• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aynen dediğin gibi malesaf nete hergun gıremıyorum..evde ilgisayarım yok.....eşim işten geliyo yemek hazırla kaldır derken kızımın nazı derken zaten uykum gelmiş oluyo.... ınan bilgisayrın şifresini girmeye bile üşenıyorum bazen.....

pastayıda eşimin bi müşterisi halletmiş.75 TL'ye....gerçi hamur pasta değil.netten diş resmi olan bi pasta begendık onun resmini üstüne basacak....eşim çok heveslenınce tamam dedim...çünkü normalde böyle şeylere ''ne gerek var''diyenlerdendir....sanada pastayla ilgili çok teşekkür ederim tekrar...ama tavsiye ettıgın kişi hep aklımda kalacak...arkadaslarada tavsiye edicem ihtıyacları olursa...

bugun sağlık hekımınde kan verdim demirime falan bakılacak omega-3 demedım hiç aklıma gelmedi malesef.... bakalım pzt salı kardeşim gidip aalacak sonuçları...ben bu hvada dışarı çıkamam kızımla.zaten eşimde izin alamaz bunu için...bana da sürpriz olacak nelerin sonucunu istedi doktor tam bilmiyorum

olsun canım haletmişsin ya ha ordan ha burdan....bayan zararlı katkı maddeleri kullanmıyormuş o tür isteyenlere sende verirsin telini bi faydamız olsun isteyenede yapanada:1:

iyi olmuş sonuçlar çıkınca yazarsın
omega 3 pahalı bir testmiş heryerde bakmıyorlar ben Atatürk hastanesine gitmiştim yapmadılar

Iyi aksamlar :)
Dün gece sahur yapmadim.bol su ictim iftarla sahur arasi 3 lt olmustur

Iftarda 16.30 tarhana çorbası, kofte teflonda, sogan., yesilsalata, turp, yogurtlu kırmızı biber,
2 tane minicik kurabiye ikisi 1 kurabiye buyuklugundeydi:)
Spor: jillian 1/10 yapicamm
Yarinda olculerimi alacagim..merak ediyorum. Her gun ust uste yapsam daha etkili olurdu eminim ama sakatlanmaktan korktum...

yine duramadın kurabiyeden yedin bahanede hazır : 2 tane minicik kurabiye ikisi 1 kurabiye buyuklugundeydi :57:

yinede etkili olmuş eski pantolonunu giymişsin:46:

bi ara kahvaltıda hep kaju yiyordum...bende bide içinden kurt çıkarsa takıntısı vardır herşeyin içini açıp bakarım kaju ları,fıstıkları bile tek tek açıyorum

Bende yerken çok incelerim ve kıl, tüy vs.. gibi şeyler hep benim yemeğimden çıkar. :1:

Iyi aksamlar :)
Dün gece sahur yapmadim.bol su ictim iftarla sahur arasi 3 lt olmustur

Iftarda 16.30 tarhana çorbası, kofte teflonda, sogan., yesilsalata, turp, yogurtlu kırmızı biber,
2 tane minicik kurabiye ikisi 1 kurabiye buyuklugundeydi:)
Spor: jillian 1/10 yapicamm
Yarinda olculerimi alacagim..merak ediyorum. Her gun ust uste yapsam daha etkili olurdu eminim ama sakatlanmaktan korktum...

Ohh oh, götürmüşsün kurabiyeleri. Bende kekten yiyebilirim o zaman. :52:

mydenizz

sana jıllıan sözumu tam tutamadım.pzt salı yaptım ama üç gundur tık yok.bugun temizlik yaptım ama bir damla terlemedım tabıkı:(

Kzck bende pztsiden bu yana sadece 2 gün yapabildim.cok yuklenmek istemedim ilk denememde her gun yapiyordum sakatlanip bırakmak zorunda kalmıştım...arayi cok acmamak şartıyla sonuç alacagima inanıyorum. .bakalim yarina incelme oldumu o zaman belli olacak
Arada da olsa yap derim kopma, girdikce de yazarsin sporunu
Buarada minik bebeginin dişleri hayirli olsun, daha nice güzel heyecanlarini yasayin inşallah:)

duymadım ama okudum :126:

bende o kadar zayıf olsam hiç durmazdım...46 kg ya benden 21 kg daha az ...ben 60 olsam arasıra kaçamak yaparım ....:21:

İşte bu yaa, ama cidden öyle abla ben de kedinin yerinde olsam gönül rahatlığı ile arada istediğimi yerdim..

Jillian 1\10 bitti cok şükür
İkinci levelde ara verdigim günler yurumeyi düşünüyorum umarım yapabilirim..

duymadım ama okudum :126:

bende o kadar zayıf olsam hiç durmazdım...46 kg ya benden 21 kg daha az ...ben 60 olsam arasıra kaçamak yaparım ....:21:

İşte bu yaa, ama cidden öyle abla ben de kedinin yerinde olsam gönül rahatlığı ile arada istediğimi yerdim..

Yani izin var, ama abartmamak lazım, yoksa devamı gelir diye korkuyorum. :1: Çünkü zayıflıktan daha çok sağlık için dikkat etmeliyim.

