aynen dediğin gibi malesaf nete hergun gıremıyorum..evde ilgisayarım yok.....eşim işten geliyo yemek hazırla kaldır derken kızımın nazı derken zaten uykum gelmiş oluyo.... ınan bilgisayrın şifresini girmeye bile üşenıyorum bazen.....
pastayıda eşimin bi müşterisi halletmiş.75 TL'ye....gerçi hamur pasta değil.netten diş resmi olan bi pasta begendık onun resmini üstüne basacak....eşim çok heveslenınce tamam dedim...çünkü normalde böyle şeylere ''ne gerek var''diyenlerdendir....sanada pastayla ilgili çok teşekkür ederim tekrar...ama tavsiye ettıgın kişi hep aklımda kalacak...arkadaslarada tavsiye edicem ihtıyacları olursa...
bugun sağlık hekımınde kan verdim demirime falan bakılacak omega-3 demedım hiç aklıma gelmedi malesef.... bakalım pzt salı kardeşim gidip aalacak sonuçları...ben bu hvada dışarı çıkamam kızımla.zaten eşimde izin alamaz bunu için...bana da sürpriz olacak nelerin sonucunu istedi doktor tam bilmiyorum
olsun canım haletmişsin ya ha ordan ha burdan....bayan zararlı katkı maddeleri kullanmıyormuş o tür isteyenlere sende verirsin telini bi faydamız olsun isteyenede yapanada
iyi olmuş sonuçlar çıkınca yazarsın
omega 3 pahalı bir testmiş heryerde bakmıyorlar ben Atatürk hastanesine gitmiştim yapmadılar