• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Arada içiyorum, köyden gelmişti hemde. Ayrıca eve de aktardan bütün olarak almıştım. Annem tvde izlemiş söylüyordu bana çok yararlıymış diye. Ama araştırmamıştım hiç. :1: Daha sık tüketeyim, hatta bu akşam içeyim.
Spor zamanı. Bileğimi zorlayanları çıkarıp yapacağım. Bileğim iyileşince de Jillian'ı yapmak istiyorum, çok merak ediyorum. Aralarda benim yaptığım hareketlerde var.

fazla merak senin başına iş açıyor dikkat et:86:
bu sefer de başka yerin incinmesin

ALPRMUS, erzurumlu, gulhatun epeydir yok ama (şu an nicki aklıma gelmeyen atladığım arkadaşım varsa özür)

mydenizzz de geceden beri uğramamış yinemi kendisini iyi hissetmedi ki :50:

Geldim ablam geldim..özledim valla topigimi, sabah çok işim vardi evde,öğlende arkadaslarla yemege gittik sonra alışveriş derken yoruldum çok soğuk ankara cidden.yuzumu hissetmedim bi ara...
Tum arkadaşlar iyisinizdir umarım. .ben cok güzel bi gün geçirdim. Sevdiğim insanlari gördüm ama ucundan accik lavas ekmegin tadina baktim avcumun ici kadar falan:(
Yarına da ben oglanin okuluna kurabiye yapıcam:1: umarim kendimi tutabilirim

Sabah:0830 KKK
Öğlen 13.30 izgara, salata, ayran, lavaş
Aksam18.30 kırmızı mercimek corbasi,az taze fasulye kavurmasi 1 tane firin baget

Su az içtim tamalamaya calisacagim
Spor jillian 1/10 yapilacak kurabiye den sonra innnnnsallah:))

Geldim ablam geldim..özledim valla topigimi, sabah çok işim vardi evde,öğlende arkadaslarla yemege gittik sonra alışveriş derken yoruldum çok soğuk ankara cidden.yuzumu hissetmedim bi ara...
Tum arkadaşlar iyisinizdir umarım. .ben cok güzel bi gün geçirdim. Sevdiğim insanlari gördüm ama ucundan accik lavas ekmegin tadina baktim avcumun ici kadar falan:(
Yarına da ben oglanin okuluna kurabiye yapıcam:1: umarim kendimi tutabilirim

Sabah:0830 KKK
Öğlen 13.30 izgara, salata, ayran, lavaş
Aksam18.30 kırmızı mercimek corbasi,az taze fasulye kavurmasi 1 tane firin baget

Su az içtim tamalamaya calisacagim
Spor jillian 1/10 yapilacak kurabiye den sonra innnnnsallah:))

Hosgeldin canim
Sendemi ankaradasin oooo fmgenc de ankaradaydi galiba.....istanbul da saniyordum ben seni....az lavasa kizmayacagim lahmacun hamuruna sayiyorum....:).

ablacim baktim EPA ve DHA 250 yaziyor ve yemeklerden önce 1 er sefer günde 3 sefer diyorda ben iki ögün yedigim icin iki sefer iceyim diyorum

fazla merak senin başına iş açıyor dikkat et:86:
bu sefer de başka yerin incinmesin

:1::1::1: İyice düzelene kadar zorlamıyorum, tibet egzersizlerimi bile eksik yapıyorum. Haftada 3 defa yaptığım hareketlerden de şınav ve barfiksi şu an yapmıyorum. Bir an önce geçsede yapabilsem. Jillianda her gün yapılıyor, bakalım sıkılmadan yapabilecekmiyim. :44:En istikrarlı yaptığım 5 tibet egzersizi, 18 ay oldu başlayalı.

Son düzenleme:
ablacim baktim EPA ve DHA 250 yaziyor ve yemeklerden önce 1 er sefer günde 3 sefer diyorda ben iki ögün yedigim icin iki sefer iceyim diyorum

250 cok az gunde 4 tane alsan 1 gr yapar karatay gunde 2,,3 gram alin diyor...bu bitene kadar aksam yemegini yeyince 4 er tane al ...bitince EPA si yuksek alirsin....benim ilk kullandigim 375 likti 5 tane aliyordum 1 tanede antioksidan 6 taneyide aksam yemeginden sonra iciyordum

:1::1::1: İyice düzelene kadar zorlamıyorum, tibet egzersizlerimi bile eksik yapıyorum. Haftada 3 defa yaptığım hareketlerden de şınav ve barfiksi şu an yapmıyorum. Bir an önce geçsede yapabilsem. Jillianda her gün yapılıyor, bakalım sıkılmadan yapabilecekmiyim. :44:En istikrarlı yaptığım 5 tibet egzersizi, 18 ay oldu başlayalı.

