Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ne yaptin kedi shred'i yapabildin mi ?bence ikiside ayni zorlukta.senin gibi biri zorlaniyorsa ben kendime çok gormeyeyim..
sıkıcı bulsanda haftada 1-2 uygulayabilirsin.zor ama kisa olmasi bi nebze katlanilir kiliyor

canım sanırım bildirimde bulunanlar sırayla liste yapıyor ben pek bu işlerden anlamam siz beni listeye almayın ben böyle kendi halimde yaptıklarımı kilomu yazayım.birbirimize destek olalım.
olur mu?

Son düzenleme:
Sabah 10.30
KKK

akşam:17.00
Tarhana çorbası, kabak yemeği, yoğurt, yesil salata, 1 yumurta kadarda kozlenmis tavuk

19.00 koca bi kupa sütlü kahve
2.5 lt su ve Yeşil çay

Aksam Misafir geldi sporum kaldi

Sağol abla cidden gözle görülür derecede incelme oldu ama toplamda 10 cm beklemiyordum...en çok sevindigim o zor sporun ilk bölümünu nihayete erdirmek oldu...

gerçekten çok etkiliymiş...ben kg veriyorum ama çok incelme olmuyor her hareketi yapamıyorum,,,belde 3 tane fıtık dizlerde sızı bitmesi olunca leslie yi bile hergün yapamıyorum dilerim mahvoluyor

canım sanırım bildirimde bulunanlar sırayla liste yapıyor ben pek bu işlerden anlamam siz beni listeye almayın ben böyle kendi halimde yaptıklarımı kilomu yazayım.birbirimize destek olalım.
olur mu?

topiğimiz ve arkadaşlar yeni olunca listeyi sıraya koymadım henüz, hep ben yapıyorum onlarda yapmayı bilmiyorlar ama öğrenecekler artık sıraya koyacağım....birbirimize yardım ederek yapacağız zaten zor bişey değil sıra size gelene kadar aylar geçer bende yardım ederim o zaman

Sabah 10.30
KKK

akşam:17.00
Tarhana çorbası, kabak yemeği, yoğurt, yesil salata, 1 yumurta kadarda kozlenmis tavuk

19.00 koca bi kupa sütlü kahve
2.5 lt su ve Yeşil çay

Aksam Misafir geldi sporum kaldi

benimde bugün misafirim vardı oruç tutamadım ....yarında gün var tutmayacağım ...geçen ay tutmuşstum bugün bari tutmasaydın dediler...zaten karatay yapıyorum yaptıklarını yemiyorum diye kızıyorlar....

gerçekten çok etkiliymiş...ben kg veriyorum ama çok incelme olmuyor her hareketi yapamıyorum,,,belde 3 tane fıtık dizlerde sızı bitmesi olunca leslie yi bile hergün yapamıyorum dilerim mahvoluyor

Evet abla senin durumunu tahmin ediyorum, annemde de var dizlerde sivi bitmesi hatta ameliyat olacak düz yolda bile yürümekte zorlanıyor....
Arada sirada yapman daha iyi olur ablacim, kilo verdikce rahatlama olacaktir inşallah

Evet abla senin durumunu tahmin ediyorum, annemde de var dizlerde sivi bitmesi hatta ameliyat olacak düz yolda bile yürümekte zorlanıyor....
Arada sirada yapman daha iyi olur ablacim, kilo verdikce rahatlama olacaktir inşallah

banada gecen sene ameliyat dediler ama yastan dolayı beklemem lazımmış 60 yasına kadar....bende yürüyemiyordum biraz yuruyunce dizim kitleniyordu Trifleks Glukozamin kullandım 3 ay falan biraz yurumeye başladım yavaş ve kısa mesafeler yuruyordum... karataya başlayınca hem karatayın hem kg vermenin etkisiyle baya düzeldi 1 saat bile yürüyebiliyorum artık....5 aydırda ilaç kullanmıyorum ....

canım o daha önce benimde dikkatimi çok çekmişti ama sonra internette bi yerde jillianın daha önce erkek olduğunu okumuştum.
eğer öyleyse kalın olması çok normal

Maşallah sana abla , insallah hic te ameliyata gerek kalmaz zamanla.....
annemde kilo verdi 10 kg kadar daha rahat eskisinden kilo cidden çok tetikleyici bi unsur, ama artik annem daha fazla ertelerse ameliyatta olsa fayda etmezmis

Maşallah sana abla , insallah hic te ameliyata gerek kalmaz zamanla.....
annemde kilo verdi 10 kg kadar daha rahat eskisinden kilo cidden çok tetikleyici bi unsur, ama artik annem daha fazla ertelerse ameliyatta olsa fayda etmezmis

60 yaşından önce tavsiye etmiyorlar annen 60 yaşına geldimi

i

Allah sağ salim evladını sana kavuştursun.hayırlı olsun bebeğin bende çok istiyorum ama olmuyor.5 yıl oldu çok üzülüyorum.2 aşılama yapıldı 1 tüp bebek denemesi ama yumurtayla sperm birleşmiyor,sorun ne bilinmiyor.
bu ay tekrar tüp bebek deneyeceğiz ocağın ilk haftası gibi olacak,o zamana kadar biraz zayıflayayım dedim aranıza katıldım.
allahtan umut kesilmez.nolur benim içinde dua edin.

Allah hayirlisiyla sana ve tüm isteyenlere yasatsin bu duyguyu..dua edelim inşallah...
Allahtan umut kesilmez neler duydum, neler gördüm bu konuyla ilgili inancini yitirme sakin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…