Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gunaydn.....
tartıldım ve malesef 71.3 olmuşum halbukı salı gunu 70.2 görmüştüm.....

bu açıklamadan soonra silkelenıyorummmmmmmmmmm ve pozitif düşünmeye ugrasıyorum....kızım bı yanda, kardeşim(mevlut için bana yardıma geldı) bi yanda, kocam bı yanda mışıl mışıl uyuyo.....

bende kendımı dınleme fırsatı buldum bugun camdan sızan güneşle gaza geldım...havanın çok soguk olduguna emınım ama olsun güneşi görmk bana çok ıyı gelıyo....yenı bıgun yenı bi umut...ben tekrar karataya başlıyorum.....şimdi yeşil çay demliyorum....9:30 gıbı kardeşimle kızılaya ınıcem bazı işlerim var sonra eve....bikaç küçük yer temızlenecek sonra bismillah deyıp hamurişlerine başlıycam.....

yenı bı duruş
yenı dokunuş
kendıme yenı bır ben lazım

canan hoca istediğini ye 5 km yürü diyor sen zaten 5km den çok fazla spor yapıyorsun arasıra tadımlık yiyebilirsin benden izin sana....

Şu an kaçamak yapmak için hazırlık yapıyorum. Ben izin vereceğini hiç düşünmemiştim.

Tabi ki zaten arada tadimlik olmasi gerek.yoksa karatayin mantığı kalmaz..birde şeker karbonhidrat bağımlılık yaratıyor yedikce yiyor insan..Sonra da gelsin kilolarrrr

Bende abartmamak için kahvaltının yanında yiyeceğim, böylece çok doyacağım diye düşündüm bakalım ne olacak, dedim. Yazamadan kahvaltımı yapmaya başladım. Kek çok güzelmiş.

aynen ben göbekten gitsin istiyorum basen ve bacaktan gidiyor

Benimde durumum aynı, onun için çok araştırıp kendime göre bir egzersiz programı yapmıştım.

Bilegin duzelene kadar slim six pack yap derim.tek istegin göbegin gitmesi ya, etkili olur
Jillianin six packi başka egzersiz dimi uzun olan..bilegine iyileşmesi için zaman tanisan iyi olur

Bu egzersiz. Aslında içinde benim topladığım egzersizlerde var. Aklım kendi programımda kalmaz o zaman. :)
[video=youtube_share;ZJ8Zdj0OPMI]http://youtu.be/ZJ8Zdj0OPMI[/video]

Evet biliyorum hele alt karin için makas birebir ama işte bacaklarda gidiyor. ..

ben lesliden sonra slimm pack sonrada bacak kalça çalışıp en son makas yapıyorum sonuçta hep bacaklardan gidiyor

Ben alt karnı barfikste yaptığım hareketle çalıştırıyordum ama şu an yapamıyorum, belki bu akşam yaparım.

Annem karbonatı benden fazla içiyor. Ben günde 1 çay kaşığı içiyorum, annem 1 tatlı kaşığı sabah, 1 tatlı kaşığı akşam.

Son düzenleme:

merhaba canım
limonlu su içiyorsan asit olmaz karatayda limon karbonatın görevini yapıyor....
bu misafirlikteki ikramlardan almadığın için

merhaba canım
kötü olmuş fazla değil 1100 almışsın ama almak yerine verseydin 69.1 olacaktın...
ben aldığım zaman böyle düşünüp kendime kızardım ama önceki rejimlerde al ver al ver denge tutmazdı en son 79.2 yı görünce yeter bu ne hal yaşlı teyzeler gibi her tarafın büyüdü şiştin diye kızdım kendime, en son ay 74.2 den 5 kg alarak 79.2 ye cıktım almak yerine verseydim şimdi 69.2 olacaktım diye ....ve karataya başladım çok şükür kaçamaksız 7 aydır devam edıyor kaçamak yapınca istediğin kg ya gelınce kaçamaklar artıyor ve yıne kg alınıyor...

kararında devam et canım kimse seni yolundan alıkoyamasın daha çok gençsiniz kg vermenizde kolayken verin şu kg ları ve fıstık gibi çıtır hatunlar olun ....

EVETTTTT sana yeni bir ben lazım ha gayret biz burda sana yardıma hazırızzz..

afiyet olsun canımmmm

fazla değilmi bu kadarı kaş yapayım derken göz çıkarmasın sakın

Fazla değil, başlarda öyle iç madem dedim. Kendisi öyle içmeye karar vermiş, iyice düzelince azaltırsın dedim. Hatta Kemal Milar ilk zamanlarda 4-5 defa içiyordum yazmıştı, fazla asit çıkıyormuş. Ama ilk zamanlarda. Ben günde 1 defa içiyorum, 1 çay kaşığı.

