menümü paylaşayım hemennn
sabah kkk
öğlen yoğurt elma(klasikleşti bu da benim için)
akşam patlıcan yemeği( sağlıklı yaşıyoruzda tencere kebabı olarak paylaşılmıştı.. benim kayınvalidem yapar ondan yemiştim hep.karataya uygun olunca yapim dedim) yanında salata kuru soğan
bugün ben ilk kez cıss yaptım çok pişmanım:26: muhtemelen yasak çünkü hazır kutuda ki salepten içtim küçük bi fincan saat 4gibi... reglimin ilk günü bi de üşüyünce bi hata yaptım.. cezam neyse razıyım:18:
Evet abla bende angaradoğma büyüme derler ya o hesap...
Oh çok şükür tokadı yemedim:) ya abla evet zararli falan ama hani şöyle ana yemekten önce kocaman kabarmis lavaş geliyor ya bittigimin resmidir. Sadece onu yiyip kalkabilirim sofradan..
Ama tuttum kendimi kizlarda sasirdi, yarina tarti gunu olmasa daha çok yiyebilirdim, ucuz atlattim
Abla yarin yine oruç olacagim bildirimim gecikebilir.sahur yapmayi düşünmüyorum ama cok su iciyorum gece o yüzden geç tartilacagim..
Bu arada kurabiyeler pisti ucundan bi ısırık bile almadım. En sevdigim kurabiyeden yaptim ..ahhh bildirim sen nelere kadirsin:)))
bilmeden içtiğin için ceza yok....
bende öyle tahmin etmistim, dogru cikmaz yaklasik 2 litre su ictim cünkü tamam abla 3 te tartilirim beno saatte doğru çıkmaz çok su içtiğin için..sen gündüz 3.5 gibi tartıl bildirim yap ben 4 e doğru yayınlarım
öylemi canim bende cok severim, karataydada yenilebiliyormus buna ok sevindim, aslinda karatayda secenek cok fazla yakin olsakta versem bir tabak keske, neyse canim ucakla ankaraya 3 saatte gidebiliyoruz, ankara benim hüzünlerimin ve seviclerimin sehridir, her ucak ankaraya indiginde gözlerim dolar, sevinirim, kalkarkende üzülürüm aaaaahh gurbet aahhhKeşkek en sevdiğim yiyeceklerdendir.annem bayramlarda özellikle yapar ben seviyorum diye..eline sağlık canım. .ben yarin ogleden sonra tartilacagim pzt de oyle yapmistim
Evet abla bende angaradoğma büyüme derler ya o hesap...
Oh çok şükür tokadı yemedim:) ya abla evet zararli falan ama hani şöyle ana yemekten önce kocaman kabarmis lavaş geliyor ya bittigimin resmidir. Sadece onu yiyip kalkabilirim sofradan..
Ama tuttum kendimi kizlarda sasirdi, yarina tarti gunu olmasa daha çok yiyebilirdim, ucuz atlattim
Abla yarin yine oruç olacagim bildirimim gecikebilir.sahur yapmayi düşünmüyorum ama cok su iciyorum gece o yüzden geç tartilacagim..
Bu arada kurabiyeler pisti ucundan bi ısırık bile almadım. En sevdigim kurabiyeden yaptim ..ahhh bildirim sen nelere kadirsin:)))
bende öyle tahmin etmistim, dogru cikmaz yaklasik 2 litre su ictim cünkü tamam abla 3 te tartilirim ben
öylemi canim bende cok severim, karataydada yenilebiliyormus buna ok sevindim, aslinda karatayda secenek cok fazla yakin olsakta versem bir tabak keske, neyse canim ucakla ankaraya 3 saatte gidebiliyoruz, ankara benim hüzünlerimin ve seviclerimin sehridir, her ucak ankaraya indiginde gözlerim dolar, sevinirim, kalkarkende üzülürüm aaaaahh gurbet aahhh
Jillian'ın videosunu izliyorumda, biraz kilolumu ne. Beli kalın, sanki göbeği de var. Kendisi pek göbek egzersizlerini uygulamıyor galiba, sadece kola çalışmış.Galiba vücut tipi öyle. Level 2'nin 00.10.41'inci dakikasında.
