Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben leslie 3 ve göbek hareketleri yapan kadar siz jillian ın göbeğini çekiştirip durmuşsunuz benimkini çekiştirseydinizde kopup gitseydi
DuaIarımın gözü yüksekte, Iakin haddimin boynu Hakkın karşısında eğiImekte. Rabbim; hakkımızda hayırIı oIan neyse ihsan eyIe Amin. HayırIı cumalar, günaydın.
selammm günaydınnnn
hepimizin cuması mübarek olsun..
evet bugün bildirim günü.ama benim hiç yapasım yok..bu aralar iştah kontrol sorunu yaşıyorum..
dün neler götürdüğümü bi yazsam topikten beni şutlarsınız.
hatta bu sorunu başladığım ilk günden itibaren yaşıyorum.bu yüzdende düzenli menü bildiremedim hiç.
1.5 aydır direnmeye çalışıyordum ama dün resmen mağlup oldum..moralim eksi sıfırın altında..birara topikten
kopmayı düşündüm..fakat bunun bana bir fayda sağlamayacağını düşündüm.çünkü karatayın sağlıklı
yaşam biçimi olduğunu biliyorum..sadece uygulayamıyorum.işt böyle:84::95::84: :95: :84: :95:
Rumuz:Ruweyda
başlama tarihi:26/10/2013
başlangıç kilo:80
geçen hafta:77.5
bu hafta :78.4
gelen :+900
toplam giden:1.600
hedef:70
boy:1.55
yaş 36
beden 44-46
yüzde:%+0,1147
Gül ablacığım özelden bana tavsiye edebileceğin bir omega 3 ve antioksidan ismi yazabilir misin?
Günaydın, hayırlı cumalar.
Bugün tartıldım, sana mesaj attım, bakar mısın? Doğru hesaplamışmıyım.
selammm günaydınnnn
hepimizin cuması mübarek olsun..
evet bugün bildirim günü.ama benim hiç yapasım yok..bu aralar iştah kontrol sorunu yaşıyorum..
dün neler götürdüğümü bi yazsam topikten beni şutlarsınız.
hatta bu sorunu başladığım ilk günden itibaren yaşıyorum.bu yüzdende düzenli menü bildiremedim hiç.
1.5 aydır direnmeye çalışıyordum ama dün resmen mağlup oldum..moralim eksi sıfırın altında..birara topikten
kopmayı düşündüm..fakat bunun bana bir fayda sağlamayacağını düşündüm.çünkü karatayın sağlıklı
yaşam biçimi olduğunu biliyorum..sadece uygulayamıyorum.işt böyle:84::95::84: :95: :84: :95:
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
bende buradaki mesaja bakıyorum yok, face atmışsın
tamam doğru canım
o nasıl bir sonuççççççççççç 5 günde
günaydınnnnnn
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013 aaaayyyy ben kasım 9 da başladım buraya ekim oarak yazmışım,kopyalayıncada öyle kalmış ben başlayalı 1ayı bitirdim
başlangıç kilo:65.8 ( digitale dönünce 800 gr farkı ekledim)
geçen hafta: 63.8( pzt)
bu hafta:64
fark:+200 gr
toplam fark:1.8
beden:38-40
boy:1.58
hedef:53
yüzde:.+0.3134
reglimin ve de bağırsak problemlerim sonucu böyle oldum bu hafta... birinin etkisi geçerde diğeri offfff ne yapsam normale dönmüyorr
günaydın canım
bendede 3 haftadır bağırsak sorunu var yağı epey artırmıştım 1 ay çok iyiydi vücut onada alıştı yine başladı eski haline ne kayısı ne yağ fayda etmiyor
Ahhhh gurbetcicegim Ahhhh,msj.ini su saatte okuyunca oyle duygulandim ki ,disaridaki seller bi yana benim gozlerimden akan selleri kimse gormesin canim benim.
günaydın canım
bendede 3 haftadır bağırsak sorunu var yağı epey artırmıştım 1 ay çok iyiydi vücut onada alıştı yine başladı eski haline ne kayısı ne yağ fayda etmiyor
bende abla bazen düzeliyor gibi oluyor ama yok yine eskiye dönüyor... hele kayısı hiç işe yaramıyor desem yeridir....