Oooooo ben olsam coktan sıkılmıstım :)

250 cok az gunde 4 tane alsan 1 gr yapar karatay gunde 2,,3 gram alin diyor...bu bitene kadar aksam yemegini yeyince 4 er tane al ...bitince EPA si yuksek alirsin....benim ilk kullandigim 375 likti 5 tane aliyordum 1 tanede antioksidan 6 taneyide aksam yemeginden sonra iciyordum
abla cok fazla degilmi bir sey olmasin sonra :44: antioksidn derken odami hap yoksa

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi

KAHVALTI 12:00
Badem
Domates, nane, maydanoz, biber
Peynir
Yeşil Zeytin
Yumurta tavada
Siyah çay

Türk Kahvesi
Karbonatlı Su

Tarçın çayı

17:40
Çiğ Köfte
Badem

19:10
Yoğurt, keten tohumlu

SU, 2 litreden fazla

fm ciğim sen nasılsın temizlik bittimi...:10:

sağol ablacım iyiyim.. işten geldim yemek faslı bitti perdeleri attım yıkandılar:52: misss gibi... hafta içi geç saat olduğu için süpürüp silemedim tabi sadece ağır işler bitti bi cumartesi normal temizliği de yaptım mı herşey tamam:53:

abla cok fazla degilmi bir sey olmasin sonra :44: antioksidn derken odami hap yoksa

Evet antioksidan da hap...bende ilk baslarda tedirgindim saglikli yasiyoruza sordum onlarda baslarda 4,,5 tane omega 3 ,,,,2 tanede antioksidan aliyorlardi simdi 675 likten 2 tane omega3,,,,2 tanede antioksidan aliyorlar,,,cesaret edemiyorsan 3 tane ic

eveeet arkadaslar yarinki menümde belli oldu sabah karatay kahvaltisi, iftarada keskek var salatayla :56: sabah ben 5 te felan yiyecegim, yemeden önce tartilmaliyim galiba gece 4 te flan acaba dogru cikarmiki kilom:44:

Hosgeldin canim
Sendemi ankaradasin oooo fmgenc de ankaradaydi galiba.....istanbul da saniyordum ben seni....az lavasa kizmayacagim lahmacun hamuruna sayiyorum....:).

Evet abla bende angara:1: doğma büyüme derler ya o hesap...
Oh çok şükür tokadı yemedim:) ya abla evet zararli falan ama hani şöyle ana yemekten önce kocaman kabarmis lavaş geliyor ya bittigimin resmidir. Sadece onu yiyip kalkabilirim sofradan..
Ama tuttum kendimi kizlarda sasirdi, yarina tarti gunu olmasa daha çok yiyebilirdim, ucuz atlattim
Abla yarin yine oruç olacagim bildirimim gecikebilir.sahur yapmayi düşünmüyorum ama cok su iciyorum gece o yüzden geç tartilacagim..
Bu arada kurabiyeler pisti ucundan bi ısırık bile almadım. En sevdigim kurabiyeden yaptim ..ahhh bildirim sen nelere kadirsin:)))

menümü paylaşayım hemennn

sabah kkk
öğlen yoğurt elma(klasikleşti bu da benim için):1:
akşam patlıcan yemeği( sağlıklı yaşıyoruzda tencere kebabı olarak paylaşılmıştı.. benim kayınvalidem yapar ondan yemiştim hep.karataya uygun olunca yapim dedim) yanında salata kuru soğan

bugün ben ilk kez cıss yaptım çok pişmanım:26: muhtemelen yasak çünkü hazır kutuda ki salepten içtim küçük bi fincan saat 4gibi... reglimin ilk günü bi de üşüyünce bi hata yaptım.. cezam neyse razıyım:43::18:

sağol ablacım iyiyim.. işten geldim yemek faslı bitti perdeleri attım yıkandılar:52: misss gibi... hafta içi geç saat olduğu için süpürüp silemedim tabi sadece ağır işler bitti bi cumartesi normal temizliği de yaptım mı herşey tamam:53:

maşşallah bahar temizliği yapar gibi yaptın ..ellerine sağlık

eveeet arkadaslar yarinki menümde belli oldu sabah karatay kahvaltisi, iftarada keskek var salatayla :56: sabah ben 5 te felan yiyecegim, yemeden önce tartilmaliyim galiba gece 4 te flan acaba dogru cikarmiki kilom:44:

o saatte doğru çıkmaz çok su içtiğin için..sen gündüz 3.5 gibi tartıl bildirim yap ben 4 e doğru yayınlarım

Keşkek en sevdiğim yiyeceklerdendir.annem bayramlarda özellikle yapar ben seviyorum diye..eline sağlık canım. .ben yarin ogleden sonra tartilacagim pzt de oyle yapmistim

Back