Son düzenleme:
sütçüm geldi 10 kg süt, 1 koli yumurta aldım sanki apartmanı doyuracağım

eskiden sadece kızım için haftada 3 şişe günlük süt alırdım ben içmezdim, yoğurt haftada 2 kg luk, yumurtada 6 lı paket ben ayda 1-2 yumurta zor yerdim...şimdi 10 kg süttttt 1 koli yumurta aaaa ben karataycımı oldum yoksa....:86:

Benim de canım bugünlerde süt çekiyor ama hazır olduğu için içmiyorum. 5 litre alıyoruz, hepsi yoğurt oluyor.

Sevgili can dostlarim merhabalar hepinize.Sevgili kzck sizinde kizinizin mevludu hayirli ugurlu olsun,insaallah sirasiyla tum sevinclerinizi birlikte paylasiriz.Canim benim,tabii ki ki tekrar yarim kg. bile alininca moraller sifira iniyor,bunun icin tek yol -sifir kacamak-.Nacizane,haddim olmayarak birebir yasanmisliklarimi paylasiyorum ki,iki ay ongun oldu Karatay diyetine baslyali 91 kg.dan 79 kg.a dustum,hic kacamaksiz.Gecen sali kizimi ziyaretimde firindan yeni cikmis kapucinolu kek ikram ettiler ve ben kek ve pasta canavari kirinti dahi tatmadim,ama yarabbimmmmmmm nasil koktu,dedim Canan hedefin var ve sen kirintiyla kalmazsin,hemen basimi cevirdim.Ben elliuc yasinda direniyorum,masallah sizler daha cok gencsiniz ,en azindan gencliginizi baz alarak en ideal hedef olarak gorebilirsiniz canlarim.Hepinizi cok seviyorum.

Benim de canım bugünlerde süt çekiyor ama hazır olduğu için içmiyorum. 5 litre alıyoruz, hepsi yoğurt oluyor.

bende önceki haftalarda 5 alıyordum kızım beklemiş sütü sevmiş üstünde kaymaklar oluşunca sütlaç gibi oluyor dedi,,bende 10 kg ya çıkardım 5 yoğurt için,3 kıza içmelik, 2 de peynir yapmak için ...

canan hanım merhaba,
hanım demek çok resmi oluyor abla desem aramızda 3 yaş var
canan abla dememimi canan dememimi arzu edersiniz....
bende 7 aydır hiç kaçamak yapmadım,sanırım gençler bizim yaşımıza gelmedıklerı ve bızım yaşadığımız kg verme zorluklarını yaşamadıkları için kaçamak yapıyorlar...ileride vermenin ne kadar zor olduğunu bizim yazdıklarımızdan anlayıp bir an önce kaçamaksız yapsalar çok kısa sürede istedikleri kg ya gelirler ve boşu boşuna kg hamallığı yapmamış olurlar....

Sevgili Gulcugum,guzel gonlunden ne geciyorsa o sekilde hitap edebilirsin,basim gozum ustune.Gercekten gencken dunyayi bile sirtimda tasirim derken,ellili yaslardan sonra birkac kilo fazlalik dahi agir gelmeye basliyor.Ben fazla kilo sorununu en cok kizimi ziyarete giderken iki otobus ile gidip ,bir otobus hatti ile geri donuslerde inip binerken yasiyordum,dizim muthis zorlaniyordu.Ama masallah ne zaman ki kilolar gitti binlerce sukur cok guzel fark etti,en azindan agri hissetmiyorum.Bir de esimin sagolsun diyetle hic alakasi yok.Bizim dunyaca meshur Turk mutfaginin tatlisi ve tuzlusu esim ve biricik prensesim kizim icin pisirilir.Prensesim her onbes gunde bir eve geliyor.Kizimi getirip gotururken taksi cagiririm ,prensese v.i.p hizmette kusur etmem.O BANA RABBIMIN EMANETIDIR.Belli basli siparisleri vardir,annecigim rica etsem,firinda makarna,firin sutlac ve karisik kuru meyvali kek yapabilirmisin?diye sorar.Rabbime bin sukur verdigi imkanlar icin,taze taze yaparim cok mutlu olur yavrum.Amac onun mutlulugu degil mi ?

Bugün menüde hamsili pilav var ama pirinç olduğu için maalesef ben yiyemeyeceğim.

Merhabalar herkese iyi tatiller arkadaşlar
Bu gun bi hevesle ölçümlerimi yaptım. Ben sonuctan çok memnun kaldım, bakalim sizlerin yorumu nasil olacak..10 günlük spor programını ben 15 gunde bitirmisim.buna göre;

Göğüs: 2 cm
Bel: 3 cm
Göbek: 3 cm
Basen: 1 cm
Kol:1 cm

Olmak üzere toplamda 10 cm incelme olmuş:)
Ben bu gazla 2.leveli de yaparim

Tebriklerrrr mydenizzz.Supersin sakin erteleme aksatma canim.Seninleyiz .

İstediğimiz yerlerden daha fazla gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…