canan abla sende mi almanyadaydın siz dönmek stiyosunuz ben kaçmak stiyorum bu ülkeden :)) yer değiştirelim en iyisi :))
bugün tartılmayı unuttum ama sanırım yine veremedim çünkü dün kötü yanlışpis şeyler yedim hemde akşam 10 da ne olduklarını anladınız siz canınız çekmesin diye yazmıyorum gecen hafta da aynı şey olmuştu sanırım sabah tartılma anksiyetesi beni yemege itiyor
gül abla çok haklısın beyne format atmak lazım ama nasıl yapıcass onu bilmiyorum işte.. moralim bozulur hopp yemek çok mutlu olunca da hopp yemek düşüyor aklıma aclıkla falan ilgisi yok yani yemeği kafamdan çıkarıp yerine sporu koymam lazım benim sanırım bazı insanlar öyle yapıyomuş spor yaparken endorfin salgılanıyo ya ona bağımlı oluyolarmış bende keşke öyle olsaydım.. uzun yazdım neyse günnah çıkardım rahatladım :))
ah kaania ah 1. liği (kaçamak 1.) elden bırakmamak için herşeyi yiyorsun
şu sınavlarda bitsin hergün seni lazım
karbonatlı suyu mu deneseniz acaba kedi nin annesinde işe yaramış
canan abla sende mi almanyadaydın siz dönmek stiyosunuz ben kaçmak stiyorum bu ülkeden :)) yer değiştirelim en iyisi :))
bugün tartılmayı unuttum ama sanırım yine veremedim çünkü dün kötü yanlışpis şeyler yedim hemde akşam 10 da ne olduklarını anladınız siz canınız çekmesin diye yazmıyorum gecen hafta da aynı şey olmuştu sanırım sabah tartılma anksiyetesi beni yemege itiyor
gül abla çok haklısın beyne format atmak lazım ama nasıl yapıcass onu bilmiyorum işte.. moralim bozulur hopp yemek çok mutlu olunca da hopp yemek düşüyor aklıma aclıkla falan ilgisi yok yani yemeği kafamdan çıkarıp yerine sporu koymam lazım benim sanırım bazı insanlar öyle yapıyomuş spor yaparken endorfin salgılanıyo ya ona bağımlı oluyolarmış bende keşke öyle olsaydım.. uzun yazdım neyse günnah çıkardım rahatladım :))
karbonatlı suyu mu deneseniz acaba kedi nin annesinde işe yaramış
Günaydın,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah-sucuklu yumurta ile kkk
Öğlen -pidesiz urfa kebabı,çok az bulgur pilavı,tarhana çorbası,salata,ayran
Akşam-Barbunya,2 adet lahmacun (kayınvalidem yaptırmış)salata-ayran
Aralarda elma-mandalina-erik kurusu-limonlu su-kaju-çam fıstığı
Dün çok yedim sanki,akşam baya rahatsızdım :))))
Doktor kontrolümüz çok iyi geçti..
Kilo aldığıma çok sevindi doktorumuz,beni sevdiği için herşey konuşabiliyoruz..Yüzün dolmuş,vücudun dolmuş,doğumdan sonrada böyle ol dedi:)) Bebek çok iyi maşallah ,bugün çok masumdu,sırtını dönmüş uyuyordu...Gelişimi çok iyi..Boyu maşallah çok uzun ,ondan beni rahatsız ediyormuş :))) Kilosuda normal..mutlu mesut ayrıldık doktordan..Sakın kilo alıyorum diye yememezlik yapma dedi..Allahıma bin şükür olsun...
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 58
Bu hafta: 59
Fark: 1000 gr
Toplam fark :5 kg.
Spor: Haftada 2-3 gün 30 dk.yürüyüş (artırmam gerek)
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Zayıflar daha çabuk alıyor,dolduruyor bebekleride iyi gelişiyor dedi,doğumdan sonra hemen atarsın bu kiloyu dedi doktor..Gerçekten de öyle oldu ilkinde..Protein ağırlıklı beslendiğim için bebeğin boyu normalde 14 cm. olması gerekirken 17 cm.olmuş..:))Maşallah..
Bizden bu kadar,rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin..Amin..
Günaydın,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah-sucuklu yumurta ile kkk
Öğlen -pidesiz urfa kebabı,çok az bulgur pilavı,tarhana çorbası,salata,ayran
Akşam-Barbunya,2 adet lahmacun (kayınvalidem yaptırmış)salata-ayran
Aralarda elma-mandalina-erik kurusu-limonlu su-kaju-çam fıstığı
Dün çok yedim sanki,akşam baya rahatsızdım :))))
Doktor kontrolümüz çok iyi geçti..
Kilo aldığıma çok sevindi doktorumuz,beni sevdiği için herşey konuşabiliyoruz..Yüzün dolmuş,vücudun dolmuş,doğumdan sonrada böyle ol dedi:)) Bebek çok iyi maşallah ,bugün çok masumdu,sırtını dönmüş uyuyordu...Gelişimi çok iyi..Boyu maşallah çok uzun ,ondan beni rahatsız ediyormuş :))) Kilosuda normal..mutlu mesut ayrıldık doktordan..Sakın kilo alıyorum diye yememezlik yapma dedi..Allahıma bin şükür olsun...
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 58
Bu hafta: 59
Fark: 1000 gr
Toplam fark :5 kg.
Spor: Haftada 2-3 gün 30 dk.yürüyüş (artırmam gerek)
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Zayıflar daha çabuk alıyor,dolduruyor bebekleride iyi gelişiyor dedi,doğumdan sonra hemen atarsın bu kiloyu dedi doktor..Gerçekten de öyle oldu ilkinde..Protein ağırlıklı beslendiğim için bebeğin boyu normalde 14 cm. olması gerekirken 17 cm.olmuş..:))Maşallah..
Bizden bu kadar,rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin..Amin..
sabah akşam bi bardak içiyorum bi kaç gündür bakalım işe yarcak mı:26: