-10 ceviz
-biber,patlıcan közlemesi(annem yazdan hazırlamış)
-avuç içi kadar keçi peyniri
akşam:
-kısık ateşte zeytin yağlı dana kavurma
-turşu
-ayran
-çorba (içinde bulgur,yoğurt,yumurta olan köy tarhanası)
-biber,patlıcan közlemesi
sizce abartıyor muyum?
CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 11:30
Çiğ kaju
1 elma, 1 mandalina
Kek (1 ad.)
Turp, havuç (bol zeytinyağlı)
Tulum peyniri
Yeşil Zeytin
Yumurta haşlanmış
Siyah çay
Karbonatlı Su
Tarçınlı, karanfilli çay
16:04
Yoğurt, keten tohumlu
17:20
Taze fasülye çorbası
Hamsili Bulgur Pilavı
Tahin Helvası
SU
SPOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?