Ahhhh gurbetcicegim Ahhhh,msj.ini su saatte okuyunca oyle duygulandim ki ,disaridaki seller bi yana benim gozlerimden akan selleri kimse gormesin canim benim.
bende öyle tahmin etmistim, dogru cikmaz yaklasik 2 litre su ictim cünkü tamam abla 3 te tartilirim ben
öylemi canim bende cok severim, karataydada yenilebiliyormus buna ok sevindim, aslinda karatayda secenek cok fazla yakin olsakta versem bir tabak keske, neyse canim ucakla ankaraya 3 saatte gidebiliyoruz, ankara benim hüzünlerimin ve seviclerimin sehridir, her ucak ankaraya indiginde gözlerim dolar, sevinirim, kalkarkende üzülürüm aaaaahh gurbet aahhh
Benimde kahvaltıda gözümün önünde kıtır kıtır lavaş vardı ama yemedim, şimdi sen söyleyince yemek istedim. Çok severdim.Göbekten kurtulana kadar yok, ama kurtulunca arada yerim.
ya kedi alemsin o kadin da kiloluysa ben noluyorum diye bi düşünürüm:))
Kollari ciddi kas ama bel sanırım vucut tipinden bu kadar tecrübeye eminim incelirdi daha fazla..asil sağdaki Sarışının basenleri nasil gordun mü
Şimdi lavaş hakkındaki azmine hayran kaldim seninkide benim yedigim gibi sicak ve balon gibi şişik miydi?? Soğuk olsa yemezdim kesin
vay angaralı vay
İstanbullu çoğunluktaydı neyseki ankaralıyıda 3 ledik...
kurabiye ısırmadığın içinde
Ben göbek falan göremedim sende. .sen benim göbeği görsen. .Tüm fazlaligim gobegimde inan. ..
Kilolu değilde, beli kalın görünüyor.Evet basen büyük olunca bel ince görünüyor. En iyisi solda olan galiba.
Yok balon gibi şişik olanlardan değil. Onuda çok severim.Çiğ köfte yanına gelenler varya, onu tavada kızartıyorsun, üzerine birde tereyağ sürersen çok güzel olur....du ama, olmaz. Eğer yersem bir gün bol tereyağla yerim. Çünkü Ahmet Aydın sabah bazen kahvaltıda tereyağ yemek için 1 dilim ekmek yiyorum diyordu. Normalde yemiyormuş. Bizde abartmadan arada yeriz inşallah.
Ben dışarıdan göbekli görünmüyorum.Bir tek ben anlayabiliyorum.
Yalniz bakarmisin iki dakikada harcadik bayanlaribenimde favorim soldaki bayan:))
Ayy inşallah o günleri görürüz ya, hazir lavas degilde ev yufkasiyla o senin tarif enfes oluyor..bir gün denersen böyle dene derim:) bulamazsan ben sana gonderirim
Gerçekten öyle oldu, yazarken kötü hissettim kendimi ama ne yapayım videoyu her izlediğimde ilk belinin kalınlığı gözüme çarpıyor.Ama netten baktığımda bazı sporcuların beli kalın, bazıları ince, vücut yapısıyla ilgili demekki.
Ev yufkasını önceden Ramazan ayında açarlardı, ama artık herkes açmıyor, annem de dahil. Yapılırken sıcak sıcak alır, katlayıp yerdim. Birde arasına peynir koyup, üzerine tereyağ sürerlerdi. Kuruykende kırar kırar kıtır kıtır yerdim.
Eşitlik sağlandı sanırım abla:)
Yarin iftara ayirsam mi kendime bi iki tane kurabiye. .tartı günü ödül olur"sanki eksi cikmayi garantiledinde ödülü düşünüyorsun " dediğini duyar gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?