- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
afiyet olsun canım
hamsiler yarasın
Teşekkür ederim. Fotoğrafını eklediğim kasenin hepsini bitiremedim. Biraz kaldı, daha sonra yerim artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canım
hamsiler yarasın
Teşekkür ederim. Fotoğrafını eklediğim kasenin hepsini bitiremedim. Biraz kaldı, daha sonra yerim artık.
süper yaaaaaaaa
aferin sana kg veremesende 2-3 kg vermiş gibi incelmişsin
Şimdi six pack olan bölümü deneyeyim dedim daha yarısına bile gelmeden pes ettim, çok zor. Ben sıkılırım bunları yaparken. Zaten takip etmesi zor oldu. Birde shred deneyeyim. Sonra kendi programıma dönerim yine.
her cuma kg bildirimi yapıyoruz onu kastetmiştim....
hergünde yediklerimizi bildiriyoruz fırsat buldukça...yanlışlarımız varsa düzeltiyoruz ....
yedikleriniz çok güzel abartı yok....önemli olan doymak bu kadarla doyduysanız bu normal...doymadan kalkmak yok...
Sağol abla cidden gözle görülür derecede incelme oldu ama toplamda 10 cm beklemiyordum...en çok sevindigim o zor sporun ilk bölümünu nihayete erdirmek oldu...
canım sanırım bildirimde bulunanlar sırayla liste yapıyor ben pek bu işlerden anlamam siz beni listeye almayın ben böyle kendi halimde yaptıklarımı kilomu yazayım.birbirimize destek olalım.
olur mu?
Sabah 10.30
KKK
akşam:17.00
Tarhana çorbası, kabak yemeği, yoğurt, yesil salata, 1 yumurta kadarda kozlenmis tavuk
19.00 koca bi kupa sütlü kahve
2.5 lt su ve Yeşil çay
Aksam Misafir geldi sporum kaldi
gerçekten çok etkiliymiş...ben kg veriyorum ama çok incelme olmuyor her hareketi yapamıyorum,,,belde 3 tane fıtık dizlerde sızı bitmesi olunca leslie yi bile hergün yapamıyorum dilerim mahvoluyor
Evet abla senin durumunu tahmin ediyorum, annemde de var dizlerde sivi bitmesi hatta ameliyat olacak düz yolda bile yürümekte zorlanıyor....
Arada sirada yapman daha iyi olur ablacim, kilo verdikce rahatlama olacaktir inşallah
Gerçekten öyle oldu, yazarken kötü hissettim kendimi ama ne yapayım videoyu her izlediğimde ilk belinin kalınlığı gözüme çarpıyor. Ama netten baktığımda bazı sporcuların beli kalın, bazıları ince, vücut yapısıyla ilgili demekki.
Ev yufkasını önceden Ramazan ayında açarlardı, ama artık herkes açmıyor, annem de dahil. Yapılırken sıcak sıcak alır, katlayıp yerdim. Birde arasına peynir koyup, üzerine tereyağ sürerlerdi. Kuruykende kırar kırar kıtır kıtır yerdim.
banada gecen sene ameliyat dediler ama yastan dolayı beklemem lazımmış 60 yasına kadar....bende yürüyemiyordum biraz yuruyunce dizim kitleniyordu Trifleks Glukozamin kullandım 3 ay falan biraz yurumeye başladım yavaş ve kısa mesafeler yuruyordum... karataya başlayınca hem karatayın hem kg vermenin etkisiyle baya düzeldi 1 saat bile yürüyebiliyorum artık....5 aydırda ilaç kullanmıyorum ....
Maşallah sana abla , insallah hic te ameliyata gerek kalmaz zamanla.....
annemde kilo verdi 10 kg kadar daha rahat eskisinden kilo cidden çok tetikleyici bi unsur, ama artik annem daha fazla ertelerse ameliyatta olsa fayda etmezmis
60 yaşından önce tavsiye etmiyorlar annen 60 yaşına geldimi
Evet abla 63 yaşında ve her gittigi dr ameliyat dedi.birinde karar kildi doktorun bu ay olmayi düşünüyor bakalım hayırlısı
banada gecen sene ameliyat dediler ama yastan dolayı beklemem lazımmış 60 yasına kadar....bende yürüyemiyordum biraz yuruyunce dizim kitleniyordu Trifleks Glukozamin kullandım 3 ay falan biraz yurumeye başladım yavaş ve kısa mesafeler yuruyordum... karataya başlayınca hem karatayın hem kg vermenin etkisiyle baya düzeldi 1 saat bile yürüyebiliyorum artık....5 aydırda ilaç kullanmıyorum ....
Allah sağ salim evladını sana kavuştursun.hayırlı olsun bebeğin bende çok istiyorum ama olmuyor.5 yıl oldu çok üzülüyorum.2 aşılama yapıldı 1 tüp bebek denemesi ama yumurtayla sperm birleşmiyor,sorun ne bilinmiyor.Günaydın,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah-sucuklu yumurta ile kkk
Öğlen -pidesiz urfa kebabı,çok az bulgur pilavı,tarhana çorbası,salata,ayran
Akşam-Barbunya,2 adet lahmacun (kayınvalidem yaptırmış)salata-ayran
Aralarda elma-mandalina-erik kurusu-limonlu su-kaju-çam fıstığı
Dün çok yedim sanki,akşam baya rahatsızdım :))))
Doktor kontrolümüz çok iyi geçti..
Kilo aldığıma çok sevindi doktorumuz,beni sevdiği için herşey konuşabiliyoruz..Yüzün dolmuş,vücudun dolmuş,doğumdan sonrada böyle ol dedi:)) Bebek çok iyi maşallah ,bugün çok masumdu,sırtını dönmüş uyuyordu...Gelişimi çok iyi..Boyu maşallah çok uzun ,ondan beni rahatsız ediyormuş :))) Kilosuda normal..mutlu mesut ayrıldık doktordan..Sakın kilo alıyorum diye yememezlik yapma dedi..Allahıma bin şükür olsun...
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 58
Bu hafta: 59
Fark: 1000 gr
Toplam fark :5 kg.
Spor: Haftada 2-3 gün 30 dk.yürüyüş (artırmam gerek)
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Zayıflar daha çabuk alıyor,dolduruyor bebekleride iyi gelişiyor dedi,doğumdan sonra hemen atarsın bu kiloyu dedi doktor..Gerçekten de öyle oldu ilkinde..Protein ağırlıklı beslendiğim için bebeğin boyu normalde 14 cm. olması gerekirken 17 cm.olmuş..:))Maşallah..
Bizden bu kadar,rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin..Amin..
nerde olacak
hangi hastanede
Allah sağ salim evladını sana kavuştursun.hayırlı olsun bebeğin bende çok istiyorum ama olmuyor.5 yıl oldu çok üzülüyorum.2 aşılama yapıldı 1 tüp bebek denemesi ama yumurtayla sperm birleşmiyor,sorun ne bilinmiyor.
bu ay tekrar tüp bebek deneyeceğiz ocağın ilk haftası gibi olacak,o zamana kadar biraz zayıflayayım dedim aranıza katıldım.
allahtan umut kesilmez.nolur benim içinde dua edin.