Son düzenleme:
yine duramadın kurabiyeden yedin bahanede hazır : 2 tane minicik kurabiye ikisi 1 kurabiye buyuklugundeydi :57:

yinede etkili olmuş eski pantolonunu giymişsin:46:

Cidden bahane değil görsen bi lokmacikti.o kurabiyenin özelliği o abla. .agizda dagilmasi icin içinin pismesi gerekiyor onun icinde yassi oluyor..
Bu gün annemlerde farkettiler incelmeyi.sakin kalca bacaktan verme yüzünde gitmesin bel ve karin çalış yeter diyorlar ama öyle de sonuç kolay alinmiyor.illa ki istenmeyen bölgede inceliyor. ..

Ben ne yapsam acaba, Jillian'a kesin karar vermiştim ama şimdi six pack var Jillian Michaels'te onumu yapsam,(youtube da sadece 1 level var) yoksa kendi programıma aynen devammı etsem.

Yani izin var, ama abartmamak lazım, yoksa devamı gelir diye korkuyorum. :1: Çünkü zayıflıktan daha çok sağlık için dikkat etmeliyim.

canan hoca istediğini ye 5 km yürü diyor sen zaten 5km den çok fazla spor yapıyorsun arasıra tadımlık yiyebilirsin benden izin sana....:52:

Tabi ki zaten arada tadimlik olmasi gerek.yoksa karatayin mantığı kalmaz..birde şeker karbonhidrat bağımlılık yaratıyor yedikce yiyor insan..Sonra da gelsin kilolarrrr

Cidden bahane değil görsen bi lokmacikti.o kurabiyenin özelliği o abla. .agizda dagilmasi icin içinin pismesi gerekiyor onun icinde yassi oluyor..
Bu gün annemlerde farkettiler incelmeyi.sakin kalca bacaktan verme yüzünde gitmesin bel ve karin çalış yeter diyorlar ama öyle de sonuç kolay alinmiyor.illa ki istenmeyen bölgede inceliyor. ..

Göbekten kurtulmak için bacak egzersizleride yapmak gerekiyormuş. Squat ve lunges hem bacak çalıştırıyor hemde kalça kaslarını geliştiriyor. Ben programıma eklemiştim görmüşsündür. Jillian'ın içinde de farklı versiyonları var.

aynen ben göbekten gitsin istiyorum basen ve bacaktan gidiyor

Ben ne yapsam acaba, Jillian'a kesin karar vermiştim ama şimdi six pack var Jillian Michaels'te onumu yapsam,(youtube da sadece 1 level var) yoksa kendi programıma aynen devammı etsem.

Bilegin duzelene kadar slim six pack yap derim.tek istegin göbegin gitmesi ya, etkili olur
Jillianin six packi başka egzersiz dimi uzun olan..bilegine iyileşmesi için zaman tanisan iyi olur

Göbekten kurtulmak için bacak egzersizleride yapmak gerekiyormuş. Squat ve lunges hem bacak çalıştırıyor hemde kalça kaslarını geliştiriyor. Ben programıma eklemiştim görmüşsündür. Jillian'ın içinde de farklı versiyonları var.

Evet biliyorum hele alt karin için makas birebir ama işte bacaklarda gidiyor. ..

iyi geceler canım arkadaşlarımm.. ben ancak vakit bulabildim..gündüz yoğundum giremedim öğleden sonra ..akşam eve biraz geç girdim yemek filan derken saat 8oldu..arkadaşların bebeği olmuştu oraya gittik sonra ve ben giremdim topiğe... ama okudum te tek..bi duygulandım, bi taraftan eğlendim yazıklarınıa...

gül ablacım karbonattan sonuç alırsam tabi ki paylaşırım.. ama henüz tık yok bende..
kedicim sendin yanılmıyorsam ishal varmı diye soran.. galiba bende asit yok çünkü olmadım:26:

ayrıca gül ablacım ellerine sağlık liste için. kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum:16::16:

menüme gelincede sabah kkk
öğle elma yoğrt
akşam yoğurtlu köfte yedim

misafirliktede hiçbir ikramdan almadım:45:
biraz öncede süt içtim azıcık.gün boyu 3lt su bitti. 4kupa ada çayı bir fincan kahve ve 2bardak siyah çay içtimmm..

hepinize iyi geceler.. iyi haftasonları olsun arkadaşlarım:16:

Saglik
iyi geceler canım arkadaşlarımm.. ben ancak vakit bulabildim..gündüz yoğundum giremedim öğleden sonra ..akşam eve biraz geç girdim yemek filan derken saat 8oldu..arkadaşların bebeği olmuştu oraya gittik sonra ve ben giremdim topiğe... ama okudum te tek..bi duygulandım, bi taraftan eğlendim yazıklarınıa...

gül ablacım karbonattan sonuç alırsam tabi ki paylaşırım.. ama henüz tık yok bende..
kedicim sendin yanılmıyorsam ishal varmı diye soran.. galiba bende asit yok çünkü olmadım:26:

ayrıca gül ablacım ellerine sağlık liste için. kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum:16::16:

menüme gelincede sabah kkk
öğle elma yoğrt
akşam yoğurtlu köfte yedim

misafirliktede hiçbir ikramdan almadım:45:
biraz öncede süt içtim azıcık.gün boyu 3lt su bitti. 4kupa ada çayı bir fincan kahve ve 2bardak siyah çay içtimmm..

hepinize iyi geceler.. iyi haftasonları olsun arkadaşlarım:16:
Sana da ve diger tum can dostlarma iyi haftasonlari dilerim.

Back